#29 Juan Emmanuel Culio

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio

Ciddiye almayın beyler kimin fake'i olduğu çok açık.Fm oynamaktan beyin fonksiyonları karışmış biraz olur öyle.Gerçek hayata dönecektir illa ki.

Millet ne hallere düşüyor, yazık :D

Daha açik olmak gerekirse :

Fenerbahçe : Emre, Mehmet Topuz

Besiktas : Guti, Manuel Fernandes, Ernst, Necip

Trabzonspor : Selçuk, Colman, Engin

Bizim bu kalitede bir orta saha oyuncumuz bile yokken, Culio gibi bu isimlerin yaninda fazlasiyla vasat kalan birini aldik. BAM'dan iyidir tartisilmaz ama bizim orta saha için kesinlikle yeterli degil.

İddia ettiğin şeyin bunlarla alakası yok.

Ayni paraya daha iyi oyuncular alinir dedim; isimleri tek tek yazdim. Simdi ise neden kötü transfer oldugunu açiklamaya devam ediyorum.

Sienna Miller hakkında ne düşünüyorsun Haktan?

Arkadaşım dikkat ettimde sırf kötülemişsin farklı şeyler düşünmeye başlıyorum artık senin hakkın da...

ya tartışmaya bile gerek duymuyorum o kadar net. takımı için her şeyini veriyor adam

O da Serhat gibi tarz yapmak istiyor, belki de Serhat´in ta kendisidir. Pek ciddiye almamak gerekir yazdiklarini ama yazmadan da duramiyor ki insan. Cok komik geliyor bana. Saydigi isimlerin hepsi en azindan yillik 1.5-2 Milyon Euro´ya oynar. Bonservislerinden bahsetmiyorum bile. Ben Mehmet Cakir´in bile daha fazla paraya oynadigini düsünüyorum :) Bu paraya da baya iyi oynuyor Culio. Kimse Cambiasso gibi filan demedi burda. Iyi oynuyor Culio dedik. Iyi de oynuyor.

Daha açik olmak gerekirse :

Fenerbahçe : Emre, Mehmet Topuz

Besiktas : Guti, Manuel Fernandes, Ernst, Necip

Trabzonspor : Selçuk, Colman, Engin

Bizim bu kalitede bir orta saha oyuncumuz bile yokken, Culio gibi bu isimlerin yaninda fazlasiyla vasat kalan birini aldik. BAM'dan iyidir tartisilmaz ama bizim orta saha için kesinlikle yeterli degil.

pasları iyi koşuyor daha ne istiyosunki bi orta sahadan. Türkiyede bi xavi yok yani büyütmeye gerek yok. bu yönetimden böyle transfer buldun çok bile;)

bence avrupa maçlarımızda çok iş yapar mücadelesiyle !:).

Tabiki yapar. Biz kadromuzda fazla kaliteli oyuncu bulundurmadigimiz icin Culio´dan cok sey bekliyoruz dogal olarak. Ama Culio´yu farkli degerlendirmek lazim. Mesela seneye yapilacak 2 baya kaliteli futbolcuyla beraber cok is yapar Culio. Kaliteli bir kadronun icinde Culio´nun önemi de ortaya cikar. Ayni Cana gibi. Iyiki varmis deriz. Culio simdi bile takimda sorumluluk almak istiyor, birseyler degistirmek istiyor. Ama Culio "star" veya "klas" dedigimiz futbolcu sinifinda degil ki. "Asker" sinifinda bence. "Kaliteli asker" hatta.

Cevap vermeyin bunlara, bunlar seçilmiş kişiler, herkesten iyi biliyorlar herşeyi, yaşam tarzları farklı, çok zeki insanlar, yetişemezsiniz bunlara.

Ah be 3-4 yaş genç olsaydın ozmn görün siz bu adam milli takıma bile giderdi

Cevap vermeyin bunlara, bunlar seçilmiş kişiler, herkesten iyi biliyorlar herşeyi, yaşam tarzları farklı, çok zeki insanlar, yetişemezsiniz bunlara.

Tabii ki milletten fazla bir seyler biliyoruz ki yaziyoruz. Vasat bir adami göklere çikarmayacak kadar bilgiliyiz en azindan.

Ya takımdaki en son tartışılması gereken adamı sahte hesaplar arkasına saklanıp burada sallayan bilmemkimin feyki, leblebi kılıklı herifler sallıyor ve siz önemsiyorsunuz.He deyin geçsin.

Geri
Üst Alt