#29 Juan Emmanuel Culio

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio

Gören de takımın seviyesinin üst düzey olduğunu sanar.Cluj denen takım son iki yılda Şl oynamış. Bizim ne zaman oynadığımız meçhul.Roma,Bayern gibi takımlara kafa tutarken hep Culio vardı en baş rollerde.Culio a kalite bir oyuncudur ama çapsız adamlarla birlikte en fazla bu kadar oynar.

M.Demirkol'da geçen gün Culio'dan pek fazla birşey bekleyemeyiz.Çünkü yanında oynadığı oyuncular kötü demişti.Bende aynen katılıyorum.

Taraftar bu adamları bize layık görüyorsa, Bursaspor'a falan yenilmemiz anormal değil bana kalırsa. Mücadele etmesini falan geçelim. Ondan beklenen pozisyon üretmek ilk önce. Takımda zaten iki defansif orta saha var. Ancak Culio pozisyon üretmeyi geçtim, ofansif anlamda çok sınırlı şey yaptı. Ayrıca bu adam serbest vuruş falan kullanmasın, çünkü kullanamıyor.

Serhat,Culio zaten ofansif bir oyuncu değil ki.Yani bir 10 numara değil.Normal bir sol iç oyuncusu.Defansif işini yapar ofansada arada sırada katkısını verir.Bu tamamen Hagi'nin mantalitesi ile ilgili bir durum.

Taraftar bu adamları bize layık görüyorsa, Bursaspor'a falan yenilmemiz anormal değil bana kalırsa. Mücadele etmesini falan geçelim. Ondan beklenen pozisyon üretmek ilk önce. Takımda zaten iki defansif orta saha var. Ancak Culio pozisyon üretmeyi geçtim, ofansif anlamda çok sınırlı şey yaptı. Ayrıca bu adam serbest vuruş falan kullanmasın, çünkü kullanamıyor.

Aynen bunu diyorum culio iyi bir adam olabilir ancak anadolu klüpleri daha kalitelisini alırken biz bunlarla yetinemeyiz

Gören de takımın seviyesinin üst düzey olduğunu sanar.Cluj denen takım son iki yılda Şl oynamış. Bizim ne zaman oynadığımız meçhul.Roma,Bayern gibi takımlara kafa tutarken hep Culio vardı en baş rollerde.Culio a kalite bir oyuncudur ama çapsız adamlarla birlikte en fazla bu kadar oynar.

Öyle olmasını da isteyen yokki zaten. Saydığın işleri yapması için transfer edildi kendisi. Fazla medya yazarlarını takip etmezsen zevk alırsın Culio'dan. Tabi "takım" olduğumuz zaman.

Ben Culio kötü bir oyuncu demiyorum ki zaten, görevini fazlasyla yapıyor ama eğer sahadaki en yaratıcı oyuncu Culio oluyorsa bunlar yeterli olmuyor işte.

EDİT:

Ayrıca o yanındakiler adam olsa muhabbeti... Dediğim gibi yanında iyi adamlarla bu adam oynar, yine görevini yerine getiir, yine yararlı olur ona lafım yok. Ama eğer böyle takımı yükseltecek değil de takımla birlikte yükselebilecek bir oyuncu alıyorsan o zaman yanındakileri de değiştireceksin arkadaş. Atıyorum Lincoln, Keita gibi yanındakilerin performanslarından bağımsız takıma sınıf atlatabilecek, takımı kendi kalitelerine yükseltebilecek oyuncular alacaksın. Bu yönden bakıyorum ben duruma ve doğru, eksiklerimizi gideren -en azından tek başına- bir transfer olduğunu düşünmüyorum. Takımında iyi oyuncular olur, o bolgen eksiktir koyarsın Culio'yu oynar ama şu anda içinde bulunduğumuz durumdan bizi çıkartabilecek bir oyuncu, transfer değilidr.

Serhat,Culio zaten ofansif bir oyuncu değil ki.Yani bir 10 numara değil.Normal bir sol iç oyuncusu.Defansif işini yapar ofansada arada sırada katkısını verir.Bu tamamen Hagi'nin mantalitesi ile ilgili bir durum.

