#29 Juan Emmanuel Culio

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio

Maestro gibi oynattı takımı adeta. Yeteneğinin yanında hırs ve istek var. Cangele'ye benzetiyorum stilini. Çok kaliteli bir topçu. Çok beğendim, çoook!

aydın dan biraz iyi fazla abartmayın

Çok ciddiyim. Beni koysanız sahaya, en az Culio kadar oynarım. Adam bir kere çok ağır. Slow motion oynuyor sanki. Yıllardır vasat bir ön orta sahamız bile olmadığı için, Culio size iyi gözükmüş olabilir. Culio için kullanılabilecek en güzel sıfat = vasat. Kötü olarak algılamayın bunu.

Halı saha terk.

Ben de bu oyuncuyu beğendim, inşaallah hep böyle olur, böyle oynar. Yalnız çok faule maruz kalıyor, inşaallah o da kısa sürede sakatlanmaz.

Çok ciddiyim. Beni koysanız sahaya, en az Culio kadar oynarım. Adam bir kere çok ağır. Slow motion oynuyor sanki. Yıllardır vasat bir ön orta sahamız bile olmadığı için, Culio size iyi gözükmüş olabilir. Culio için kullanılabilecek en güzel sıfat = vasat. Kötü olarak algılamayın bunu.

O adam suanda Galatasaray'da oynuyor. Sen ne yapiyorsun? Elestirebilirsin tabi ama haddini bilerek. Sen kimsin? diye sorarlar adama.

Halı saha maçlarınada bekleriz.

burdan SERHAT a sesleniyorum Hadi yavrum hadi güzelim Become a legend oyna sen

Lider özellikli bir adam. Eliyle koluyla takım arkadaşlarına pas almaları gerektiğini, boşa kaçmaları gerektiğini gösterip duruyor. İlk izlenim çok isabetli transfer.

Umarım böyle devam eder. Orta sahamızın böyle bir adama şiddetle ihtiyacı vardı.

Hem taraftara hem de takıma kabul ettirdi ayrıca kendini.

Aynen ilk macta Liderligini gösterdi. :)

serhattaki abartma sanatına hastayım.

Şu adama bile laf ediyorlar ben sizin futbol bilginizden şüphe ediyorum sözüm meclisten içeri anlayan anladı... :D

Bu kadar kalite bir adam, bu seviyeye yükselmiş bir oyuncu neden daha önce yoktu ortalıkta. Müthiş sol ayak.

maşallah hırslı istekli ve yetenekli.. bi de golden sonra hemen arkadaşlarına koşması hoşuma gitti ya

Kevin Durant'a balon diyen adama, he diyip bile geçmeyin çünkü, yazık ciddiye alındığını sanıp heves yapar. Okuyup geçin yorumsuz çünkü.

Geri
Üst Alt