#29 Juan Emmanuel Culio

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio

Bu adamı yollayıp Servet, Gökhan, Balta kalsın diyenin futbol bilgisinden şüphe ederim.

Culio gönderilecekse takımda Baros dışında yabancı, Arda dışında Türk futbolcu kalmaması gerekiyor.

Her zaman güvenebileceğiniz joker nitelikli bir oyuncu. Eğer 10 yeni yabancı almayacaksak takımda kalmalı. Baros'dan sonra gönderilecek son yabancıdır gözümde.

arda turan ve baros hariç herkes gidebilir.

Culio, Fatih Terim'in orta sahada prese dayalı futboluna uygun stilde bir adam. Gönderilmesi sürpriz olur. Ancak bireyselliğini törpülemesi ve takım oyununu daha efektif oynaması lazım.

Bencillik diyorsunuzda Sarpla Canayla mı paslaşacak bu adam?, onlara pası atsa %50 ihtimal geri gelmeyecek top.

Arda, Baros, Kazım, Kewell ile oynarken de aynısını yapıyor. Adamın oyun karakterinde var şahsilik. Topu alıp gideyim istiyor.

gitmeyeceğini düşünüyorum fatih hoca ilk yarı perfonmansına göre değerlendirip beğenmezse sezon ortasında yollar büyük ihtimal

Culio kalsa da gitse de çok farketmez de ben rotasyonda kullanılabileceğine inanıyorum. Yedek kalsa da ses çıkarmaz pek. Ama ilk 11 için kesinlikle düşünülemez. O zaman 10.luklarla çok uğraşırız. Kızsanız da bi Emre belözoğlu'nu bi Culio'yu izlediğiniz zaman arada ki kalite farkı çok net ortaya çıkıyor zaten. Yani kalsa da gitse de olur bi adam Culio.

Bencillik diyorsunuzda Sarpla Canayla mı paslaşacak bu adam?, onlara pası atsa %50 ihtimal geri gelmeyecek top.

Elano:b5:

Culio kalsa da gitse de çok farketmez de ben rotasyonda kullanılabileceğine inanıyorum. Yedek kalsa da ses çıkarmaz pek. Ama ilk 11 için kesinlikle düşünülemez. O zaman 10.luklarla çok uğraşırız. Kızsanız da bi Emre belözoğlu'nu bi Culio'yu izlediğiniz zaman arada ki kalite farkı çok net ortaya çıkıyor zaten. Yani kalsa da gitse de olur bi adam Culio.

Elano:b5:

Lan herşeyden Elanoyu çıkarmayın Elano kötü bir futbolcu, onu geçtim Culio yanındaki adamlar yüzünden takım oyunu oynayamıyor dedim, lakin Elano futbol bile oynayamıyor.

Culio vasat altı kötü bir futbolcu. Gönderilmeli.

Culio normalde Galatasarayda sadece iyi bir yedek olur arkadaşlar ötesi değil.Sezon uzun.Clio gibi yedeklere ihtiyacımız var bizim ilk 11 leredeğil.Benim Galatasarayım böyle.İlk 11ine layık görenler gerçek galatasarayı Görmemişler demekki...

Culio normalde Galatasarayda sadece iyi bir yedek olur arkadaşlar ötesi değil.Sezon uzun.Clio gibi yedeklere ihtiyacımız var bizim ilk 11 leredeğil.Benim Galatasarayım böyle.İlk 11ine layık görenler gerçek galatasarayı Görmemişler demekki...

+1905 xculio yetenekleri sınırlı bir topcu. toğ ayağına geldiğinde pek bir varlık gösteremiyor. sadece pasla olacak iş değil bu işler :(

Juan Emmanuel Culio tam bir jokerdir bence uzun sene kalmalı ben uzun zamandır sahada bu kadar mücadele eden ve yararlı işler yapan bir yabancı görmemiştim tam bir takım oyuncusu evet yaşı 28 evet cluj'den geldi 2.5 milyon euroya transfer edildi 500 bin euro para alıyo ama elano'lar jo'lar dos santos'larında verdikleri performans ortada hepsi parasını alıp doğru düzgün oynamadan defolup gitti hemde 2-3 milyon euro paraları alıpda gittiler biraz gerçekleri görün artık yüzlerce yıldız diye oyuncu geldi hiçbiri hiçbirşey oynamadan defolup gitti başka adam kalmadı culio'ya taktınız o beğenmediğiniz adam geçen sene roma'ya 2 gol attı bayern münih maçlarında estiriyordu illa ingiltereden italyadan ispanyadan 10-12 milyon euro bonservis verip kendinede 3-4 milyon euro para verip adam getirecen omuzlarda karşılaya 3 ay sonra yolla bu kafayı değiştirin artık porto yıldız doldurarakmı her sene başırılı oluyor tam tersi yıldız yaratıyorlar M.City'leşeceğimize Porto'laşmaya çalışsak taraftar profili olarak o vizyonda olabilsek şuan 2.bir Uefa kupası hayal değildi

Geri
Üst Alt