10 numara değil ancak ofansif bir adam Culio. Fabregas, Iniesta falan da 1 numara değil mesela ancak takmları hücuma çıkaran adamlar bunlar. Madem 10 numara değil, bu stilde oynasın. Defansif bir rolde oynayacaksa, zaten çok çok gereksiz bir transfer olmuş demektir.

10 numara değil ancak ofansif bir adam Culio. Fabregas, Iniesta falan da 1 numara değil mesela ancak takmları hücuma çıkaran adamlar bunlar. Madem 10 numara değil, bu stilde oynasın. Defansif bir rolde oynayacaksa, zaten çok çok gereksiz bir transfer olmuş demektir.

Zaten bu stilde oynuyor farkındaysan Serhat.Bu zamana kadar bu defansif rolde oynadığı için övgüler geliyor ona.Hani yıldız bir oyuncu değil tabiki ama şimdilik Ayhan,Sarptan ve Barıştan daha iyi olduğu aşikar.Asıl sorun dediğim gibi Hagi'nin mantalitesinde.Onun istediği oynatmak istediği ortasaha kurgusunda.

Emre Çolak her topu ezerse, Yekta'nın varlığı ile yokluğu bir olursa, Kazım santraforun gerektirdiği performansı gösteremezse, yanındaki Sarp-Barış-Ayhan'a attığı hiçbir topu geri alamazsa, Allah aşkına bu adam nasıl iyi oynasın ? En az 4-5 kere ellerine yana açıp veryansın etti adam, kaybetme şu topu bana geri dön diye. Culio iyi bir takımda, iyi bir görev oyuncusu olur.

Bu takımla daha fazlasını yapamazdı. Takımın eksik parçaları tamamlanınca göreceğiz gerçek performansını.

Bu Culio'nun problemi değil. Yanlış başlıktasın o zaman. :)

Editlediğim kısmı bir oku istersen. Bu konu hakkında Culio'yu suçladığım yok zaten, yukarıda da saydığım gerekçeler yüzünden doğru bir transfer hamlesi olmadığını -en azından tek başına- düşündüğümü belirttim sadece. :)

900 bin euroya simao ayarında bir adam alınabiliyorsa 2 milyona alınan bu admı kimse bana övmesin.Gaziantepspor ayarı vasat üstü bir oyuncu

Kimi bekliyordun doğru bir transfer hamlesi olarak onu söylesene. Gelen adamdan ne yapmasını bekliyorsun yada. Misimoviç gibi son yılların flaş ismini getirdik de ne oldu. Belki faydalanamadık ama en ufak bir kıvılcım getirmedi takıma. Cluj takımından gelen Culio'ya herkes burun kıvırdı ama bugün takımda herkesin gözü onu arıyor oyun içinde. Adam her şeyi kendi yapmak zorunda kaldığı için üretkenliği azalıyor. Akıcı bir takım olsa, en azından Neill gibi topla haşır neşir oyuncular olsa takımda Culio daha da faydalı olur. Şu anki takımın durumunda kimse çıkıp Culio'ya suçlamada bulunamaz. Rezalet bir takımda sivrilen bir oyuncu çünkü. Takım iyi olduğunda da daha iyi olacağı önemli bir olasılık.

önümüzdeki maçı kaznırsak bide culio gol atarsa burda sallayanların çoğun(skor taraftarları) culioyu övmeye başlayacak

Emre Çolak her topu ezerse, Yekta'nın varlığı ile yokluğu bir olursa, Kazım santraforun gerektirdiği performansı gösteremezse, yanındaki Sarp-Barış-Ayhan'a attığı hiçbir topu geri alamazsa, Allah aşkına bu adam nasıl iyi oynasın ? En az 4-5 kere ellerine yana açıp veryansın etti adam, kaybetme şu topu bana geri dön diye. Culio iyi bir takımda, iyi bir görev oyuncusu olur.

