#29 Juan Emmanuel Culio

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio

Bir günde kral yaptığınız futbolcuyu bari hemen yerin dibine sokmayın be.

Bu adama sallamayın bari.Birazcık futboldan anlıyorum diyorsanız.

Bir günde kral yaptığınız futbolcuyu bari hemen yerin dibine sokmayın be.

Ben kendi adıma konuşuuyorum

ben öyle günü birlik taraftar değilim.Culio 2-3 maç kötü oynasa kötülemem derimki adam formsuz felan.ama bazı renktaşlarımız 1 maç iyi oynuyo 2 maç iyi oynuyo övüyolar sonraki maç vasat oynayınca bile adamı sövüyolar.

şahsen bu takımdaki oyunculara kötü yorum yapmıyacağım oyuncular şöyle:Baros,Culio,Stancu,Neill,Emre Çolak

Gerçekten süper bir futbolcu. Ama orta sahada yanında mutlaka Sabri, Yekta ve Emre Çolak olmalı.

Bu takımda orta sahanın kralıdır.Ama gelecek sezon çok iddaalı bir takım kurulacaksa(Ki hiç inanmıyorum böyle bir şey olacagına) o takımda direk ilk 11 olarak düşünülmemelidir...

öyle süper bir futbolcu değil culio.ortalama değerlerde.mesela bir maçı kendi başına çeviremez.Ama bu kötü takımda göze batan tek futbolcu.Orta sahamızın bütün futbolcuları en az Culio gibi olmalı.Ama bizim maalesef en iyi oyuncumuz.Buda bizim kadro eksikliğimizi gösteriyor.Ve yıllardır o kadar kötü orta saha oyuncularıyla oynadık ki Culio bize dünya yıldızı gibi geliyor.Ama gelecek sezon Biglia , Rosicky , Gökhan İnler tarzı 3-4 futbolcu alınırsa Culio süper işler başarır.

Bu takımda orta sahanın kralıdır.Ama gelecek sezon çok iddaalı bir takım kurulacaksa(Ki hiç inanmıyorum böyle bir şey olacagına) o takımda direk ilk 11 olarak düşünülmemelidir...

Eziklik(fb) sendromu bu. Taraftarın çoğunluğu durmadan yenitakım, iddialı takım, bomba transfer hayali kurmakla zaman geçiriyor. Aslında elimizdeki takım iyi takım, ama 'takım' olması biraz zaman alacaktır.

Eziklik(fb) sendromu bu. Taraftarın çoğunluğu durmadan yenitakım, iddialı takım, bomba transfer hayali kurmakla zaman geçiriyor. Aslında elimizdeki takım iyi takım, ama 'takım' olması biraz zaman alacaktır.

elimizdeki takım ortalama bir takım.Antep ten farkı yok.Bu takımın daha doğru düzgün beki yok , kalecisi yok.Hangi takımdan bahsediyorsun

elimizdeki takım ortalama bir takım.Antep ten farkı yok.Bu takımın daha doğru düzgün beki yok , kalecisi yok.Hangi takımdan bahsediyorsun

O zaman bek, kaleci, yani eksi olan, aksayan yerler değiştirilir sadece. Ama arkadaş iddialı yeni takım kurmaktan bahsetmiş.

öyle süper bir futbolcu değil culio.ortalama değerlerde.mesela bir maçı kendi başına çeviremez.Ama bu kötü takımda göze batan tek futbolcu.Orta sahamızın bütün futbolcuları en az Culio gibi olmalı.Ama bizim maalesef en iyi oyuncumuz.Buda bizim kadro eksikliğimizi gösteriyor.Ve yıllardır o kadar kötü orta saha oyuncularıyla oynadık ki Culio bize dünya yıldızı gibi geliyor.Ama gelecek sezon Biglia , Rosicky , Gökhan İnler tarzı 3-4 futbolcu alınırsa Culio süper işler başarır.

Biglia, Rosicky, İnler... bunlar bir Culio etmez. Hala şöhret peşinde koşmaktan yorulmuyormu taraftar. Elano, Misi fiyaskosundan ders almadı mı?

