#29 Juan Emmanuel Culio

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio

Geçmiş olsun öncelikle. Yekta ilk yarıda çok iyiydi. 2. yarı yorulmasından dolayı biraz düştü ama yine de görevini yaptı. Maçın en çok koşan oyuncusu oldu.

Culio çok mücadele etti iyiydi.

Stancu 20 dakika falan oynadı. İyi izlenim bıraktı. Bilekleri yumuşak. Güzel çalım attı 2-3 kere. Ayrıca hızlı da sayılır. İş yapar gibi.

Eyvallah hocam sağolasın,inşallah şu son yarım sezon yayabilirler performanslarını.

Gerektiğinde topu tutarsın ama o topu gevelediği pozisyonlar çoğu ya faulle, ya top kaybıyla ya da yan/geri pasla sonuçlanıyor. Son iki üç maçtır açık ara en çok faul yapılan oyuncumuz, ben de bunu topla fazla oynamasına bağlıyorum. B.k atmaya, kusur aramaya çalıştığımı düşünmesin kimse, sadece dikkatimi çeken bir noktaya değindim. Tabii herkesin gözünde Xavi rütbesine yükseldiği için hiç laf söylenmiyor. Oysa aynısını Arda yaparken ne bencilliği kalıyordu ne faşistliği ne yabancı düşmanlığı ne de egoistliği. Neyse.

Herkesin gözünde BAM üçlüsünden sonra Xavi veya Iniesta etkisi yapması normal ,aklıbaşında kimsenin gerçek anlamda o rütbeye yükselttiğini sanmıyorum.Kaldı ki adam zaten yüksek beklentilerle gelmedi,takım olarak ilk yarıyı ligde 10. sırada, avrupada gruplara kalamadan rezil olan ,sezon ortası hoca değiştiren bir takımız.Yüzeysel değilde derinlemesine bakacak olursak yeniden yapılanmayla birlikte geçiş sürecinde faydalı olabilecek bir takım oyuncusu kazanmış olduk.Ben sana art niyetli veya yabancı düşmanıda demedim sadece fikirlerine katılmamamın sebebini yazdım.

Bu forumda nice Servet,Hakan Balta,Barış,Arda vs. fetişistleri varken senin bu eleştirilerin nur nimet :)

culio elanoya benziyo oyun stili ama daha güçlüsü

juan+emmanuel+culio

elano 2 maçta 4 gol attıysa culio brezilya lginde oynasa gol kralı olur demekki :D

Sivas maçını abim kaza yaptığı dolayısıyla izleyemedim son iki-üç gündür hastanedeyim.Bugün geldim, Merak ediyorum Culio,Yekta,Stancu üçlüsü nasıl oynadılar?Beklentileri karşılayabilecekler mi?

Geçmiş olsun.3'üde gayet iyiydiler.

Insua,E.Çolak ile beraber maçtaki en göze batan oyuncumuzdu.

Takımda didinen, savaşan ender adamlardan.Takımla birlikte yükselecek.

Savaşıyor, mücadele ediyor, koşuyor, hatta son maçlarda takımın en iyilerinden bunlara kocaman bir eyvallah ama benim gözümde hala devre arasında yapılması gereken yeterli, daha doğrusu doğru bir transfer, hamle değildir. Ne takıma kademe atlatabilecek, çevresindekileri yuakrı çekebilecek bir oyuncudur ne de maç kazandırabilecek bir isimdir Culio. Bizde İyi adamların arasına koyarsın Culio'yu, sırıtmaz, görevini fazlasıyla yerine getirir tamam ama Galatasaray gibi şampiyonluk, kupa hedefleri olan bir takımda sahanın en iyi, en yaratıcı oyuncusu Culio olmamalıdır. Olursa da işte bırakın gol atmayı bugünkü gibi maçları pozisyonsuz bitirmeye devam ederiz. Bu Culio görev adamıdır ama mevcut takımda bulunan inanılmaz kalite eksikilğini giderecek bir transfer değildir, bu Culio'nun kötü oyuncu olduğu anlamına gelmez, iyi bir oyuncudur aksine, bize gereken kan, ilaç değildir sadece, Yekta'nın, Stancu'nun, Zapata'nın, Kazım'ın olmadığı gibi. 10 milyon euro'yu aşkın bir para harcanan bu transferlerin alternatifleri artırmak dışında kadro kalitesini artırdığını kim söyleyebilir? Kısaca Merih'in de dediği gibi Culio takımla birlikte yükselir ama takımı yükseltemez. Takımı yükseltebilecek oyuncumuz, maç alabilecek oyuncumuz ise yok denecek kadar azıdr, olanlar da zaten sakattır.

