#29 Juan Emmanuel Culio

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio

Kadir Bekmezci de var. Tam bir maestro.

kadir_bekmezci456456456.jpg

ya bırak Mustafa Sarp'dan barış'dan ne farkı var nerdeymiş bu arkadaş kaç senedir Mustafa Sarp Bursadayken herkes övüyodu bu adamın pek bir artısı yok bi maçta hatta 20.dk'da İBB maçında 3-0'ken oyundan alınmıştı taraftar tarafından ıslıklandı

Culio Selçuk İnan'dan vallahi iyidir lan.

herkez bittide tartisilacak en son adam culiomu kaldi ??

Iyi bir takimin icinde süper bir görev üstlenebilir... Insallah gönderme gibi bir hata yapmazlar daha iyisini alabileceklerini düsünmüyorum

Stancu'yu bin kere tartışırım Culio'yu tartışmam. Verilen paraya göre kat kat iyi oynuyor. Ha bizi ileriye taşıyacak bir adam değil ama kadroda kalsa laf etmem. Faydalı oynuyor.

Alex direk forvet oynuyor.

direk forvet oynadığı da oluyor oyunun son bölümlerinde ama sahaya çıkış dizilimini baz aldım.

Volkan

Yobo - Lugano

Gökhan----------------------Santos

Selçuk

-------Emre

Topuz-------------------

-----------------------------Dia

Alex----Niang​

Volkan

Yobo - Lugano

Gökhan----------------------Santos

Selçuk

-------Emre

Topuz-------------------

-----------------------------Dia

Alex----Niang​

maça çıkarken ısrarla forvet oynadığını iddia ediyorsun ,ben de aksini savunuyorum o zaman barış hakemleri karar versin.

Benim yillardir gördügüm Alex sadece duran toplarda oynuyor. Mhk caliyor, Alex oynuyor. Ha bi de yere düserken topa sarilma olayi var ki tam bir kiza sarilmaya calisan bakir gibi...

Culio iyidir Culio, beklentilerimin cok üstünde cikti beni sasirtti. Zaten ucuz etin yahnisi ucuz oluyor daha fazla ne bekliyorduk ki?

Fenerbahce'nin orta saha formasyonu bu şekilde değil 2 ön libero var, Alex forvet arkası oynuyor.

2 ön libero değil Emre biraz daha önde oynuyor Baroni daha geride ama bir anlamda 2 ön liberoda denilebilir ama pekte doğru bir cümle olmaz.Günümüz futbolunda oyunu 2 yönde oynayabilen oyuncularla sadece tek yönlü ön liberolarında hala olduğunu düşünerek 2 ön libero cümlesi yanlış kaçabilir.Haklısın bi anlamda dediğin gibide gösterilebilir ama hata yapmışım dalgınlık :D Doğrusu böyledir

------------------Volkan--------------------

Gökhan-----Yobo----------Lugano------Santos

-------------------Baroni-----------------

----------Emre(oyunu kuran ve defans ofans bağlantısını sağlayan merkez orta saha)----

Topuz------------------Alex--------------Dia

-----------------------Niang------------------

Stancu'yu bin kere tartışırım Culio'yu tartışmam. Verilen paraya göre kat kat iyi oynuyor. Ha bizi ileriye taşıyacak bir adam değil ama kadroda kalsa laf etmem. Faydalı oynuyor.

bu lafına katılmıyorum o zaman Avrupada Arsenal,Man Utd,Barcelona,Porto,Ajax gibi klüpler çok ucuz paralara Scout sistemiyle buldukları oyuncuları alarak ileride A takımda oynatıyorlar.Ucuz oyuncu diye Galatasaray kalitesinde değil demek yanlıştır.Elano'da 8.5 milyon euroya geldi performansı ortadaydı ha kendi oynamadı orasını bilmem Ribery'de ucuz bir fiyata geldi kaçırılmasaydı yüksek paralara satabilirdik.Ribery'ye ön yargıyla bakılması bu takımın topcusu değil denmesi yüzünden resmen kaçmasına müsade edilmiştir.Şimdi Pino'yada aynı şeyler yapılıyor ileride Pino'yu kaçırırsak Avrupada 15-20 milyon eurolara başka klüpler alırsa ilerde gene ah vah çekeriz.Keitalı,JO'lu,Dos santoslu,meiralı,Elano'lu kadroda Culio ve o forvet yokluğunda forvet olmasa bile Pino olsaydı şuan belkide Ligi şampiyon tamamlamış A.Madridi elemiş ve ilerki turlardada rakipleri yenip Uefa kupasını almıştık.Elano'nun yanında Ayhan arkasında Mustafa Sarp oynuyordu hal böyle oluncada aldığın yıldızlar verim veremeden gidiyor.Bence çok katkı verecek daha bu takım'da bu ruhsuzlarla böyle performans veriyorsa ileride yapılacak 4-5 yıldız ve türk oyuncuların kalitesinin arttırılmasıyla yapılacak toplam 14-15 transferle iyi bir takım içinde çok önemli bir kilit adam olacaktır.Keşke geçen sene gelseydi tekrar Uefa'yı kazanırdık ve Rijkaard gitmezdi.

Mert Turengul bir ekol

Baros*?*?*?*? + ?*? + culio*pino

6 + 2 + 2

Sene sonu sözleşmesi feshedilsin. Çok kötü bir oyuncu. Şahsen hiçbir özelliğini göremiyorum uzun zamandır.

Geri
Üst Alt