#29 Juan Emmanuel Culio

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio

Culio nun konu başlığına bir nazar boncuğu takalım yoksa nazara gelip sakatlancak diye korkuyom valla

Bu Sergende harbi denyo.Culio için maç kazandıracak oyuncu değil diyor.Karşısındakı de mal gibi bakıyor.Söylesene Buca maçını kim kazandırdı diye.Bunlarda yorumcu diye ortalıkta dolaşıyor.

Bu Sergende harbi denyo.Culio için maç kazandıracak oyuncu değil diyor.Karşısındakı de mal gibi bakıyor.Söylesene Buca maçını kim kazandırdı diye.Bunlarda yorumcu diye ortalıkta dolaşıyor.

Sergeni yakında tenhada kıstırabilirler . BJK ve GS taraftarını çileden çıkartıyor . Ekmek yediği yeri unutuyo galiba

sergen kendisi gibi umursamaz lincoln'u misimovic'i falan begeniyor herhalde. galatasaray'da yeri yok oyle adamlarin. biz de maclari, sampiyonluklari baros gibi, hagi gibi, culio gibi, bulent korkmaz gibi oyuncular kazandirir.

Cluj´un askeri, bizim kurtaricimiz :) Hatta takimin en kaliteli futbolcusu. Bu da yine bizim durumumuzu gösteriyor. Culio asla takimin en kaliteli futbolcusu olmamali Galatasaray gibi takimda. Ama orta saha icin müthis faydali bir futbolcu gercekten. Mesela Besiktas´in orta sahasina koy, show´un kralini yaparlar diger futbolcularla beraber.

Cluj´un askeri, bizim kurtaricimiz :) Hatta takimin en kaliteli futbolcusu. Bu da yine bizim durumumuzu gösteriyor. Culio asla takimin en kaliteli futbolcusu olmamali Galatasaray gibi takimda. Ama orta saha icin müthis faydali bir futbolcu gercekten. Mesela Besiktas´in orta sahasina koy, show´un kralini yaparlar diger futbolcularla beraber.

Ne çok seviyoruz abartmayı yahu. :o

Abartmiyorum ki Caglar. Culio her hafta macin adami seciliyor. Takim onun sayesinde rezil olmuyor. Bence takimin en kaliteli futbolcusu su anda. Arda´yi unuttugumuz icin saymiyorum. Su anda takimin en kaliteli futbolcusu Culio´dur

Ben yazacaktım ama CV'im kötü. Hemen tepki çekerdim. Eline sağlık. :)

Her zamanki oyununu golle süsledi. Bu ülkede birşeylerin görülmesi için skor tabelasında bir rakamın yazması gerekiyor.

Orta sahadaki tek çift yönlü oyuncumuz, reisimiz

not: Ayhan'ın çift yönlü olduğunu kimse hatırlatmasın inanmam

O kadar iyi degildi bence. Her zaman oldugu gibi birçok topu ayaginda gereginden fazla tutarak kaybetti.

"Bu kadar" iyi olması da yeterli takım için.

Katılıyorum.

Üst düzey bir adam değil ama sahada çok faydalı oynuyor.

Helal sana.

Simdilik idare edebilir ama sampiyonluga oynayan bir Galatasaray için asla yeterli olamaz.

Şampiyonluğa oynayan Galatasaray Scott Parker gibi bir adam getiremeyeceğine göre Culio fazlasıyla yeterli. "Takım" olacaksak, liderlerin yanında askerlerde olmak zorunda.

Culio İnşallah böyle devam edersin :tiphat:

Geri
Üst Alt