#29 Juan Emmanuel Culio

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio | Orduspor'da Kiralık

Kiralık olmak aidiyet duygusunun oluşmasını zora sokmuyor mu ?

Ben Orduspor’a ait olduğumu hissediyorum. Zaten kontratımda bir madde var; Orduspor bu sezon sonunda Süper lig’de kaldığı taktirde ben otomatik olarak Orduspor’un oyuncusu olmaya devam edeceğim. Anlaşmanın böyle olması beni rahatlatıyor. Burada mutluyum ve Galatasaray’a dönmeyi düşünmüyorum.

Fatih Terim, Culio'yu Galatasaray'a isteyecek Culio'da yok ben Ordu'da mutluyum deyip Ordu'da kalacak.

Tamam.

Culio 29 yaşında adam yerine daha iyiside bulunur ama ben Stancu'dan çok umutluyum abi..

O bir toy dönem geçirdi kariyerinde ilk defa yurtdışına çıktı o yüzden bir şansı hakediyor gelecek sene Fatih hoca mutlaka şans verecektir..

Özellikle sahada takım yokken bile sivriliyordu bazı maçlarda..

Elmander gibi bir ustanın yanında en az 10 gol atardı Stancu bu sene..

Fatih Terim, Culio'yu Galatasaray'a isteyecek Culio'da yok ben Ordu'da mutluyum deyip Ordu'da kalacak.

Tamam.

Zaten kontratımda bir madde var; Orduspor bu sezon sonunda Süper lig’de kaldığı taktirde ben otomatik olarak Orduspor’un oyuncusu olmaya devam edeceğim.

Problem ?

Ordu'da kalacak gibi,dönse bile yedek olacak bizde.

Ordu küme düşerse veya kendisi çok ağır bir sakatlık geçirirse döner ancak.

uzak dursun.

Galatasaray Culio'yu isterse, Culio'da Galatasaray'da oynamayı isterse Orduspor babayı alır.

Not: Aynı şey Melo ve Juventus ikilisi için de geçerli.

kulyo gelsede olur, gelmese de.

gelirse yedekte fena topcu olmaz, sonucta seneye cok pis maclar oalcak hem avrupada, hem ligde.

gelmezse de, oha diyecek degiliz

orduda mutlu ise, hep oynamak istiyorum derse, kalsin zaten orduda

Culio,sezon sonu mutlaka gelmelidir.Zaten Terim'de,Culio konusunda istekli olduğunu beyan etti.Üstelik aldığı ücrette çok cüzi.

muslera

eboue ujfa semih riera

x melo selçuk culio

elmander x

7 abancılmuş hiç türk yokki iyi

ben culio'nun yerinde olsam ordu da kalirim. orada ilk 11 de oynuyor ve yeri garanti.

bize gelirse, anca yedek olur ve sezonda max 15 mac yapar, onu da yedekten oyuna girerek.

sol kanada cuk diye oturur. top tutmasini bilen oyuncular nadir günümüzde. kiymetini bileceksin.

Ne kıymeti yav allah aşkına, bu mudur sol kanada koyacağımız oyuncu, iyice anladım ki biz GS taraftarı olarak ölü seviciyiz.

Sahtekarın önde gideni, bütün maç yerden kalkmıyor. Galatasarayımıza layık karakterde bir oyuncu değil.

Galatasaray Culio'yu isterse, Culio'da Galatasaray'da oynamayı isterse Orduspor babayı alır.

Not: Aynı şey Melo ve Juventus ikilisi için de geçerli.

13 milyonu verdinmi kabul etmeme luksu yok kapi gibi kontrat var.. Ha sonra oyuncuyla anlasamazsin o baskaa..

Geri
Üst Alt