#29 Juan Emmanuel Culio

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio

mustafa ayhan barış gitti culio kaldı (!)

Aynen lan.Tek derdiniz Culio olmuş.Yazık. Aynı tipler(kim olduklarını biliyor) Hakan Balta'Ya ağızlarını açmazlar.

herkes takmış Culio'ya ne yapsın 15 gol 20 asistmi yapsın önce adamın mevkisini öğrenin adam Emre belözoğlu'nun oynadığı yer olan defans ofans bağlantısını kuran orta 3'lünün ortasında oynuyor.Emre çokmu gol atıyor ama takımın kilit oyuncusu hatta milli takımın en önemli oyuncularından.Culio sezon başından beri transfer nöbetlerinde B2B isteyen siz değilmisiniz alın size B2B allahtan belanızımı istiyosunuz.Bu adam mücadelemi etmemiş kötü işlermi yapmış ne yapmış bu adam ? Barış,Ayhan,Sarp yerine Atletico Madrid'e elendiğimiz maçta Culio olsaydı o sene kupayı almıştık.Culio'yu gönderen salaktır futbol cahilidir bu kadar diyorum.Çok sinirlendim modlardan özür diliyorum ama Culio'ya söylenen laflar beni şoke etti bizim taraftar profilimiz böyleyse iyi oyuncuyla kötü oyuncuyu ayıramıyor mevkisinin gereğini düşünmeyip o oyuncudan 15 gol 20 asist bekliyorsa diyecek söz bulamıyorum.Anlıyamıyorum Hakan Balta biyerlerini kaldırmaz koşmaya üşenir Culio açığını kapatır ardından hemen hücüma destek verir 90 dk inanılmaz mücadele eder en çok koşanlardan biri olur ama anlıyamıyorumki devamlı adam kaçıran servet'den takımı sabote eden ayhan,Sarp,barış gibi adamlardan fazla eleştiriliyor.Arkadaş BAM 3'lüsünü izleye izliye beyniniz erezyonamı uğradı sizin size Barış,Ayhan, Mustafa Sarp gibi oyuncular müstahak

Takımda kalması gerek bence aldığı ücret performans oranı takımdaki en iyi oyuncu

Sağ ayağını kullanamamaya devam ederse iyi bir takımın en zayıf halkası olur Culio.

bu adama laf etmeyin arkadasimmm

takim cok iyi bir takim olsa bu adam mukemmel on libero bile olur

Culio'yu sıradan adamlarla oynatırsanız sıradan gözükür ama yıldız oyuncuların içinde takımın dinamosu askeri görevini yapar.yıldız futbolcuların açıkların kapatan ve o oyuncuları besleyen oyunculardan Culio,Emre Belözoğlu'da böyle Cana,Yekta ile yanyana oynat oda göze batmaz bu yekta veya cana kötü oyuncu demiyorum sadece orta 3'lünün 1'nin bu Misimovic'di topu ileri götürebilecek yeteneği olmasıdır.ama Cana,Yekta,Culio gibi oyuncular takımın askerleridir hiçbir zaman fark yaratmazlar ama yıldızları anca böyle asker oyuncularla oynatırsanız başarılı olursunuz.Mesela Beşiktaş Quaresma,Simao,Guti arkasında tek aurelio oynuyordu zaman zaman tabata,guti,aurelio oynatıyordu ama çok açık veriyordu.Beşiktaşın asker oyuncularından Necip oynadığı zaman takım daha derli toplu oynuyor çünkü çift yönlü bir oyuncu yıldızların açıklarını kapatıyor göze batmıyor ama her zaman görevini yapıyor Eski oyuncularımızında olduğu bir kadro yapalım

---------De Sanctis----------

Sabri-----Neill------Servet-----Çağlar

------------Mehmet Topal----------

-------Culio---------Lincoln----------

Keita----------------------------Arda

---------------Baroş------------------

bu kadro uefayı alır ama biz ne yaptık

------------Topal--------Sarp---------

----------------Lincoln----------------

olurmu bu kadro tabiki olmaz sarp ve topal asker görevini yapamaz 2 bölgedede dengeli oynayamaz

---------Topal-----------Culio----------

------------------Lincoln-----------------

Orta 3'lüsü çok iş yapar

Fenerin 3'lü

-----------------Baroni-------------

----------Emre-----------Alex----------

performansları ortada

Takımı bırak türkiyenin en iyi orta saha oyuncularından biri çift yönlü olarak

Selçuk İnan

Juan Culio

Emre Belözoğlu

Necip'i unutmuşum Fernandes'de eklenebilir ama sakatlık geçirmişti daha önce sonraki performansı beni hayal kırıklığına uğratmıştı Valencia'da sonuçta ayağı kırıldı ama çift yönlü oyunculara fernandes'ide ekleyebiliriz

Selçuk İnan

Juan Culio

Emre Belözoğlu

Manuel Fernandes

Necip Uysal

hatta Yekta Kurtuluş'u bile yazabiliriz bu listeye

Kadir Bekmezci de var. Tam bir maestro.

kadir_bekmezci456456456.jpg

Geri
Üst Alt