#29 Juan Emmanuel Culio

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio

vallahi billahi sıkıldum aynı sığ adamlardan aynı sığlıkta yorumlar. Her maç bunun için bekliyorlar ne desek boş.

Orta sahada top yapmaya ve topun bizde kalmasını sağlamaya çalışan yegane adamdı.İyi mi oynadı hayır kendi standartlarında kötü maç çıkardı.

Kayseri bile zianiyi alıyor biz hangi akılla onun 3 gömlek altındaki bu adamı aldık

culio bugün sahadaki en iyi oyuncumuz idi ama gel görki aynı culio romanyada bu yıl dökülen cluj takımında sıradan bir oyuncu idi ,şimdi bu adam geliyor bizde en iyi oyuncu oluryor, kesin bir yerlerde ,bir şeylerde yanlışlık olmalı değilmi???

adamın bonservisi 2 milyon euroymuş, Allahı var eder o rakamı...

Bu adam gibi 50 bin tane var etrafta. Bu adamların bizi kurtarmasını beklersek yanmışız, zira kurtaramadı da.

Galatasaray 'ı o kadar küçülttüler ki normalde yedek olarak beklemesi gereken adam şu anda ortasahada en güvendiğimiz isim.

manisayı gönderdiğimiz mehmet güven daha iyi bir futbolcu. manisanın maçlarını izleyin de görün.

not: burdaki amacım her hangi birini alaya almak değildi, sadece son iki maçta ki futboluna olan tepkimdi, yoksa her hangi birinize iğneleme söz konusu değil, eğer bilmeden olduysa üzdüysem sizleri özür dilerim

Bu forumdaki moderatörlerde akıllı insanlar. İnsanların huzurlarıyla dalga geçmek ceza gerektirmiyorsa, yada bunu hissedemeyip de bu ilgiye tapan gereksiz üyeleri temizlemek görevi akla gelmiyorsa yazık gerçekten. Bu iş böyle devam ettikçe ben hergün farklı bir üyeyle dalga geçmeye devam edeceğim. Ceza alırsam da adaletsizliği gören çok insan olur ve ciddi üye kaybı olur bu forumda.

Bu forumdaki moderatörlerde akıllı insanlar. İnsanların huzurlarıyla dalga geçmek ceza gerektirmiyorsa, yada bunu hissedemeyip de bu ilgiye tapan gereksiz üyeleri temizlemek görevi akla gelmiyorsa yazık gerçekten. Bu iş böyle devam ettikçe ben hergün farklı bir üyeyle dalga geçmeye devam edeceğim. Ceza alırsam da adaletsizliği gören çok insan olur ve ciddi üye kaybı olur bu forumda.

Kim dalga geçiyor?

Belli işte kimin geçtiği adam ilgi çekip insanların tahrik etmek için her haltı yiyiyo,bi de 1-2 tane daha üremiş aynısından.

forumda oyuncuları maçtan maça yücelten veya yerin dibine sokan bir grup var. sadece culio için değil, nerdeyse bütün takıma karşı aynı tavır.

manisayı gönderdiğimiz mehmet güven daha iyi bir futbolcu. manisanın maçlarını izleyin de görün.

not: burdaki amacım her hangi birini alaya almak değildi, sadece son iki maçta ki futboluna olan tepkimdi, yoksa her hangi birinize iğneleme söz konusu değil, eğer bilmeden olduysa üzdüysem sizleri özür dilerim

bu taraftar mehmete birazcık destek olsaydı mehmet gönderilmezdi

Ben bu forumun eski modlarındanım. Bunun mücadelesini verme cesaretini gösterdiğim için o görev benden alındı. Aldın mı gerekli mesajı ?

Ben de modum. Hakkını benden niye istiyorsun? Forumu takip etmediğimi söylüyorsun. Şu anda forumda 100lerce üye yazıyor. 10 kişiyle herşeyi gözümüzden kaçırmadan idare edebilir miyiz sanıyorsun?

Bu kadar sivrilen adamlar gözüne batmıyorsa o benim değil, senin fiziksel problemindir.

Ayrıca ben genel konuştum sen üstüne alındın.

Bu kadar sivrilen adamlar gözüne batmıyorsa o benim değil, senin fiziksel problemindir.

Ayrıca ben genel konuştum sen üstüne alındın.

Serhat Türkel'i falan diyorsan tamam adam herkese ters gidiyor olabilir ama kurallara aykırı birşey yapmıyor.

Benim bahsettiğim en az 10 kişilik bir provokasyon grubu. Ek olarak şu an kendi ağzımdan değil benim gibi düşünen bütün ELİT üyeler adına konuşuyorum. Birşeyler yapın artık.

Geri
Üst Alt