#29 Juan Emmanuel Culio

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio | Orduspor'da Kiralık

sasa iliç bende buna cok uzuldum gstv golleri gosterıyor ıyı adamdı be

Culio gelmek isterse gelebiliyor dimi bize ? Opsiyon kullanmak zorunda değil yani...

Culio gelmek isterse gelebiliyor dimi bize ? Opsiyon kullanmak zorunda değil yani...
İlk senesi kiralık 1+3 imzaladı. Herşey Orduda bitiyor malesef. Normalde1.9'a geliyordu. 350bin tl ödendi. 1.550 kaldı.Asıl meblayı Ordu Haziran ayında ligdeki durumuna göre ödeyecek. (Sakatlık,Küme düşme, vs) olaylar olursa vazgeçebiliyor.

İlk senesi kiralık 1+3 imzaladı. Herşey Orduda bitiyor malesef. Normal 1.9' geliyordu. 350bin tl ödendi. 1.550 kaldı.Asıl mebla Haziran ayında Ordu ligdeki durumuna göre ödeyecek. (Sakatlık,Küme düşme, vs) olaylar olursa vazgeçebiliyor.

Culio istemezse hic birsey olmaz. Kalmak istemeyen bir adama para yatıracak degiller. Diger taraftan bu adamı yollayan Terim neden geri alsın ki takımına. Galatasaray ve Culio defteri bitti bence.

Bencede Culio'yla alakası kalmadı Galatasaray'ın.

Kesinlikle Alex'ten daha yetenekliydi.F.Terim'e en çok kızdığım noktalardan biriydi. :(

fatih terimin maalesef böyle takintilari var, aynen lesh oglu lesh oyunculari milli takima aldigi gibi.

Terim döneminde Milli Takim bi ara kulübünde yedek olan oyunculardan kuruluydu. Mesela Tümer, Kulübünde oynamazdi Milli Takimin bankosuydu.

Felipe konusunda ise tek suclu Terim'dir. Ya böyle oyuncu almayacaksin, aldigin zaman da nasil verim alirima bakacasin. Büyük Yetenek'di Felipe...

Bu kadar yetenekli Felipe'ye ne oldu sonra Barcelona'da mı oynadı :o

türkiye ligini forse etmek için barcelonada oynamak gerekmiyor,biraz zeki biraz da yetenekli olduğunda tutulamıyorsun zaten

bkz:alex

Bu adam sol bekte Hakan Balta'dan iyi oynardı kalıbımı basarım, hala içim cız etmekte.

Olsaydı en azından Ayhan'ın bu sene maç oynama şansı kalmazdı. :o

Yabancı futbolcu transferinde ''Birden çok mevkide oynayabilen oyuncu'' ları çok makbul tutuyor hocamız...Ben bunu yabancı kontenjanından maksimum verim alma niyeti olarak anlıyorum.Gerçi benim tercihim birkaç mevkide vasat oynayabilecek adam yerine tek mevkinin hakkını tam verecek futbolcu olur da, 2-3 tane yerli-yabancı ''Joker'' de kadro yapısını rahatlatır,doğrudur...

Peki kadro kalitesini direkt yükseltecek yerli ve alınabilir oyuncu yokluğunda yabancı kontenjanı niçin kullanılmaz?...Geçen yıl 6+2 ye takılıpta oynayamayan kaliteli futbolcu gördünüz mü bu ligde?...Transfer sezonunda ''Dünya yıldızı'' ya da ''Bionik adam'' diye lanse edilen futbolcuların sezon içinde sakatlık-uyumsuzluk-performans düşüklüğü gibi sebeplerle döküldüğü çokta alışıldık bir durumdur...

Ben Pino konusunda olumsuzum,gitmesi isabet oldu.Stancu tutulsa itirazım olmazdı ama Culio mutlaka kalmalıydı,madem başkası alınmayacak...Hatta kalan 2 kontenjan için de araştırılıp genç ve gelecek vaadeden futbolcular alınabilirdi;diyelim bir solbek,bakarsın bulduğu şansı değerlendirirdi ve gelecek sene hesabında +1 in olurdu...

Henüz ilk maç oynanmış,Elmander sakat,Baros ''Yolcu'' ve bu hiçte hayret edilesi bir durum değil benim için!...

Ulan Fatih yedin adamın güzelim asistini:mad:

Geri
Üst Alt