#29 Juan Emmanuel Culio

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio

Baros ve Culio banko kalmalı ,seneye diğerleri ne halleri varsa görülebilir.

Oyundan alınacağını bir an bile düşünmedim. Kazım veya Stancu çıkar diye düşünüyordum ama niyeyse Culio çıktı. Daha sonra da anladık hatalı tercih olduğunu ama çok geçti tabi...

Culio'yu gönderirsek ondan iyisi gelmez bize.

Culio öyle aman aman bi oyuncu değil zaten bunu herkez göruyordur , kanat oynadığı zaman okadar etkili değil çunku çok suratli değil tekniği iyi , çalım iyi kötu atar , savaşır o yüzden bence orta sahada b2b olarak oynamalı ama mulakla önunde ondan daha ofansiv bi oyuncu olmalı ....

Mesela şöyle bi orta saha:

Cana-Culio

Yekta(Arda,Emre Colak,Pino)

Culio B2B oynayacak kadar kuvvetli, kanat oynayacak kadar süratli ve 10 numarak oynacak kadar da teknik bir oyuncu değil. Kısacası ancak yedek oyuncu olur Galatasaray'a.

ortada culio-yekta beraber oynamalı. ayhan,sarp,cana pas yapamıyorlar.

--------------zapata---------------

serkan hariç herkes-neill-servet-insua

--------------cana-----------------

------yekta--------culio------------

----pino------------------arda-----

------------Baros------------------

Seneye bu takımın 11'inde yer bulması gerekenler Culio, Baros, Sabri ve belki Yekta.

Dün de bir kaç pas hatasının dışında gayet iyiydi. Her pozisyonun içerisinde vardı.

Culio B2B oynayacak kadar kuvvetli, kanat oynayacak kadar süratli ve 10 numarak oynacak kadar da teknik bir oyuncu değil. Kısacası ancak yedek oyuncu olur Galatasaray'a.

Iyi bir galatasarayda yedek olur, su anki galatasarayda ilk 11'i hakkediyor.

Aga ne yaptın ya adamın futbol hayatını bitirdin :D

Ama dediklerine katılıyorum , bi tek b2b olarak başarılı olabilir öbur türlu zor.

ilk geldiği gibi değil oda araziye uymuş gibi gün geçtikçe geriliyor gerçi takımda bir hayır yokki

Culio oyundan çıktıktan sonra bu takımın pas yapamaması ve her topu şişirmesi çok enteresan.

Başka takımda barınamaz bizde efsane oluyor

culio yu hagi bitirmeye çalışıyo bi sağda oynatıyo bi solda oynatıyo bi ön liberoda oynatıyo yahu futbolcuların yeriyle oynamasa futbolcular performansını biraz gösterecek

bu herife hala laf eden herifler var. dün stattaydım. ordan bu adamın nekadar yararlı bir adam oldugunu gördüm. eli belinde gezen kazıma laf edin bu adama degil. bu adam takımdan nasıl cıktı ben hala anlayamadım. bu adam dısarı alınarak haginin hoca olmadıgı anlasıldı..

Yabancı kontenjanı yüzünden çıktı.

Stancu'yla Culio'ya duran top kullanmak ve uzaktan şut çekmek yasaklanmalı.

İlk haftalarda Culio duran top kullanmalı demiştim çoook büyük hata yapmışım.Stancuyla Culio hakikaten duran toplardan uzak dursunlar.

Duran top kullanabilecek başka adam yok ki takımda şu an.

Geri
Üst Alt