#29 Juan Emmanuel Culio

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio

Sadece savaşmıyor; bilerek, görerek oynuyor. Top tekniği, pasları falan BAM'ın çok çok üzerinde..

Ofansif stilini Lincoln'e çok benzetiyorum. Orta saha iyi olsa, bu adam çok yarar sağlar bize.

Culio bugün yine çok top ezdi

Herkes topu ayağında çok tuttuğundan şikayet ediyor. Ama, Culio'nun topla oynadığı zamanlarda etrafındaki oyuncuların yardıma gelmediğini göremiyor. Culio yine sahanın en iyilerindendi.

Herkes topu ayağında çok tuttuğundan şikayet ediyor. Ama, Culio'nun topla oynadığı zamanlarda etrafındaki oyuncuların yardıma gelmediğini göremiyor. Culio yine sahanın en iyilerindendi.

Topu o yuzden ayaginda fazla tutmuyor, Clujda oynarken de biraz fazla calima kaciyordu

Biraz daha basit oynamayı düşünürse ve gerçekleştirirse çok güzel olacak...

Saha içinde oraya ve buraya kaç demekten adam bıktı. Ayak uydurabilecek futbolcu lazım. İnsua ile çok iyi anlaşıyorlardı. Ama Hagi, İnsua'yı oynatmıyor. Arda ile iyi bir uyum yakalayabilirler. Ama Arda da sakatlıktan bir türlü kurtulamadı.

Yazık oluyor bu çocuğa.Çok üzülüyorum.Birşeyler yapmaya çalışıyor ama nafile.Odunlarla oynuyor garibim.

Herkes süperde salla sırası Culio'ya geldi. (!)

Bağenmeyenler olabilir ama benim gördüğüm Galatasaray'da tek ayakta kalan futbolcusu. Orta sahada tek başına şavaşıyor. Yanındakiler ona ayak uydurunca daha iyi bir Cluio ortaya çıkacak. Bu adam daha ne yapsn hem koşucak, hem rakibi karşılayacak, her topa girecek, gidecek orta yapacak, takıma atağa çıkaracak... kendisi bir insan makine değil... Çok iş yapmak istemesinden yada fazla yük bindirilmesinden zaman zaman hata yapıyor... Bu kadarda olur...

Kendimizi kandırıyoruz vasat bir ligin vasat bir oyuncusunu aldık.İlk golde yaptığı asist dışında sahada yoktu.

Stancu fena değil gibi ama yine de Galatasaray da bu oyuncular ancak rotasyon oyuncusu olur.Culio'nun Batalla dan bir artısı yok mesela.

Kötü oyuncu kesinlikle değil ama galatasaray daha iyilerini hakediyor

Çok ağır futbol oynuyor,top saklama özelliği var,bomboş kalırsa şut atabiliyor,hafif dikine oynayabilen oyuncu..

Bu kadar ama benim merak ettiğim niye oyun kurma görevi bu adama verilmiyor..

ne çok kötü ne cok iyi.keita dan sonra lincol den sonra traş gibi..

Kaliteli bir takimin mücadeleci askeri olabilir Culio. Bu durumda oldugumuz icin Culio´dan mac kazandirmasini bekliyoruz ama Cluj´da da öyle bir tarzi yoktu. Kaliteli ve güclü bir takimda Culio cok is yapardi. Cünkü mücadeleci askerlere de ihtiyacin var. Begeniyorum ama mac kazandiracak bir futbolcu degil Culio. Lütfen sizde öyle bir beklenti icerisine girmeyin. Meziyetlerine göre yorum yapin. Sinirden herkese olur olmaz sallamayin.

Culio ön liberonun yanında oynasın öne at Misi'yi çok iyi olur çok güzel olur taam mı

Geri
Üst Alt