#29 Juan Emmanuel Culio

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio

Büyük bir potansiyele sahip bu forum. Bu adamlar yüzünden seviye yerlerde geziniyor.

Katılmamak elde değil.Son zamanlarda doğru düzgün yazan kaliteli üyeler cidden azınlıkta kalmaya başladı.Onlar da kendim de dahil çoğunlukla ceza alacak birşeyler yazmanın eşiğine geliyor bazı lüzumsuz zatlar yüzünden.Çok kaliteli insanlar yazardı bu forumda gerizekalı bir sahibi olmasına rağmen.Şimdi forumun sahibi iki mükemmel insan,abilerimiz fakat o zamanki kaliteden eser yok.Konusu burası değildi ama belirtmek istedim.

Bence Culio en iyi sol kanatta oynar.Herkes orta saha olarak görüyor ama Culio bence orta saha oynamayı bilmiyor.Cluj'da en iyi performansını sol kanat oynarken sağlamış.Yıllardır o bölgeye alışmış bir oyuncu.

Katılmamak elde değil.Son zamanlarda doğru düzgün yazan kaliteli üyeler cidden azınlıkta kalmaya başladı.Onlar da kendim de dahil çoğunlukla ceza alacak birşeyler yazmanın eşiğine geliyor bazı lüzumsuz zatlar yüzünden.Çok kaliteli insanlar yazardı bu forumda gerizekalı bir sahibi olmasına rağmen.Şimdi forumun sahibi iki mükemmel insan,abilerimiz fakat o zamanki kaliteden eser yok.Konusu burası değildi ama belirtmek istedim.

Arkadaşım adam seni rahatsız ediyor olabilir ama kendi düşüncesini savunuyor sonuçta. Adama böyle düşünüyorsun diye ceza mı vereceğiz? Bizim açımızdan bak bir de.

ben olsam 10 kisiyi atarim heryer gulluk gulistanlik olur:)

Sana öyle bir düşünce savunurumki saniyede atarlar beni forumdan. Kendi düşüncesi denen şey özenle seçilmesi gereken bir husustur. Her savunulan düşünceye saygı gösterilemez. Bu ayrım nasıl yapılamaz anlamak güç.

serhat ve haktan ayni kisi mesela

9 kisi atalim:)

saka saka yazsin onlarda yazsin

:)

Beyler yeri değil bu konuşmaların. Ticket açarak bildirin lütfen şikayetleri.

Yerinde de konuştuk bunları sonuç 0. Yokuş aşağı yuvarlanıyor forumun kalitesi. Ama çoğu kişi uyuyor.

Arkadaşım adam seni rahatsız ediyor olabilir ama kendi düşüncesini savunuyor sonuçta. Adama böyle düşünüyorsun diye ceza mı vereceğiz? Bizim açımızdan bak bir de.

Ceza ver diyen olmadı zaten.Alıntıladığım yere dikkat et.Adam bu elemanlar yüzünden forumun seviyesi yerlerde geziyor diyor ben de katılıyorum diyorum,bu kadar basit.

Konuyla alakasız mesajlar silinecektir.

Konuyla ilgili olmayan mesajlar silinip konu tekrar açılacaktır.Şikayetiniz varsa ya şikayetçi olduğunuz mesajı raporlayın yada ticket açın.

Konuyla ilgisiz mesajlar temizlenip konu açılmıştır. Şikayetin yeri burası değil.

Yeri olmadığını herkes biliyor. Şikayeti hem raporladım hemde ticket açtım. Ama şikayeti raporlayınca olay sineye çekilip 2 kelimeyle kulak arkası ediliyor.

Girdiği bütün ikili mücadeleleri kaybediyor yada faul yaptırmaya çalışıyor, sevmedim bu özelliğini.

Savaşıyor adam yüreğiyle oynuyor helal olsun

Yalnız her mac savaşarak oynuyan Cana yı herkes methiyeler düzüyor.Oyuna katkısı 0 olan bır adam Cana.Culio hiç bişey yapmasa gol asisti yapıyor.

Geri
Üst Alt