#29 Juan Emmanuel Culio

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio

1.si sanane.burası özgür bi forum istediğimi istediğim gibi söylerim kimseyi kısıtlayamazsın.Elanoyu beğenmek zorunda mıyım ?

2.Neresi tahrik.Gitmiş ve Galatasaraya hiçbirşey verememiş adi bir oyuncu hakkında istediğimi söylerim SANANE ! Kim tahrik oluyor ? Millet Mustafa Sarpa saydırırken çıkıp tahrik diyo musun ? Santos klübünün oyuncusu Elanoya laf gidince rahatsız mı oluyorsun ?

Konuyla alakasız olarak girip ona buna haram olsun diyerek, klasik yabancı düşmanı tavırlarından rahatsızım.Samimi değilsin. İki maç kötü oynasın senin zihniyetin Culio için de idam sephasını hazırlar. Kendi kafana göre gitmeye devam edersen çok sıkıntı çekersin.

Aynen Elanonun 2 senede yapamadığını 1 maçda yaptı.Ki Adamın yıllık ücreti+bonservisi elanonun 1 senede aldığı para kadar.Boğazında kalsın o para elano :o

elano ilk geldiğinde lincoln hakkında atıp tutmuştu tıpkı bülent gibi ama lincoln'ün yaptıklarının % 1'ni yapamadı....

Konuyla alakasız olarak girip ona buna haram olsun diyerek, klasik yabancı düşmanı tavırlarından rahatsızım.Samimi değilsin. İki maç kötü oynasın senin zihniyetin Culio için de idam sephasını hazırlar. Kendi kafana göre gitmeye devam edersen çok sıkıntı çekersin.

Ben dar kafalı bir insan değilim.Yabancı veya yerli hiç önemsemem.Ama türkde olsa yabancı da olsa o kadar para alıp yatan oyuncuya göz yumamam.Kötü oynayan bütün oyuncuları eleştiriyorum.Neill,Kewell,Baros,Keita,Arda gibi oyuncuları hiç eleştirmem.Hakkını veren adamları kötü oynasalar bile desteklerim.Elanoyu eleştirmemem için 1 sebep söyleyebilir misin ?

Edit: Konuya alakasız girmedim.Başkası ayhanla mustafayala karşılaştırmış,Hayri de Elanoyla.Ben de hayriyi destekler bi cümle yazdım.Çok gereksiz bi cevap verdin bana..

Yabancı hayranlığından iyidir.

Arkadaşlar dün izleyemedim bu elemanın mevkisi çözüldümü? Cana ile yanyana oynayabilirmi? yoksa tipik sol açıkmı?

Arkadaşlar dün izleyemedim bu elemanın mevkisi çözüldümü? Cana ile yanyana oynayabilirmi? yoksa tipik sol açıkmı?

Ayhan Akman'ın yerine oynar ama kanatta da oynayabiletesi var.

Skibbe'nin zamanında Ayhan'ı kullandığı gibi kullanılabilir.

orta sahanın her yerinde oynar, gerekirse 10 numara bile oynar, arda'dan da iyi oynar 10 numara pozisyonunda verdiği paslar bunu gösteriyor, duygusal olmaya gerek yok, elimizde futbolcu diye birşey yok, vasatın üstünde kim gelirse gelsin büyük etki yaratır, tabi gelen adamlar oynamak isterse ayrıca kanatlarda o kadar oyuncu varken ve orta sahamız bu kadar berbatken mümkünse kanatlarda değilde sürekli orta sahada kullanılsın...

Baskı yüklemeyin bu adama,takım oyuncusu olduğunu belli etti..

[video=youtube;yXiUmii9Ids]https://www.youtube.com/watch?v=yXiUmii9Ids&feature=related[/video]

Bu adam bizim kanat oyuncumuz olamaz, imkansız.

Ama harika bir sol iç olacak gibi

Geri
Üst Alt