#29 Juan Emmanuel Culio

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio

bence cacik olmaz bundan, nezaman ilk macta bir adam damgasini vurduysa, fos olup gitti...

bu dahil bütün genellemeler yanlıştır

o zaman messiyi getirelim ilk maçta 2 gol 3 asistle oynasın

sonra berkcan çıksın bu messiden cacık olmaz çünkü ilk maçta iyi oynadı desin

tek argümanın bu mu ? ilk maçta iyi oynaması...

sence de komik değil mi ?

Yani bazı kişileri anlamak mümkün değil,culio yerine adı duyulmuş ünlü biri getirilse vay be dünya yıldızı sonucta saha içindeki takımı yönetişi,uzaktan şutları pasları falan belli nede olsa yıldız deriz ama ismi culio olup ünlü biri olmayınca boş boş konusup atıp tutmak serbest dimi?

tmm kardeşim bizde futbol oynuoruz futbol izlioruz,yarın göndermek için küfürlerde edebilir,yada hayranlıklada izliebiliriz ama nedir bu boş konusup muhalefet olma merakı.. bu maçında gayet ama gayet iyi oynadı ,inşallah devamındada böle oynar.

Şuana kadar bıraktığı izlenim de 'Yerin de yapılmış,doğru transfer' diyor insan.Umarım yanıltmaz.

culio da ki kaliteli futbol kumaşını görmeyen adam futboldan anlıyorum demesin. yüreğini ortaya koyarak oynamasıda cabası. tek korkum takımdaki ruhsuzlara uyupta performansını düşürmesi. ey ayhan barış mustafa biraz örnek alında adam görün ne diyeyim ki size ben...

İsabetli transfer.

Bu adamın adına tapınak bile yaptırılır. Özel günlerde de şeytan niyetine Serhat taşlanır. Serhat'a alışın artık, yorumlarını dikkate almayın; olsun bitsin.

Elano'nun 1.5 senede yapamadıklarını yapıyor :tiphat:

son iki maçtır culio oyuna girdikten sonra takım gözle görülür şekilde değişti

beğenmeyen arkadaşlar heralde xavi iniestayı yakıştırıyolar cimboma diye olumlu düşünmek istiyorum

nacizane görüşüm çok iyi ve gerçek bir orta saha oyuncusudur, mış gibi yapmıyor icraat yapıyor

Allah onuda bizide utandırmasın.

sol iç te iyi adam ya defansıf özellıklerıde var tekniğide iyi daha ne istiyor bazıları anlamadım 10 kısıyı gecıp gol atmasınımı

hele elanoya göre 2 gomlek üstün elano oynarken bazen oynadğnı bıle unuturdum bu adam süreklı oyunun ıcnde alıyor verıyor boşa kaçıyor pres yapıyor daha napsın

Şutu süperdi.Keşke golle başlasaydı Galatasaray kariyerine.Olsun asisti yeter.İyi olacak iyi.

Yalnız , bir pozisyonda bizimkilere pas atmak için etrafına bakındı. Araya kacan kimse olmayınca sinirlendi, "gecsenize lan suraya" der gibi bir hareket yaptı. Sonra gösterdiği yere Insua kostu. Diyecegim o ki, tamam eleman sagam görünüyor ama bizimkiler böyle devam ederse bu adam da kendini bırakır bu gidişle. Demedi demeyin.

Yalnız , bir pozisyonda bizimkilere pas atmak için etrafına bakındı. Araya kacan kimse olmayınca sinirlendi, "gecsenize lan suraya" der gibi bir hareket yaptı. Sonra gösterdiği yere Insua kostu. Diyecegim o ki, tamam eleman sagam görünüyor ama bizimkiler böyle devam ederse bu adam da kendini bırakır bu gidişle. Demedi demeyin.

Yanına Biglia gelsin bence aslanlar gibi oynarlar abi.

sol iç te iyi adam ya defansıf özellıklerıde var tekniğide iyi daha ne istiyor bazıları anlamadım 10 kısıyı gecıp gol atmasınımı

bazıları değil S.Serhat Türkel o, maalesef hiç bir şey beğendiremiyoruz, Messi gelse "niye amuda kalkıp 10 kişi geçemiyor" diye eleştirir.

Cana-culio yüregiyle oynuyo her ıkısıde:tiphat:

Geri
Üst Alt