Evet, haklısın ama sorun şu ki biz iyi bir takım değiliz! Demek istediğim de en başından beri bu. İyi bir takımsındır, o bölgen eksiktir Culio'yu alır koyarsın ama kadro kalitesi yerlerde olan bir kadroya Culio'u getirerek ondan takımı yönetmesini, ileriye taşımasını beklemek hayalciliktir. Galatasaray gibi bir takımın sahadaki en yaratıcı oyuncusu Culio oluyorsa, onun ayağına bakıyorsa bu işte bir yanlışlık vardır. Umarım anlıyorsunuzdur demek istediğimi. O yüzden tek başına Culio transferi bana göre yanlış ve yetersiz bir transferdir.

Galatasaray kadrosunda yer bulabilir. ama bundan 3 kat iyi topcu bulabilecek capta bir kulüp Galatasaray. bu rezalet ötesi kadrosunda maradona muamelesi görüyor dogal olarak. ee yani, diger oyuncular yandaki adama pas dahi atamiyor.

Arkadaşım kadro bumu olacak zannediyorsun. Tonla adam var bu takıma gelecek. Bir kısmı sakat bir kısmı milli takımda. Önce onlarla birlikte bir oynasın sonra üşüşün ya buraya. Bir argüman sunuyormyş süsüyle giydirme adama. Gayet de faydalı oluyor takıma. Şapkadan tavşan çıkarmasına gerek yok şimdilik.

Galatasaray kadrosunda yer bulabilir. ama bundan 3 kat iyi topcu bulabilecek capta bir kulüp Galatasaray. bu rezalet ötesi kadrosunda maradona muamelesi görüyor dogal olarak. ee yani, diger oyuncular yandaki adama pas dahi atamiyor.

Aynen öyle elanodan culioya düşmek büyük klüpten anadolu kulübüne inmek demek anadolu kulüpleri bile miller,zianiyi alırken sen culioyla o takımları geçemezsin kayseride zalayeta yedek bizde culio ilk11 olacak iş değil

Culio vasat orta sahamızın 2 gömlek üstünde adam her yere yetişmeye çalışmaktan Ayhan'ı Mustafa'yı Barışı Yektayı Emreyi hangi birinin açığını kapatsın defanstada İnsua bombası var hangi birine yetişebilir ki.Adam tekniğini kullanamıyorki açıkları kapatmaktan.Devre arası transferler içinde tek olumlu katkı yapanıdır bence Culio..

Arkadaşım kadro bumu olacak zannediyorsun. Tonla adam var bu takıma gelecek. Bir kısmı sakat bir kısmı milli takımda. Önce onlarla birlikte bir oynasın sonra üşüşün ya buraya. Bir argüman sunuyormyş süsüyle giydirme adama. Gayet de faydalı oluyor takıma. Şapkadan tavşan çıkarmasına gerek yok şimdilik.

Onları beklemekten ağaç olduk zaten. Baros mu gelecek? 2 senedir bekliyoruz. Arda desen sakatlığının seyrinin nereye gittiği belli değil. Bu adamlar takımı yukarı taşırlar, haklısın ama maalesef ortalıklarda yoklar, güvenemiyorum. Hani olur da bu adamların dönüşü yine beklendiği gibi olmazsa takımı ateşleyebilecek bir ismimiz var mı? Takımın daha iyi olmasından bahsediyorsunuz da o gerekli kıvılcımı getirecek bir oyuncu olmadan nasıl daha iyi olacağıızı düşünebiliyorsunuz? Tonla para harcandı, oyuncu alındı ama görüyoruz ki aynı tas aynı hamam. Fark yaratacak bir oyuncumuz hala yok sahada. Ayrıca Culio'ya falan giydirdiğim de yok. Giydirecek olsam direk giydirirdim, böyle laf cambazlığınla uğraşacak halim yok. İyi bir oyuncu, iyi bir takım oyuncusu olduğunu defalarca söyledim zaten. Konu çok saçma bir yere doğru gitmeye başladı, burada kessek iyi olur.

Geri
Üst Alt