#29 Juan Emmanuel Culio

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio

Ziya Şengül biraz önce Culio'yu savundu, ''neye göre idare eder, gayet iyi bir oyuncu'' dedi. Adam sonuna kadar haklı.

bence yıllardır ağlayarak beklediğimiz çift yönlü oyuncu işte Culio

hem teknik hem pasör hem mücadeleci ve presci

daha ne yapsın

golünü de attı bugün

çakma, kaprisli, paragöz, buraya yatmaya gelen yıldızlar sana kurban olsun Culio

bence yıllardır ağlayarak beklediğimiz çift yönlü oyuncu işte Culio

hem teknik hem pasör hem mücadeleci ve presci

daha ne yapsın

golünü de attı bugün

çakma, kaprisli, paragöz, buraya yatmaya gelen yıldızlar sana kurban olsun Culio

Bu objektif bakis acisi isin icine Misimovic girdiginde neden birden yok oluyor?

İzlerken fenerli Emre'yi izlemiş kadar oluyorum, her topu aldığında faul kazandırıyor bize. Ayhan ve Sarp bunları bile yapamıyordu.

Topu ayağına aldığında takıma bir rahatlama geliyor. Gerçekten yararlı bir transfer oldu. Orta sahada kendisine ayak uydurabilecek gerçek bir orta saha futbolcusu daha yerleştirdiğimizde seviye atlayabilir.

Bu objektif bakis acisi isin icine Misimovic girdiginde neden birden yok oluyor?

hocam saat 1 kafam 1500 ne demek istediğini anlayamadım tam :o

ama orda misimovice bir gönderme yoktu

son yıllardaki yıldız oyuncu alma politikasınaydı sözüm...

Oyle olmadigini ciktigi 20'ye yakin macta kanitlayabildi mi?

20 maç mı çok abarttın.Yerinde oynamadı hem her oyuncu ilk geldiğinde cuk diye oturmayabilir.Misimovic'in öyle bi karakteri olmadığı belli bana göre.Ropörtajlarından az çok nası biri olduğunu anlayabiliyoruz.

20 maç mı çok abarttın.Yerinde oynamadı hem her oyuncu ilk geldiğinde cuk diye oturmayabilir.Misimovic'in öyle bi karakteri olmadığı belli bana göre.Ropörtajlarından az çok nası biri olduğunu anlayabiliyoruz.

Fener maci 10. haftaydi ve oda oynadi yanilmiyorsam. Arti kupa maclarinda da illa ki bir iki oynamisligi vardir. Oyle ya da boyle bu adam iki duzine maca cikmis ve elde var koca bir sifir. Birde Culio'ya bakiyorsun. Adamin karnesinde ne bundesliga asist kralligi var ne de hayatinda herhangi buyuk bir takimda oynamis. Ama gel gelelim su ana kadar ciktigi her macta takimin en iyilerinden.. Elano geldiginde Misimovic'ten cok daha buyuk beklentiler icerisindeydik. Misimovic ikinci bir Elano vakasi olmadan Hagi tarafindan gonderilmistir. Olayin ozeti bu..

Helal olsun Juan Emmanuel Culio, bu takıma senin gibi mücadele eden, hırslı, giydiği formanın hakkını veren oyuncular lazım. Ben bu kadar istikrarli olarak her maçta en fazla koşan oyuncu olarak başka bir oyuncu daha hatırlamıyorum. Çizgisini hiç bozmadan aynen devam ediyor. Gerçekten Culio Galatasaray için bir değer oldu. Senin gibi adama ancak, şapka çıkartılır... :tiphat:

elano nun 1.5 senede cana nın 6 ayda veremediğini 5 hafta da verdi bize.

Geri
Üst Alt