#29 Juan Emmanuel Culio

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio

Serhat gibilerine alıntı yapıp cevap vermeyin.Amacı belli ilgi çekmek.

Çok fayda saglıyacak takıma bu performansını sürdürürse.

ilk 5 maçta lincoln de çok iyiydi. Umarım Allah sonunu benzetmez.

Bu adam çok iyi.Aman nazar değmesin.Biglia da geldin mi ortsa saha tadından yenmez.

Çok ciddiyim. Beni koysanız sahaya, en az Culio kadar oynarım. Adam bir kere çok ağır. Slow motion oynuyor sanki. Yıllardır vasat bir ön orta sahamız bile olmadığı için, Culio size iyi gözükmüş olabilir. Culio için kullanılabilecek en güzel sıfat = vasat. Kötü olarak algılamayın bunu.

herkes senin bu mesajla sictigini düsünüyor ama yazamiyor. yazdim gitti :)

Culio girince takım pas yapmaya başladı..Barışda çıkınca daha rahat pas yaptık

Şekerli oyuncular paso tekme attılar.Ama yılmadı..Lincoln olsa adelesi gitmişdi..Culio'nun en büyük avantajı devamlılığımış..

1 golde payı var,3.goldede payı var:).Çok etkilide bir şutunu kaleci iyi çıkardı..

Beyler alıntı yapmayın bu adamın mesajlarına.

bu kasap ligde cocuga o kadar tekme atıyolar ki?

helal olsun kardeşim o ne sakinlik bide hırslı.

Futbol bilgisi yuksek bir oyuncu umarim boyle devam eder

Çok ciddiyim. Beni koysanız sahaya, en az Culio kadar oynarım. Adam bir kere çok ağır. Slow motion oynuyor sanki. Yıllardır vasat bir ön orta sahamız bile olmadığı için, Culio size iyi gözükmüş olabilir. Culio için kullanılabilecek en güzel sıfat = vasat. Kötü olarak algılamayın bunu.

Bu arkadaşı alalım orta sahaya.Futboldan gram çakmama ya çok iyi bir örnek sin sen.

Mücadelesi gayet iyi. Top tekniği olarak cambazlık beklememek gerek, oyunu okuması ve pasları nereye atması gerektiği konusunda da gayet başarılıydı. Yararlı bir transfer olarak görüyorum. Geçen sezon Elano'nun oynadığı mevkinin, 'sağ iç diye tabir edilen' solunda oynayacak. Beklenileni de verecektir.

Adaptasyon falan hikaye gerçekten katkı verecek adam ilk maçta belli ediyor kendini. Cana ve Biglia ile çok daha iyi olur.

Bu ''alışma süreci'' denen olaya hep gıcığımdır. Oynayacak adam ilk maçında da çıkar oynar. İlk maç olmasa da bir kaç maç içinde kendisini belli eder, kalitesini belli eder, oynar. Biz her gelen futbolcunun bir sene takıma alışmasını bekliyoruz. Elano geldi bir sene alışmasını bekledik, bu süreçte katkı yapmadı takıma. Misimoviç geldi, çok iyi futbolcu dedik, gerçektende iyi futbolcu ama ayağına top geldiğinde en azından kalitesini belli etmesini beklerdim. Belki misimoviçin oynadığı maç sayısına göre oyuncuyu eleştirmek çok doğru değil ama önce de söylediğim gibi en azından kalitesini belli etmeliydi, onu da yapamadı.

Yani işin özü, alışma süreci falan hikaye, oynayacak adam çıkar oynar, bu kadar basit.

Helal olsun yürekten oynuyor yanına bir iyi adam daha olursa süper olur.Maçın adamıydı

bu adamın yanına canayı vede bigliayı verin orta sahada döktürürler gibigeliyo hadi inşallah barış mustafa ayhan yavaş yavaş güle güle:)

Çok iyi bir futbolcu. Gustavo Colman, efendime söyleyeyim Emre Belözoğlu tadında. Sol ayağını çok iyi kullanıyor.

Orta sahanin bir pozisyonunu sonunda iyi bir oyuncuyla doldurduk. Darisi ortasaha daki diger pozisyonlara. BAM dan kurtuluyoruz lan :D

yanına biglia ve forvete traore... tadından geçilmez galatasarayımın...

cana-biglio-culio

pino-kazım-arda

çok sıkımı oldu ne:D

Tam bize lazım olan bir futbolcu. Hemen aman aman demek istemiyorum. Üstüne katarsa takımın vazgeçilmezi olur. :)

Geri
Üst Alt