#29 Juan Emmanuel Culio

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio

Clujlular Hagiye kızıyormuş en iyi topçumuzu aldın diye. Adam haklıymış beyler...

arkadaş bu rezaletten kurtardın ya bizi helal olsun.

culiooo adamsın lan sen... yemin ediyorum böyle adam görmedim o kadar ihtiyacımız vardı ki şöyle bir adama. helal olsun sana...

Bu adam mı futbola 19 yaşında başlamış? :akansular:

Adamin futbol zekasi var, bu mac olcu olmasada Hannover macinda zaten belli etti. Bu mac olcu olamaz, ama bu macta BA ne yapabildi ? BA'nin M'si olsaydi ne yapardi ? Bir b.k yapamazlardi. Sac bas yoldururlardi.

Culio guzel bir ornek. Umarim takima cok buyuk katkilari olur, en azindan ornek bir transfer olur diyer buyuk kulupler icin. Bu tur oyunculari bulacaksin, daha once buyuk takimda oynamamis, yildiz degil vsvs bunlara bakmayacan. Ornek olarak Porto'daki Alvaro Pereira, oda eski Cluj'lu.

Helal olsun Culio.

Formica ve biglia haberlerinden sonra yedek diye aldık zannediyordum,adam doğuştan b2b çıktı beyler.

Adamin futbol zekasi var, bu mac olcu olmasada Hannover macinda zaten belli etti. Bu mac olcu olamaz, ama bu macta BA ne yapabildi ? BA'nin M'si olsaydi ne yapardi ? Bir b.k yapamazlardi. Sac bas yoldururlardi.

Culio guzel bir ornek. Umarim takima cok buyuk katkilari olur, en azindan ornek bir transfer olur diyer buyuk kulupler icin. Bu tur oyunculari bulacaksin, daha once buyuk takimda oynamamis, yildiz degil vsvs bunlara bakmayacan. Ornek olarak Porto'daki Alvaro Pereira, oda eski Cluj'lu.

Helal olsun Culio.

beni güldürdün ya şu stresli maçtan sonra arkadaşım sen çok yaşa... :)

Tecrübe, teknik, soğuk kanlı, top saklayan, şut atan hey maşallah tam düşündüğüm gibi çıktı aslan parçası...

Keita ve Lincoln gittikten sonra üşüyoduk, İçimizi ısıttı Reis. :tiphat:

O ne lan

adam reis cikti

Begendim, taraftarın yeni sevgilisi olabilecek bir tarza sahip. Sağ içe de culio tarzı bir oyuncu bulabilirsek son yıllardaki en sağlam göbeğimize sahip oluruz.

kendisine top gelirken sağa sola tekrar sağa bakıyo adamım :D trafikte karşıdan karşıya gecer gibi sağlam atıyo adımlarınıda paslarınıda :D

Biglia ile mükkemmel olur bu adam.

Teşekürler Hagi bize uzun yıllar sonra enfes bir orta saha oyuncusu kazandırdığın için

Sen transferden anlıyorsun Hagi

Şu an kadrodaki tek vazgeçilmez oyuncu Culio dur. Culio yoksa bizde yokuz yanii

Çok iyi bir yeteneği var, umarım çizgisini yükselterek devam eder...

Birde yanına Biglia gelirse, tadından yenmez bir orta sahaya sahip oluruz..

Geri
Üst Alt