#29 Juan Emmanuel Culio

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio

Aynen Stancu gibi Galatasarayda oynayacak kapasitededir...

Iyi bir oyuncu burda sorun yok. Kosuyor mucadele ediyor fakat bence topla cok fazla oynuyor. Sebeb belki diger oyunculardir emin degilim fakat topla kendi kosmaktan daha cok topu saga sola kostursa daha iyi olur. Nasil anlatsam bilemedimki ya ben topla iyi oynayabilen alan oyunu oynayabilen bir Galatasaray gørmek isterim. Orta sahaya bir oyuncu daha geldiginde Culio topla bu kadar fazla oynamayabilir belki diger oyuncularin yardima gelmemesinden ve alan oyunundan anlamadiklarindan mecburiyetten kendisi topu alip gidiyor olabilir. Cunku bilmiyorum ønceki hali ne idi. BAM, Ahmet Mehmet'ten ayri olarak iyi ama topla fazla oynuyor iste bence bu ilerde sorun yaratabilir.

Iyi bir oyuncu burda sorun yok. Kosuyor mucadele ediyor fakat bence topla cok fazla oynuyor. Sebeb belki diger oyunculardir emin degilim fakat topla kendi kosmaktan daha cok topu saga sola kostursa daha iyi olur. Nasil anlatsam bilemedimki ya ben topla iyi oynayabilen alan oyunu oynayabilen bir Galatasaray gørmek isterim. Orta sahaya bir oyuncu daha geldiginde Culio topla bu kadar fazla oynamayabilir belki diger oyuncularin yardima gelmemesinden ve alan oyunundan anlamadiklarindan mecburiyetten kendisi topu alip gidiyor olabilir. Cunku bilmiyorum ønceki hali ne idi. BAM, Ahmet Mehmet'ten ayri olarak iyi ama topla fazla oynuyor iste bence bu ilerde sorun yaratabilir.

mecburıyetten topla oynuyor dikkat edersen cogu zamanda kımse bosta deıl cevresinde.yekta sag ıc oynamadıgı surece o da topla oynamaya devam eder

ha bu ıkılı gs orta sahası ılacı deil,ancak eldekı en ıyıler bunlar bu ıkılı

Culio iyi de takım o kadar ölü ki Cluio bu takımın içinde iyi duruyor...

Culio = Fizigi bozulmadan onceki Ayhan'in yarisi

Sol icte oynar. Yaninda yaratici bir adam, arkada defansi saglam bir orta saha lazim. Cana - Culio - Misimovic iyi bir orta saha olurdu. Cana'nin yedegi Neill, Culio'nun Ayhan, Misimovic'in de Yekta.

Bizim Emre B. tipinde bi orta sahaya ihtiyacımız vardı ve o adam Culio.Emre B. toplasan senede 2 golu var yok ama takımda her maçta en iyi oynayan oyunculardan birisi.Culio da aynı öyle olacaktır.Takımda en iyi oynayan oyuncu olur ama pek gol atmaz.

Bizim Emre B. tipinde bi orta sahaya ihtiyacımız vardı ve o adam Culio.Emre B. toplasan senede 2 golu var yok ama takımda her maçta en iyi oynayan oyunculardan birisi.Culio da aynı öyle olacaktır.Takımda en iyi oynayan oyuncu olur ama pek gol atmaz.

biz aslında 8 10 bakmadan topuzu kacrmayacktık

:o:oelindeki mehmet güvene,oğuz sabnakaya şans verseydin taş gibi ortasahan olurdu !:o

Şimdi Aydın gitse başka bi takıma ve başarılı olsa eminimki herkes keske satmasaydık ta yok seyde yok meyde.Mehmet güven iyi adam olsaydı kendini gösteriridi.

Şimdi Aydın gitse başka bi takıma ve başarılı olsa eminimki herkes keske satmasaydık ta yok seyde yok meyde.Mehmet güven iyi adam olsaydı kendini gösteriridi.

Mehmet güven bir kere Galatasarayda kendi performansini ortaya koyamadi, burasi kesin. Büyük beklentiler yüzünden mi, baski yüzünden mi, genc oldugu icin mi bilinmez ama iste koyamadi.

Mehmet güvenin yetenekli oldugunu herkes söyliyordu.

Mehmet güven belki dönse geri, yine iyi oynayamaz, sonucta Galatasaray oynamak baska, Manisada oynamak baska.

Ama surasi kesin, mehmet güven bu yil manisasporda süper oyniyor.

Adamin son macta (yada gecen hafta) yaptigi bir asisti var, Isaac'a... Kalitesini gösteren bir asist.

Elanonun böyle bir asisti yoktu bizde.

Ayrica bu tür paslari sikca deniyor Mehmet.

Öyle 40 yilda bir degil.

Valla bu sene gercekten süper oyniyor, ben cok begeniyorum. Yabanci olsa simdiden 3 büyükler icin konusuluyor olurdu.

Ama dedigim gibi, Manisada süper oyniyor, bize gelse yine yoklari oynayabilir, cünkü burda kafasi rahat olmaz, baski olur, istediklerini rahatca yapamaz.

Ama yetenekli mi?

Cok.

3065.jpg

Helal olsun sana aslanım. Tek başına mücadele ettin bugün , golünü de attın. Aldığın her kuruş helal olsun sana..

ne mübarek oyuncusun sen ya

Aykut Daşdemir mode on.

Sanırım onu açıklayacak en iyi kelime şudur;

culio.

Geri
Üst Alt