Savaşıyor, mücadele ediyor, koşuyor, hatta son maçlarda takımın en iyilerinden bunlara kocaman bir eyvallah ama benim gözümde hala devre arasında yapılması gereken yeterli, daha doğrusu doğru bir transfer, hamle değildir. Ne takıma kademe atlatabilecek, çevresindekileri yuakrı çekebilecek bir oyuncudur ne de maç kazandırabilecek bir isimdir Culio. İyi adamların arasına koyarsın Culio'yu, sırıtmaz, görevini fazlasıyla yerine getirir tamam ama Galatasaray gibi şampiyonluk, kupa hedefleri olan bir takımda sahanın en iyi, en yaratıcı oyuncusu Culio olmamalıdır. Olursa da işte bırakın gol atmayı bugünkü gibi maçları pozisyonsuz bitirmeye devam ederiz. Bu Culio görev adamıdır ama mevcut takımda bulunan inanılmaz kalite eksikilğini giderecek bir transfer değildir, bu Culio'nun kötü oyuncu olduğu anlamına gelmez, iyi bir oyuncudur aksine, bize gereken kan, ilaç değildir sadece, Yekta'nın, Stancu'nun, Zapata'nın, Kazım'ın olmadığı gibi. 10 milyon euro'yu aşkın bir para harcanan bu transferlerin alternatifleri artırmak dışında kadro kalitesini artırdığını kim söyleyebilir?

Sana katılıyorum.Bu kadar kötü bir takımda öne çıkması hiçbirşeyi ispatlamıyor takım gol atamamışsa pozisyona girememişse tüm ortasaha ve forvet hattı suçludur

Savaşıyor, mücadele ediyor, koşuyor, hatta son maçlarda takımın en iyilerinden bunlara kocaman bir eyvallah ama benim gözümde hala devre arasında yapılması gereken yeterli, daha doğrusu doğru bir transfer, hamle değildir. Ne takıma kademe atlatabilecek, çevresindekileri yuakrı çekebilecek bir oyuncudur ne de maç kazandırabilecek bir isimdir Culio. İyi adamların arasına koyarsın Culio'yu, sırıtmaz, görevini fazlasıyla yerine getirir tamam ama Galatasaray gibi şampiyonluk, kupa hedefleri olan bir takımda sahanın en iyi, en yaratıcı oyuncusu Culio olmamalıdır. Olursa da işte bırakın gol atmayı bugünkü gibi maçları pozisyonsuz bitirmeye devam ederiz. Bu Culio görev adamıdır ama mevcut takımda bulunan inanılmaz kalite eksikilğini giderecek bir transfer değildir, bu Culio'nun kötü oyuncu olduğu anlamına gelmez, iyi bir oyuncudur aksine, bize gereken kan, ilaç değildir sadece, Yekta'nın, Stancu'nun, Zapata'nın, Kazım'ın olmadığı gibi. 10 milyon euro'yu aşkın bir para harcanan bu transferlerin alternatifleri artırmak dışında kadro kalitesini artırdığını kim söyleyebilir?

Öyle olmasını da isteyen yokki zaten. Saydığın işleri yapması için transfer edildi kendisi. Fazla medya yazarlarını takip etmezsen zevk alırsın Culio'dan. Tabi "takım" olduğumuz zaman.

Culio hayatında bu kadar yeteneksiz oyuncularla yanyana oynamışmıdır acaba??

Gören de takımın seviyesinin üst düzey olduğunu sanar.Cluj denen takım son iki yılda Şl oynamış. Bizim ne zaman oynadığımız meçhul.Roma,Bayern gibi takımlara kafa tutarken hep Culio vardı en baş rollerde.Culio a kalite bir oyuncudur ama çapsız adamlarla birlikte en fazla bu kadar oynar.

Taraftar bu adamları bize layık görüyorsa, Bursaspor'a falan yenilmemiz anormal değil bana kalırsa. Mücadele etmesini falan geçelim. Ondan beklenen pozisyon üretmek ilk önce. Takımda zaten iki defansif orta saha var. Ancak Culio pozisyon üretmeyi geçtim, ofansif anlamda çok sınırlı şey yaptı. Ayrıca bu adam serbest vuruş falan kullanmasın, çünkü kullanamıyor.

Geri
Üst Alt