#29 Juan Emmanuel Culio

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio

cok daha kötü gözükür

Mehmet Topuz'un Culio'dan ne fazlası var.Yanında Emre Belözoğlu gibi Alex gibi ne yaptığını bilen oyuncularla oynamanın avantajını kullanıyor.Culio'nun oyun zekası ile ölçülemeyecek kadar düşüktür Topuz'un oyun zekası ama fizik gücü ile o açığı kapatabilen bir oyuncu.Fizik güç demişken Culio da öyle güçsüz bir oyuncu sağlamaz ki, Topuz'un yerinde Culio oynasa Fenerbahçe daha iyi top oynar bundan da adım gibi eminim.

Yanlışı nerde yapıyoruz ? Takımda pas yapamayan oyuncuları takımda tutup pas yapabilen oyuncuyu satıyoruz sonra onun yerine yine pas yapabilen bir oyuncu alıp aynı durumu tekrar yaşıyoruz.Değişen bir şey oldu mu ? Olmadı.Cana-Culio ikilisi ile Topal-Elano ikilisi arasında kalite farkı var mı ? Var. Topal-Elano ikilisi daha kaliteli ama devamlılık ikisinde de yok.Çok sık sakatlanan oyuncular.Mücadele gücü arttı ama topa sahip olmada değişen bir şey olmadı.

Kewell'ı, Cana'yı baş tacı edip Culio'ya tu kaka etmekte ilginç.

Ilginc aslinda Fener macinda hep vay kac oyuncu gecti diyince, hep Baros cikti o adam...

Cok calıstı ama maestro olcak bi adam degil

Bu adami sol kanatta görmek isterdim.

Göbekte 2 tane adam gibi b2b olsa, solda da Culio olsa, hem ofansif, hem defansif müthis isler yapardi.

Ayrica takimda en iyi orta acan topcu. Hatta Culio haric orta acan yok zaten, arasira kazim deniyor, o kadar.

takımın en iyilerinden biri orta sahayı ayakta tutuyor

Böyle bir adamın olursa takımda, maç falan kazanamaman normal. Sen kim oluyorsun da Yekta'yı azarlıyorsun? Yarım saat yerde oturdun, Yekta hızlı başlamak için topu almak istedi, sen bu adama hareket yapıyorsun. Zapata geliyor tartışmaya; itiyorsun, bağırıyorsun, azarlıyorsun. Böyle bir adamın bu takımda olması çok yazık.

İnsua-Culio ikilisi soldan çok iyi akardı ama gören yok ki..

Bu adama hiç ısınamadım, yapamayacağı işleri yapmaya çalışıyor sürekli daha iyi oyuncularla daha iyi olabilir ama bizde oynamayı haketmiyor. 2 milyon euro çok para değil ama üzerine 3 daha verim adam gibi çift yönlü bir adam alınabilirdi.

Yeteneğine bakmadan takımın patronu olmaya çalışıyor. Ancak normal bi oyuncu olur iyi bi Galatasaray'da.

Gelecek sezon Culio'yu yedekleyecek biri alinmali.

Bence gelecek sezon Culio, rotasyon yedeği olmalı.

O malesef mümkün degil. Gelecek sezon 10 tane üst düzey oyuncu almamiz lazim. Belki sonraki sene öyle birsey yapilabilir ama suanda tas gibi bir iskelet kadro kurmamiz lazim.

Sene sonu gider umarım. Onun yaptığı işi Yekta daha iyi yapar.

Culio oynuyormus gibi yapiyor

Bana göre dün maçi kaybetmemize en büyük etki eden oyuncu. Sahada ruh gibiydi resmen, ben spikerin ismini söyledigini bile hatirlamiyorum. Sadece bir ara Gökhan'dan güzel bir çalim yedi.

Dün akşam görevini tam yapan futbolcu var mıydı Kazım'dan başka? Aklıma Yekta geliyor, o da çok heyecanlı gibiydi. Birkaç kritik pasta vuruş şiddetini ayarlayamadı. Baros çok mücadele etti ancak birkaç boş pozisyonda hep yanlış tercihler yaptı. Defans zaten rezaletti. Oyunu Servet'e kurdurduk uzun toplarla. Defans ve orta saha 2. yarı baskıya boyun eğip topu hep bam güm kullandı. Maçın o döneminde BAM vardı, isimleri farklıydı. Keşke Arda-Pino baştan oyunda olsaymış.

Geri
Üst Alt