29. Gün Transfer Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: 29. Gün Transfer Nöbeti

Galatasaraylılık üzerine son olarak ne söylemek istersin?

ARDA:Birisinin bana, senden daha iyi Galatasaraylıyım demesi zor. Eğer diyecekse o kişiyle uzun uzun oturup konuşmamız lazım. Ben iddia ediyorum, ben çok iyi Galatasaraylıyım. Galatasaray kaybettiğinde tribündeki Galatasaraylı kadar, belki de daha fazla üzülürüm.

166475597D.jpg

Nasil olurda bu kadar güvenebiliyorsun. ben burada yeni uyeyim, ve scoutgs'yi ønceden hic duymadim. buraya geldikten sonra duydum. tanimiyorum yani, o yuzden soruyorum. neden bu kadar guveniyorsunuz?

Sundan dolayi cok güveniyorum.

Keita yi önceden verdiler, ben canli sahit olmadim, ama tutmus.

Elano'ya gelince, haberi scoutgs'de gördüm, ondan bir kac saat sonra resmi sitede acikladilar.

Ve farkindaysan, hic bir reklam yok sitelerinde, amaclari reklam degil. Ve öteki bloglar/siteler gibi bir sürü isim yazmiyorlar. Yazdiklarinda, kesin oldugu zaman yaziyorlar. Yoksa yazmiyorlar.

Bir tek bir isimde bir kere yanildilar, ama neden olmadgini detaylarla anlatillar.

Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, CSK Moskovalı Caner Erkin’in transferine ilişkin konuştu. Sezgin, “Caner’in transferi Pazartesi günü bitebilir” dedi.

GÖRÜŞMELER OLUMLU DEVAM EDİYOR

Radyospor’a konuşan Adnan Sezgin, milli futbolcunun transferi için kulübü ve futbolcu ile görüşmelerin devam ettiğini ifade ederek, “ Her iki cepheyle görüşmelerimiz devam ediyor. Görüşmelerin olumlu sonuçlanmasını bekliyoruz. Herhangi bir aksilik çıkmazsa bu futbolcunun transferi en geç Pazartesi günü bitebilir” dedi.

Radyospor/Aydın Cingöz

Sundan dolayi cok güveniyorum.

Keita yi önceden verdiler, ben canli sahit olmadim, ama tutmus.

Elano'ya gelince, haberi scoutgs'de gördüm, ondan bir kac saat sonra resmi sitede acikladilar.

Ve farkindaysan, hic bir reklam yok sitelerinde, amaclari reklam degil. Ve öteki bloglar/siteler gibi bir sürü isim yazmiyorlar. Yazdiklarinda, kesin oldugu zaman yaziyorlar. Yoksa yazmiyorlar.

Bir tek bir isimde bir kere yanildilar, ama neden olmadgini detaylarla anlatillar.

ozaman :ciftetelli: zamani herhalde.

şu radyolar gazetleride geçti aynı günde aynı futbolcuyu 2-3 takıma gönderiyorlar

yinede icimizde bir his.

KESKE olsada øyle yatsak diyor:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt