#29 Juan Emmanuel Culio

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio

taraftarda cozuttu ,yıllardır sarp,ayhan gibi isimleri göre göre direk onlarla karşılaştırma yapıyorlar ..

kardeşim sarpı falan gecin , culioyu ,ernst-emre b., manuel fenandes,guti gibi oyuncularla karşılaştırın ...

on üzerinden altı...

Böyle taraftar oldukçai şimiz zor.

böyle taraftardan önce siz yönetim mantıgını sorgulamalısınız, kayseri karim zianiyi transfer ediyor galatasaray culioyu

elinde 3-4 forveti olan bursa altidoru getiriyor biz 6 milyon euroya lütfen stancuyu..

beyler ona buna sataşmadan önce futbol takımının iyiden iyiye ancak ligden düşmemeye oynayacak gücü

kaldıgının umarım farkındasınızdır, bursa satıyorum dese herkesin alsın alsın diyecegi sercan ve volkan bizim macda yedekdi bundan haberiniz varmı

peki bizim degil yedeklerimiz as oyuncularımız bursanın yedekleri kalitesindemi...

böyle taraftardan önce siz yönetim mantıgını sorgulamalısınız, kayseri karim zianiyi transfer ediyor galatasaray culioyu

elinde 3-4 forveti olan bursa altidoru getiriyor biz 6 milyon euroya lütfen stancuyu..

beyler ona buna sataşmadan önce futbol takımının iyiden iyiye ancak ligden düşmemeye oynayacak gücü

kaldıgının umarım farkındasınızdır, bursa satıyorum dese herkesin alsın alsın diyecegi sercan ve volkan bizim macda yedekdi bundan haberiniz varmı

peki bizim degil yedeklerimiz as oyuncularımız bursanın yedekleri kalitesindemi...

yönetim olayı tez konusu ama bu takımdaki yerli kalitesi yerlerde süründüğü sürece bahsedilen kalitede yabancıların da tutmadığı ortada.Elano,Keita gibi adamları da gönderiyorlar.Hagi'nin istediği adamlarında kaliteli olduğunu düşünüyorum ama bu gereksiz adamlar temizlenmedikçe kurbanlar Culio gibileri olur.

Kaliteli yerli ligde şampiyon yapar kaliteli yabancı avrupada iş yapar...Bu hep böyledir...Ne kadar yerli kaliteli oyuncu varsa (zamanında fb nin yaptığı gibi) almalıyız...Ama hala lafımın arkasındayım beklentilerimiz düştü culio bize yıldız oldu..İyi midir evet mevcut kadroda iyidir buyüzden destek vermek gerekir ama elano keita arda kewell olsa buu kadar abdurrahman çulio olmazdı..

mustaf.jpg

Bazen ayağında çok top tutsa da yararlı oynuyor.

Son 2-3 mactir ilk izledigimiz Culio'dan eser yok. Oyun kurdugunu görmedim bugün ama Allah var güzel orta yapti Kazim'a. B2B olarak oynayabilir ama oyun kurucu olarak zor.

ayağında gereksiz top tutuyor.Pas atsa sade oynasa iyi oyuncu ama çok top tutuyor ayağında.

BAM'dan sonra biraz iyi gözükünce millet adami resmen Xavi ilan etmisti. Ben size söylemistim bizim orta sahayi tasiyacak potansiyeli yok diye. Bundan sonra da fazlasini beklemeyin. Bir anlamda Elano v2.

Orta saha oynamadı bugün zaten, sol açık gibiydi. Yeterince top da alamadı ayrıca.

Bir sey daha belirteyim; Veloso'yu istemeyen Hagi'ye vasat Culio müstehak.

G.Antep kadar vizyonu olan bir klüp değiliz ya.Adamlar Wagneri alır biz gider Culioyu alırız.Tamam kötü oyuncu değil belki ama büyük takım oyuncusu da değil..

Adam net futbolcu gene başlamış yıkıcı eleştiriler.

Beşiktaşta fenerde kadroya giremez kayseride 80 den sonra belki oyuna girer

Geri
Üst Alt