29. Gün Transfer Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: 29. Gün Transfer Nöbeti

Beyler Imzalar atilmis deniyor .

Peki bu durumda daha sorun cikabilme ihtimali varmi .

Örnek x kulüb bizim teklifden daha iyi bi teklif veriyor bursada onu secme ihtimali olabilirmi?

Eger böyle birsey söz konusu degilse ozaman sercan kesin bizde

Bencede TS-Bursa maçından sonra açıklanıcak bu gece açıklanmaz.

tese bursa macini hic ama hic dusunmemistim

acikcasi her puanin artik altin niteliginde oldugu icin sercanin kesinlikle trabzon macinda oynamasi gerekiyor bursa icin.

ama beni dusunduren i.yazici nin aciklamalari

iyi bir teklif yok daha diyor scoutgs imza cakildi diyor.

Bundan yaklaşık 1-1.5 ay önce Melih Şabanoğlu sitesinde böyle bir duyum vermişti. (Aurelio) İmzalar atıldı, gece 3 civarı açıklanacak demişti. Bu durumda sanki biraz ona benziyor. Çünkü o transferde de Melih Şabanoğlu bir süre sonra kaynağına ulaşamadığını felan belirtmişti.....

Hayir kesinlikle ona benzemiyor bu durum.

Cünkü MS hic bir transferi bilemedi.

Ama Scoutgs' Elano Galatasaray'da dedi, Resmi site bir kac saat sonra acikladi. Ayni durum Keita icin gecerli. Onun icin, ben Scout'a güveniyorum

Ama bana MS'den bahsetmeyin! Uyuz oldum, nöbete kaldim onun yüzünden, hic bisey olmadi... Ama duyum Aurelio degildi, cünkü kalmazdim o saate kadar. Isim vermemisti yanilmiyosram

tese bursa macini hic ama hic dusunmemistim

acikcasi her puanin artik altin niteliginde oldugu icin sercanin kesinlikle trabzon macinda oynamasi gerekiyor bursa icin.

ama beni dusunduren i.yazici nin aciklamalari

iyi bir teklif yok daha diyor scoutgs imza cakildi diyor.

Sercan'ı verdik, maçta oynatıp göndereceğiz demez bence :o

Örnek x kulüb bizim teklifden daha iyi bi teklif veriyor bursada onu secme ihtimali olabilirmi?

Imza atildiktan sonra olay biter. Ayni durumu evlilikte düsün, gelin damat imzayi attiyor, sonra biri geliyo, ben alacagim gelini diyor. Hem sak diye alamaz, bosanma davasi falan olur, is baya bi uzar... Bu durumda biraz ayni...

Bursayla Galatasaray arasinda imzalar atildiysa bursa geri adim atamaz. yok sercanla imza atildiysa, Mehmet Topuzun oldugu gibi x kulup gider kuluple anlasir.

Hayir kesinlikle ona benzemiyor bu durum.

Cünkü MS hic bir transferi bilemedi.

Ama Scoutgs' Elano Galatasaray'da dedi, Resmi site bir kac saat sonra acikladi. Ayni durum Keita icin gecerli. Onun icin, ben Scout'a güveniyorum

Ama bana MS'den bahsetmeyin! Uyuz oldum, nöbete kaldim onun yüzünden, hic bisey olmadi... Ama duyum Aurelio degildi, cünkü kalmazdim o saate kadar. Isim vermemisti yanilmiyosram

İsim vermemişti doğru ama sonradan o isim Aurelioydu diye açıklama yaptı.

Benzerlik şurda; ScoutGs kaynağına öğleden sonra ulaşamamış. Melih Şabanoğlu da aynı şekilde kaynağına ulaşamadığını açıklamıştı. Kaynağa ulaşamama nedeni acaba transferin yatmış olması olabilir mi diye düşünüyorum....

İsim vermemişti doğru ama sonradan o isim Aurelioydu diye açıklama yaptı.

Benzerlik şurda; ScoutGs kaynağına öğleden sonra ulaşamamış. Melih Şabanoğlu da aynı şekilde kaynağına ulaşamadığını açıklamıştı. Kaynağa ulaşamama nedeni acaba transferin yatmış olması olabilir mi diye düşünüyorum....

Sonradan Aurelio demis diyorsan ok. Ama ben, sözde transfer olmazdan önce, isim vermedi diyorum. Cünkü Aurelio 3'te aciklanacak deseydi, beklemezdim.

Ayrica, yanlisin var renkdas. Scout böyle yazmis:

Şuanda gelinen nokta da ise haklı olarak herkes açıklama bekliyor bizden.

En son bugün öğlen saatlerinde kaynağımıza ulaştık ve hiç bir sorun olmadığını, tarnsferlerin bittiğini, imzaların atıldığını söyledi.

https://www.scoutgs.com/2009/08/aciklama/

surda kalmis 2-3 gun, sabredelim azcik.

bence sercan bize gelmez ama mutlaka bir yada 2 transfer bekliyorum.

Bu arada Ufuk Ceylana da aciyorum. Cocuk ya Galatasaray, Yada Galatasaray dedi ve kadro disi kaldi. Su an ne Galatasarayda nede Manisada. Ayrica 1 yil oynamasam bile sozlesmeyi uzatmicagim demis son olarak.:(

surda kalmis 2-3 gun, sabredelim azcik.

bence sercan bize gelmez ama mutlaka bir yada 2 transfer bekliyorum.

Bu arada Ufuk Ceylana da aciyorum. Cocuk ya Galatasaray, Yada Galatasaray dedi ve kadro disi kaldi. Su an ne Galatasarayda nede Manisada. Ayrica 1 yil oynamasam bile sozlesmeyi uzatmicagim demis son olarak.:(

Ben ufuk'u sevdim.

Insallah Galatasaray ne yapilacaksa yapar, ve kadromuza katar bu oyuncuyu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt