#29 Juan Emmanuel Culio

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio

11. Yiz bari su adamin yanina 2-3 yeni yuz koysunlar da gorelim zaten bi amacimiz kalmamis bence emre

Anil berk berkin gibi a2 li gencleri hep oybatmak lazim

Cana-Culio ikilisi toplamda 10 gol atmaz bi sezonda.Bunlarının yanına daha golcü bi orta saha oyuncusu almamız lazım

Tabi bu orta sahanın önüne keita arda baros sağlam olarak koyulmalı bide:) ama ben biglia'nın bu orta sahada çok iş yapacağını düşünüyodum.

Tabi bu orta sahanın önüne keita arda baros sağlam olarak koyulmalı bide:) ama ben biglia'nın bu orta sahada çok iş yapacağını düşünüyodum.

Orta sahada golcü bi isim şart Culio,Cana işçi tipi oyuncular onların önüne bi tane usta futbolcu şart.Zaten kanatlarımızdaki oyuncular da golcü oyuncular değil o yüzden Arda giderse 2 tane de kaliteli kanat oyuncusuna ihtiyacımız var

bonservisi 2 milyon euro , şimdi hakkını yemeyelim ödenen paranın hakkını veren bir oyuncu ,ötesi yok..

Culio iyide bize pino tarzinda,yani onun paralelinde kanatlardan yardiracak bir eleman daha lazim,medya bu adami gidecekler listesine koyuyor ama pino saglam adam,ikili mücadelelerde güclü,cok acabuk adam eksiltebiliyor ve kaleyi gördügünde iyi sutlar cikartabilen bir futbolcu.Stochdan 2 gömlek daha kaliteli ve güclü bir eleman.

ah şu elanolar lincolnler misimovic ler den biri şimdi lazım bize...

takımın ataklarını şekillendirip , defansa yardıma da geliyor.Kalitesi doğrultusunda çabalayıp , oyuna kendini veriyor.Adına besteler yapılacak büyük futbolcu hiçbir zaman olamaz ,ama takımın iyilerinden.

Bazen Arjantinli oluşuna inanamıyorum,bize gelen Arjantinliler pasif ve çekingen olduğu için..

Culio takdiri hakediyor takım yerlerde sürünsede fark yaratan bir oyuncu ve her maç üstüne koyduğunu görüyoruz..

Hagi'nin bize teknik direktörlük dönemindeki en büyük armağanı.....İyi ki bizdesin Culio...

Bazen Arjantinli oluşuna inanamıyorum,bize gelen Arjantinliler pasif ve çekingen olduğu için..

Culio takdiri hakediyor takım yerlerde sürünsede fark yaratan bir oyuncu ve her maç üstüne koyduğunu görüyoruz..

Bana da hiç Arjantinli gibi gelmiyor.

Bizim orta sahaya bakınca oynaması gereken oyunculardan biri ama bence gerçek Galatasaray kalitesinde bir adam değil. Topu kullanmak konusunda biraz daha hızlı olmalı. BAM'ı düşündüğümüzde çok da fazla bir şey demek istemiyorum ama:)

BAM'la kıyaslama yaparsak çok çok çok üst düzey bir oyuncu.

Fener maçında en çok güvendiğim oyuncu diyebilirim.

Reisti tek kelimeyle. Hagi'nin takıma tek katkısı diyebiliriz geldiği zamandan beri.

Baroş 'la birlikte en iyi oyuncumuzdu. Çalım, pas, pres maşallah herşeyi yaptı. Ama eşlik eden çıkmadı.

barosun araya koşularına pas atmayarak direnen oyuncu!!!

Geri
Üst Alt