#29 Juan Emmanuel Culio

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio

Bence de Hakan balta kullanmalı.

Bence de Hakan balta kullanmalı.

Olabilir. Galatasaray'ın bugünkü kadrosundaki en teknik oyuncu Hakan'dı. Haliyle Hakan kullanabilir, ancak Hakan fizik avantajı ve iyi kafa vuruşları sebebiyle ceza sahasında konuşlanıyor genelde. Arda dönünce, Arda kullanabilir bu vuruşları.

Mücadelesine saygım sonsuzda,bu kadar olumsuz top kullanılmaz be arkadaş! Özellikle ilk yarı berbat idi.

Ayrıca şu da var. Birisi bu adama ceza sahasına top şişirmemesi gerektiğini söylesin. Dandik Romanya takımlarına karşı, 1.98'lik forvet varken işe yarayabilir; ancak Süper Lig'de işe yaramıyor.

Adam böyle kötü bir orta sahada sivrilmiyorsa güçlenmis bir Galatasaray'da nasil siritir siz düsünün. Bir de duran top felaketi var ki hiç sormayin.

Ayrıca şu da var. Birisi bu adama ceza sahasına top şişirmemesi gerektiğini söylesin. Dandik Romanya takımlarına karşı, 1.98'lik forvet varken işe yarayabilir; ancak Süper Lig'de işe yaramıyor.

dandik romanya takımları dediğiniz takımlar avrupada bizden daha başarılı

objektif bakmak gerek, adamlar bizden iyi

ayrıca 198 değil, 203

bu herife hala laf eden herifler var. dün stattaydım. ordan bu adamın nekadar yararlı bir adam oldugunu gördüm. eli belinde gezen kazıma laf edin bu adama degil. bu adam takımdan nasıl cıktı ben hala anlayamadım. bu adam dısarı alınarak haginin hoca olmadıgı anlasıldı..

son cümleniz dışında katılıyorum

stancuyla beraber takımda duran topları kullanması gerekn oyuncudur

bir maç berbat vuruşlar yaptı diye yerin dibine vurmayın

gerçi yarın bir gün asist yapınca da göklere çıkartırsınız

bu adama nasıl laf söyleyebiliyosunuz anlayabilmiş değilim..

Bana 2000 kadrosundaki Okan, Ümit gibi oyuncuların Culio'dan fazlasını söyleyebilir misiniz?

Olabilir. Galatasaray'ın bugünkü kadrosundaki en teknik oyuncu Hakan'dı. Haliyle Hakan kullanabilir, ancak Hakan fizik avantajı ve iyi kafa vuruşları sebebiyle ceza sahasında konuşlanıyor genelde. Arda dönünce, Arda kullanabilir bu vuruşları.

hakan kafasinda topu 3 kez sektiremez

kafa vuruyormus

savunmada bir kafa topu aldigini goren varmi 3 senede:)

Elano konuşulurken yanındakilerin nasıl ''Çöp adamlar'' olduğu bezdirici bir şekilde ortaya konurdu;hiç bir şey yapamadığı,ayakta durmakta zorlandığı,iki sprint attıktan sonra 10-15 dakika dili dışarda ''pasif'' dinlenmeye geçtiği zamanlarda bile...Culio nun mücadelesine laf eden zaten yok (Eden çarpılır herhalde!).Peki,top kullanmada,oyunu yönlendirmede de kötü değil,etkili şut denemeleri de yapıyor...Yani ''Yanımdakiler çöp yea!'' ya yatmadan bir şeyler gösterebiliyor,mevcut şartlarda daha fazlasını beklemiyordum ben şahsen...

Futbolcu ve teknik direktörleri geldikleri lig,kulüp ve milli takım kariyerlerine göre kategorize edip her defasında ve her türlü performansa rağmen bunları dile getirmenin ne orjinal bir tarafı var,ne de en ufak bir zeka kırıntısı gerektiriyor...

Culio iyi bir transfer,iyi bir görev adamı olmakla beraber teknik meziyetleri de en azından vasatın üstünde denebilecek bir futbolcu,rahatlıkla...Son 3 sezonda elimizde fazladan Culio gibi iki orta saha oyuncumuz olsa bugün farklı şeyler konuşuyor olurduk...

Okan Buruk >>> Culio. Culio kim de Okan Burukla kıyaslıyorsunuz doğru kararlar verip sakatlıklar yaşamasaydı çok daha iyi bir adam da olabilirdi. Müthiş bir adamdı Okan Buruk 2000'li yıllara girerken.

Okan çok çabuk bir oyuncuydu, eyvallah; ama Culio ile aralarında öyle uçurum falan yok.

Okan Culio kadar kolay calim atamiyordu. Culio mubarek leblebi gibi calim atiyor.

Geri
Üst Alt