#29 Juan Emmanuel Culio

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio

Özer ve Culio kıyaslaması yapan medyaya itafen söyledi

Özer kim ki? Özer'den fln heralde yetenekli. Ama Lincoln'le fln kıyaslanacak tekniği ve oyun zekası yok. Onun dışında şuan ki takım için iyi. Ama seneye iyi bir takım kurulursa bence gerek yok.

Lincoln adam olsaydı en reis futbolculardan olurdu.

Özer kim ki? Özer'den fln heralde yetenekli. Ama Lincoln'le fln kıyaslanacak tekniği ve oyun zekası yok. Onun dışında şuan ki takım için iyi. Ama seneye iyi bir takım kurulursa bence gerek yok.

Niye Lincoln ile kıyaslıyoruz? Lincoln'ün de Culio ile kıyaslanacak fizik gücü, mücadeleci ve defansif yönü yok; ki olmaması normal, çünkü biri forvet arkası, diğeri çift yönlü orta saha. Lincoln-Culio aynı anda 11'de olacak tipte oyuncular..

.

Niye Lincoln ile kıyaslıyoruz? Lincoln'ün de Culio ile kıyaslanacak fizik gücü, mücadeleci ve defansif yönü yok; ki olmaması normal, çünkü biri forvet arkası, diğeri çift yönlü orta saha. Lincoln-Culio aynı anda 11'de olacak tipte oyuncular..

Ben kıyaslamadım. 1 sayfa önce birisi kıyaslamış.

Bence baya iyi Culio. Zaman zaman çok top tutuyor bir de sağ ayağını hiç kullanmıyor bunlar eksileri. Ama artıları çok çok daha fazla.

Ne çok üst düzey ne de yeteneksiz bence. Sadece iyi bir futbolcu ama yanına eklenebilecek kaliteli isimlerle çok iyi performans gösterebilir.

Dünkü maçta çok kötüydü. Hiç beğenmedim. Genel olarak beğenirim ama dün felaketti.

Dün Arda ile birlikte takımın en çok göze batan oyuncusuydu bence.

Culio yu Hagi sol ayaklı orta saha yok diye aldırdı.

Pas yüzdesi dün yerlerdeydi. Çok pas hatası yaptı. Tercihleri kötüydü. Ben beğenmiyor değilim. Seneye de kalmalı zaten. Ama dün çok top ezdi

Doğrudur.Ben mücadelesine müthiş saygı duyuyorum.Herşey bitmişken 90.dakikada bakıyorum hala koşuyor.Ama önümüzdeki sene çok işe yarar.Bana göre Fener'de Emre'nin yaptığı görevi,bizde Culio yapar.

Dün kötüydü ama performans açısından pek standartlarını aştığını söyleyemem. Belli bir çizgisi var, o çizgiyi biraz daha öne taşısa kaliteli yabancılar grubuna dahil edebilirim.

Doğrudur.Ben mücadelesine müthiş saygı duyuyorum.Herşey bitmişken 90.dakikada bakıyorum hala koşuyor.Ama önümüzdeki sene çok işe yarar.Bana göre Fener'de Emre'nin yaptığı görevi,bizde Culio yapar.

YouTube Kid, Seljuk, Baloni.. gibi isimler yerine Culio oyanasaydı, bugün fener trabzona puan farkını takmıştı ;)

Dün geldiğinden beri en kötü futbolunu oynadı ama gene de takımın iyilerinden biriydi.Kesinlikle iyi bi rotasyon oyuncusu,egosu yüksek değil,yıllık ücreti düşük daha ne?

Bu seviyedeki adamlarla sadece küme düşmemeye oynarsın.

sizde hicbir adami begenmiyorsunuz. Xavi'yi transfer etsek hizi mizi yok diye elestirirsiniz. Varmi Culiodan daha iyi orta saha oyuncusu elimizde ? Yok iste!

Mustafa Sarp

Baris

Ayhan

Culio

Lorik Cana

Yekta

Bu 6 oyuncudan 3ü zaten bi halta yaramiyan adamlar. (Sarp,Baris,Ayhan)

Diger 3 oyuncu (Yekta,Cana,Culio) elimizdeki en iyi adamlar. Lig icin oldukca yeterli bu oyuncular. Avrupa Ligi veya Sampiyonlar Ligi icin yetmezler tabiki. Ligimizde cok iyi ortasaha oyunculari varda begenmemezlik yapiyorsun.

Geri
Üst Alt