#29 Juan Emmanuel Culio

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio

Bana göre dün maçi kaybetmemize en büyük etki eden oyuncu. Sahada ruh gibiydi resmen, ben spikerin ismini söyledigini bile hatirlamiyorum. Sadece bir ara Gökhan'dan güzel bir çalim yedi.

Topla fazla birşey yapamadı dersin bir nebze anlarım da bu nedir be kardşim ?

kucuk takim futbolcusu.

Arda Baros ve eger ønunde cok iyi top dagitan oyuncular olursa Cana. Geriye kalan hicbirisi Galatasaray 11'inde oynayacak oyuncu degil. Turkiye'de alinabilecek yerli ortasahalar sinirli. Selcuk var gelirse Hamit var Inler var vs. vs. 3-4 ismin ustune cikamayiz. O yuzden alinacak yabancilar olabildigi kadar ust duzey olmali. Culio ile falan zor bizim orta saha Cana Culio Yekta orta sahasi bence yeterli degil. Zaten gørdukte macta Emre'leri olmayan geriye gelmeyen Alex'e karsin Kazim da Stancu da cok geriye gelmesine karsin orta sahada ustunlugu alamadik.

Bende Tam tersi Culio'nun sesini daha fazla duydum..Solda ne toplar taşıdı..Bir arada ilede iyi paslaşmalar yaptı..Culio bence Gönüle rağmen iyi oynadı..Yapmayın Allah Aşkına.O Kritik yerlerde çoğu faulleri cuilo kazandırdı..Bakmayın bizde duran topu kullanan yok..

Culio bu takımda Maradona kalır.

Seneye en kötü rotasyon oyuncusu olmalı.

İşimiz hakikaten çok zor. Bu yönetimin gitmediği her gün, yeniden yapılanma ümidinden 1 gün eksilmesidir. Bizim için kısıtlı olan, kaliteli yerli futbolculardır. Tüm imkanlar lig bitmeden kullanılıp anlaşmalar şimdiden yapılmalıdır. Ardından eksik mevkilere yabancı transferi yapılmalı.

Takımın kimyası bu kadar bozukken ve yönetim değişmemişken, durumu rehabilite edebilecek kişiler gelmeden, profesyonelce yönetilmeden, çürük dediklerimiz dışındakilere yol verilmesine karşıyım. Ne Stancu ne de Culio dakkasında harcanacak futbolcular değiller. BAM-Balta-Servet, ve son 8 maç müzmin sakatların durumuna göre(Çağlar-Pino-Baros) kol kesilmeli artık. Müzminliğe,disiplinsizliğe tahammülümüz kalmadı.

Hep orta saha konuştuk ama müzmin sakat Çağlar hariç defans dörtlüsünden çektiğimiz BAM'ı geçti. O bölgeye çok ciddi operasyon gerekiyor. Kaleci kadar top kullanamayan, ağır adamlarla hayaller kuruyoruz senelerdir.

Bana göre dün maçi kaybetmemize en büyük etki eden oyuncu. Sahada ruh gibiydi resmen, ben spikerin ismini söyledigini bile hatirlamiyorum. Sadece bir ara Gökhan'dan güzel bir çalim yedi.

Bomboş bir yorum, ancak senden beklenirdi. Evet, Culio yüzünden yenildik. 1.75'lik Alex'e kafa vurduran da Culio. :) Servet ve Hakan Balta'nın hiçbir suçu yok zaten. :tiphat:

Bomboş bir yorum, ancak senden beklenirdi. Evet, Culio yüzünden yenildik. 1.75'lik Alex'e kafa vurduran da Culio. :) Servet ve Hakan Balta'nın hiçbir suçu yok zaten. :tiphat:

Sen o pozisyonlari birdaha izle. Cana yapmistir o hatalari mutlaka. Adamin ataga çikip iki adam çalimlayamadigi gibi defansta da inanilmaz hatalar yapiyor degil mi ? Bence en iyisi Cana konusuna girip elestirmeye devam et. Biz de her hafta Culio'nun agir çekim oyununu izlemeye devam edelim. Bu tip oyuncular 60'li yillarda bile ise yaramiyordu.

Sen o pozisyonlari birdaha izle. Cana yapmistir o hatalari mutlaka. Adamin ataga çikip iki adam çalimlayamadigi gibi defansta da inanilmaz hatalar yapiyor degil mi ? Bence en iyisi Cana konusuna girip elestirmeye devam et. Biz de her hafta Culio'nun agir çekim oyununu izlemeye devam edelim. Bu tip oyuncular 60'li yillarda bile ise yaramiyordu.

Adama SST dedik, Schuster çıktı.

Semih'in attığı golü aç izle, adamını kaçıran gene Hakan Balta. Hakan Balta her hafta mutlaka bir gol yediriyor, çok istikrarlı maşallah. Servet, Gökhan ve Cana gibi boy ortalaması 1.90'a yakın futbolcuların olduğu yerde 1.75'lik Alex ile 1.80'lik Semih gol atıyorsa, kusura bakma ama ben o oyuncuları sonuna kadar eleştirme hakkına sahibim.

Semih'in attığı golü aç izle, adamını kaçıran gene Hakan Balta. Hakan Balta her hafta mutlaka bir gol yediriyor, çok istikrarlı maşallah. Servet, Gökhan ve Cana gibi boy ortalaması 1.90'a yakın futbolcuların olduğu yerde 1.75'lik Alex ile 1.80'lik Semih gol atıyorsa, kusura bakma ama ben o oyuncuları sonuna kadar eleştirme hakkına sahibim.

Allah istemiyor (!)

Culio geldiğinden beri takımın en iyi oyuncusu. Ununu elemiş eleğini asmış bir takımda ancak bu kadar oynanabilir...

Gol pozisyonu ayri konu. Culio maçin genelinde oldukça kötüydü. Görevi takimi ileriye tasimak ama adam topu alip kiçini dönmekten baska is yapmiyor. Kiçini dönmesi de oldukça yavas olmasindan kaynaklaniyor. Sirtini rakibe dayadiktan sonra ya kendini yere atip faul bekliyor ya da topu kaptiriyor. Mehmet Güven bile takimda kalsa daha fazla etkili olurdu.

Gol pozisyonu ayri konu. Culio maçin genelinde oldukça kötüydü. Görevi takimi ileriye tasimak ama adam topu alip kiçini dönmekten baska is yapmiyor. Kiçini dönmesi de oldukça yavas olmasindan kaynaklaniyor. Sirtini rakibe dayadiktan sonra ya kendini yere atip faul bekliyor ya da topu kaptiriyor. Mehmet Güven bile takimda kalsa daha fazla etkili olurdu.

Adam çoktan çözmüş olayı beyler.

Culio giderse şampiyonuz.

Şunu banlasanıza. Diğer hesabından yazsın. Ne bu böyle heryerde farklı farklı.

Geri
Üst Alt