#29 Juan Emmanuel Culio

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio

Attığı gol gerçekten harikaydı. Bence Stancu ve Culio kalmalı.

Ayhan'dan iyi falan değil. Bugün ezdiği topların haddi hesabı yok, bir insan bu kadar mı sever ayağında top tutmayı. Hayır Hasan Şaş da seviyordu mesela ama ileriye gitmeye çalışıyordu çalıma giriyordu. Culio sürekli topla dönüp duruyor aynı yerde, pas verip oyun açmaya çalışsa çok daha faydalı olacak.

Attıgı gol güzeldi de.

İyi oynamayınca hiç çekilmiyo maçın ilk karısı berbattı

Abov maçın ilk karısını görmedim ben.Çokmu kötüydü kank?

Evet çok ilk karısı evet bi yanlışlık yok :ays:

Cana'dan çok daha iyi bir oyuncu. Yekta-Culio göbekte basbayagı oynadı. Boyle bile yaratıcılıkta karşı kaleye gitmekte zorlanırken, Cana'ya hiç gerek yok.

Vasat oğlu vasat bir adam.Önümüzdeki sezon en fazla yedek olarak kalabilir.

Çok fazla top ezdi.Böyle bir lüksü olmamalı orta sahada oynayan oyuncularımızın.

Yanlız şöyle birşey de var bazen bildiğin tek paslarla akıcı oynuyor,bazen inanılmaz derecede dağınık oluyor ve top kontrolü,pasları felaket oluyor.O bölgede oynuyorsa daha güvenilir olması gerek.Yine de seneye çok iyi bir yedek olucaktır bizim için.Orta sahada sağdan-sola her yerde oynayabilmesi avantaj.

Cana'dan çok daha iyi bir oyuncu. Yekta-Culio göbekte basbayagı oynadı. Boyle bile yaratıcılıkta karşı kaleye gitmekte zorlanırken, Cana'ya hiç gerek yok.

Rakip iddialı bir takım değildi.

Her takıma karşı Yekta-Culio oynayamaz.

Cana, önemli maçlarda değerli bir oyuncu olduğunu gösterdi.

Ofansif değil Obsesif.

6492.jpg
[/url][/IMG][video][/video]

Gol atti diye yine göklere çikarilmis. Halbuki sahaya beni koysaniz yaptiklarini ben de yapardim. Maçin genelinde oldukça kötüydü.

Cana - Culio ve önlerinde kaliteli bir MC gelecek sezon için idealdir.

Geri
Üst Alt