Aykut Akyıl
Kırmızı Üye
- 14 Temmuz 2011
- 1.063
- 51
- 1.008
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onu bilemiyorum karar vermedik ona ama biri eurovision olmak üzere en az 2 yarışma katılamazsın.Eurovision değil bütün yarışmalar dahil
18. mi?![]()
Puan veren bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim. Mobildeyim. O yüzden tek tek yazamıyorum, kusura bakmayın.
Size demiştim agalar, istediğim zaman derece yaparım diye. Şampiyonluğu da sağolsunlar Alpay, Arda, Osman, Murhan gibi dostlarımın sıfır puan vermesi ile kaybettim. La insan hiç değilse Jim Cerry'nin hatrı için puan verir.![]()
Arif Ulu neden diskalifiye oldu?
Arif Ulu neden diskalifiye oldu?
O değilde Arif'e yazık oldu, ne diye puanını atmazsın başkan.
Edith Piaf gibi bir üstad'ın şarkısı da sonuncu olmuş gibi oldu.![]()
20. olacak şarkı mı lan bu[media]https://www.youtube.com/watch?v=K7ejgGEdaHA[/media]
[media]https://www.youtube.com/watch?v=q6OA_UpSBYQ[/media]
kara listem hazır
Tolga Aybakan
Serkan Şakşak
Vasfi Vural
B. Arda Aycan
Uğur İz
Alpay Asma
Arif Ulu
Mahmut Yuldakuran
Gökhan Sancaktar
Uğur Özdil
Ahmet Çoban
Ozan H. Yener
Cenk Yelkenci
Aykut Akyıl
Mustafa Özbaş
Levent Akgün
Okan Bal
sizlere de bir kez daha teşekkür ediyorum
@Osman Uzdu
@Furkan KAN
@Ertuğrul Akkaya
@Aslan Türkoğlu
@Atakan Sencer Giritli
@Murat Urhan
Puan veren bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim. Mobildeyim. O yüzden tek tek yazamıyorum, kusura bakmayın.
Size demiştim agalar, istediğim zaman derece yaparım diye. Şampiyonluğu da sağolsunlar Alpay, Arda, Osman, Murhan gibi dostlarımın sıfır puan vermesi ile kaybettim. La insan hiç değilse Jim Cerry'nin hatrı için puan verir.![]()
Şarkıma göre inanılmaz puan aldım, Arif Ulu'dan gelemeyen oylar gelse 3. bile olabilirmişim.![]()
O Gönüllerin Ikincisi..
saka maka elbet saygimiz var Tolgay a ama benim sarki Birincilik haketmisdi.
Sonuncu olmuşum laan
TT
Pussycatdols O points![]()
Evet hatta Arif' in durumunu da göz önünde bulundurursak 19.![]()