Birakin bu ayaklari ya. Culio´nun müthis sutu gol olsaydi neler diyecektiniz kim bilir. Bu adam nasil Madrid´de oynamiyor sasiyorum filan derdiniz. Yenildik, gol de atamadi, Culio fena degil ama yeterli de degil demeye basladiniz. Hadi ya? :) Bu kadroda adam eksilten tek futbolcu oldugunu hatirlatirim :) Ernst´ten iyi bir futbolcu oldugunu düsünüyorum ve solda oynatilmasina siddetle karsiyim. Ortada oynamali.

tabi baroş ve arda nın sağlam olduğunu varsayarsak.Zaten Kewell ın da maksimumu bu.Ancak 18 lik kadroda var olabilir.Bir de Stancu olur.Yani Culio ile birlikte 4 bilemedin 5 futbolcun var.Türkiye liginden karma yapsan kaçı 11 e girer bunların ? Sadece Baroş ile Arda yıldız.Onların da performansı ortada.

Biglia, Rosicky, İnler... bunlar bir Culio etmez. Hala şöhret peşinde koşmaktan yorulmuyormu taraftar. Elano, Misi fiyaskosundan ders almadı mı?

ben onlar alınsın demedim.O tarz da futbolcular alınmalı dedim.Oyun stilleri bazında örnek gösterdim.

Birakin bu ayaklari ya. Culio´nun müthis sutu gol olsaydi neler diyecektiniz kim bilir. Bu adam nasil Madrid´de oynamiyor sasiyorum filan derdiniz. Yenildik, gol de atamadi, Culio fena degil ama yeterli de degil demeye basladiniz. Hadi ya? :) Bu kadroda adam eksilten tek futbolcu oldugunu hatirlatirim :) Ernst´ten iyi bir futbolcu oldugunu düsünüyorum ve solda oynatilmasina siddetle karsiyim. Ortada oynamali.

Ernst'ten de iyi e.belezoğlu ndan da iyi.Ama öyle takımı tek başına sırtlayacak biri değil.İyi bir kadroda çok iyi işler yapar.

Ernst'ten de iyi e.belezoğlu ndan da iyi.Ama öyle takımı tek başına sırtlayacak biri değil.İyi bir kadroda çok iyi işler yapar.

Elano başlığında birisi iki kişi Galatasaray'ın orta sahasının çok kötü olduğunu tartışırken konu Elano'ya geldi ve biri dedi ki:

+Elano'yu Xavi ve İniesta'nın arasına koy çok iyi oynar.

ötekisi de yapıştırdı:

-Xavi'yle Iniesta'nın arasına beni de koy ben de çok iyi oynarım.

:)

Çok komik ve çok anlamlı bir cümle aslında.

O kadar garip yorumlar görüyomki hayret ediyorum.Culio tek başına maçı çevirezmiş.Birde Culio bu kadro için iyi oyuncu ama seneye çok iyi bir kadro kurarsa Galatasaray Culio o kadroda yedek olmalıymıs.Culio tabiki tek başına maçı çeviremez her mac 3 gol atmasını mı bekliyorsunuz Culionun.Direkten dönen şutu gol olsa Culio süper adam yorumları çıkacagına kesin eminim.Emre tek başına macmı cevirıyor Ernst tek basına macmı cevırıyor.Selcuk tek basına macmı ceviriyor.Bunlar orta saha adamı takımı oynatan adamlar.İçlerinde en iyiside Culio bence.Orta sahaya alabileceğimiz en iyi adamlardan biri Culio.Saçma yorumlar yapmasın kimse tabelacılığı bırakın.

bu adamın yanına fabian ernst i koy, bak bakalım nasıl oynar :)

Gelecek sene için ilk 11de oynayabilecek futbolcular:sabri,neill,cana,culio,arda,baros veya stancu gerisi rotasyon oyuncusu olabilir anca

dün en iyi oynayan adam bu adamdı. bu adama laf etmek ayıptır.. hakan balta denen oyuncuya benzer adam varken bu adam en elestirilmicek adam GS DA..

Geri
Üst Alt