#29 Juan Emmanuel Culio

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio

bu nasıl forum ya ulan en iyi oynuyan adamı eleştiriyorsunuz,yazıklar olsun :mad:

Macın icinde bi anda mactan kopuyo sacma sapan isler yapıyo anlamıyorum ben bunu

cana bu takımda oynuyacak bir oyuncu değil hollyworda poker oyna sen :D

yahu reis bana cana'nin iyi oynadigi bir faydali oldugu maci göster forumdaki üyeligimi iptal edecegim vallahi billahi.

zaten toplasan kac mac ypati ?!

fr oynatmiyo diye kiziyorduk ama adam anliyordu.

kendi istemedigini de belli ediyordu zaten.

Faydalı oynamaya devam ediyor. Ama bugün tek başına bir şeyler yapmak için çabaladı. Tek başına maç kazandıracak kalibrede olmadığı için de sonuç ortada. Ortasahadan hücumda destek alabilse bugün kazanabilirdik.

seneye rotasyonda is yapar. bana göre bizim su anki takim kalitesiz degil. 2 tane cok iyi yerli oyuncu, 2 tane de üst düzey yabanci orta saha lazim bence.

Lincoln potansiyeli gördüm kendisinde yeterki birisi dokunsun direk yerde buluyoruz kendisini..

Lincoln'un yaninda basketci kalir

ulan insuayı savunup culioyu burda yerden yere vurmak sacmalık ötesi. culio bu takımda sol bek dahi oynar.. seneye takımda banko kalmalı..

Dün Hasan Şaş' ı dinledim ve Culio' yu beğendiğini hatta Özer den çok daha yetenekli olduğunu ve seçimden sonra kendisiyle birebir görüşür özgüven aşılamak istediğini söyledi

Mükemmelsin adamım.Olmazsa olmazlardan bana göre.

Takımda en kötü yedek olarak kalmalı.Bence ilk 11 bile olabilir çok kaliteli kadroda yedek olur

Dün Hasan Şaş' ı dinledim ve Culio' yu beğendiğini hatta Özer den çok daha yetenekli olduğunu ve seçimden sonra kendisiyle birebir görüşür özgüven aşılamak istediğini söyledi

Özer kim ki? Özer'den fln heralde yetenekli. Ama Lincoln'le fln kıyaslanacak tekniği ve oyun zekası yok. Onun dışında şuan ki takım için iyi. Ama seneye iyi bir takım kurulursa bence gerek yok.

Geri
Üst Alt