#29 Juan Emmanuel Culio

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio

İyi bir başlangıç etti devam eder mi şimdiye kadar yaptıkları abartı mı ben bilemem - ki değil -

Ancak futboldan anladığı , arkadaşlarının zor anlarında sorumluluk almayı sevdiği ve takımı için adeta savaştığı belli.Böyle futbolculara da ihtiyacımız var . Gelmesine karşıydım ama böyle devam ederse Cana ile beraber favori oyuncularımızdan biri olacaktır Culio

top kendisine doğru gelirken etrafına bir bakıyor ona göre hareketleniyor , bizimkiler gibi top daha arkadasının ayağından çıkmadan paniğe girmiyor. Hatta kaç pozisyonda Arda da dahil nerelere koşmaları gerektiğini eliyle gösterdi adam , bizimkilere birisi nerede durracaklarını göstermeli-ki gösteren birisi geldi yıllar sonra.

Hagi'nin bir bildiği vardır diye boşuna söylemedik. Oyun zekası yüksek, hırslı, çalışkan bir oyuncu getirdi. Üstelik de solak. Üstelik de aldığı para diğer oyuncuların aldıklarının yanında para bile değil. Eee daha ne olsun?

Adını transfer ile birlikte ilk defa duymuştum.Bu yaşta hala ismini duyuracak bi düzeye gelmemiş olması beni endişelendiriyor.Umarım sezon boyunca iyi performans ortaya koyar Galatasarayımıza katkı yapar.

iyi birine benziyor

Rıdvan bank Asyadan bunun gibi 50 topçu bulabiliyosa Seneye Sportif Direktör yapalım bulsun valla :asd:

Çok iyiydi, umarım devam eder. Gördüğüm kadarıyla kadromuzda 'reis futbolcu' dediğimiz türün sayısı 1 arttı.

Top sürer, adam geçer, çalım atar, araya oynar, alır, verir, defans yapar.

Bu kadar övgü dolu mesajdan sonra sakatlanırsa şaşırmam.

Kaliteli, defansın arkasına oynayan, çevre kontrolü müthiş top ayağına gelmeden kim nerede haberi var. Top tekniği ve dripling özelliğinin yanısıra rakibe de basan bir oyuncu. Şutları "S" çiziyor, rakip kaleci 2 şutunda kontrada kaldı. Hagi'nin ısrarla oynattığı 4-3-3'nün ideal sol-iç adamı. Hep böyle ol Culio.

Bu adam dibi görmüş bir adam gibi duruyor ya,yoksulluk çekmiş,geldiğin yerin farkında,burnu havada olmayan bir adam profilinde,karakter analizi olarak ilk bunları görüyorum..

Kaliteli, defansın arkasına oynayan, çevre kontrolü müthiş top ayağına gelmeden kim nerede haberi var. Top tekniği ve dripling özelliğinin yanısıra rakibe de basan bir oyuncu. Şutları "S" çiziyor, rakip kaleci 2 şutunda kontrada kaldı. Hagi'nin ısrarla oynattığı 4-3-3'nün ideal sol-iç adamı. Hep böyle ol Culio.

Hersey tamamda 4-3-3 deme kardes bizim takim'da sistem ne arar

Çok yararlı olacak. İhtiyacımız olan bir ortasahaydı. Malum bizim takımın meşhur BAM triosundan sonra ilaç gibi geldi.

Adamda herşey var. Mücadele, asist, teknik, ofans-defans, üstüne şutları da çok iyi.

Bir nevi "All in One"

Geldiği gün size pas yüzdesi yüksek tekniği eh işte fiziği iyi sol ayağını çok iyi kullanabiliyor demiştim transfer nöbetlerinden birine yazmıştım ararsanız bulursunuz ama bunu sölediğimde herkes ne kadar izledin ki deyip benle kafa buldular daha ilk maçı vede rakip beypazarı ama yinede dediklerimin hemen hepsi görüldü diye düşünüyorum bu arada Hoşgeldin JUAN EMMANUEL CULİOOOOO...:tiphat:

Geldiği gün size pas yüzdesi yüksek tekniği eh işte fiziği iyi sol ayağını çok iyi kullanabiliyor demiştim transfer nöbetlerinden birine yazmıştım ararsanız bulursunuz ama bunu sölediğimde herkes ne kadar izledin ki deyip benle kafa buldular daha ilk maçı vede rakip beypazarı ama yinede dediklerimin hemen hepsi görüldü diye düşünüyorum bu arada Hoşgeldin JUAN EMMANUEL CULİOOOOO...:tiphat:

Sana öyle diyen herkes utancından yerin dibine girmiştir şimdi.

Helal olsun, futbolcuları iyi tanıyorsun demekki.

Senin gibi bir futbol üstadı görmemiştim burada daha önce.

rakip beypazarı deme. kapanan takıma karşı bunları yaptıysa kıran kırana maçarda kimbilir ne canlar yakar :P

Ne diyorsak o diyosun ;)

sahada ne yaptığını bilen adamlara ihtiyacımız vardı, culio da bence böyle bir adam. üstelik takımını sahiplenen bir oyuncu olduğu belli oldu. Türklerimizin yaratması gereken takım ruhunu Culio, Cana, Neill, Baros yaratacak şu takımda.

Geri
Üst Alt