#29 Juan Emmanuel Culio

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio

Culio ekmeğini futboldan çıkaran bir emekçi, formasının hakkını veriyor yani maximum kapasitesinde oynuyor her maç bu yüzden eğer yabancı kontenjanı sıkıntı olmazsa mutlaka kalacaktır takımda. Böyle ahlaklı ve formasının hakkını veren oyuncular az bulunur. İyi bir yedek bazen de 11 oyuncusu olur. Culio iyidir beyler.

culio illa kimse 11de oynasın demiyor zaten. yedek olsun. ama kalsın.

yahu gol attı diye başlamış övmeler.tamam takımdan bir sürü oyuncu gitmeli ondan önce ama.kewell gidip bu adam kalacaksa yazık gerçekten.ben Galatasaraya yakışır kalitede yabancı olduguna inanmıyorum.

Ney Kewellın ne katsısı var kaç yıldır.Bu adam yarım sezonda Kewellın 1 yılda verdiği katkıyı geçti.Tmm herkes severdi Kewellı ama artık yeter.Culio her şekilde kalmalı seneye.Kadronun çok kaliteli oyunculardan kurulacağını düşünüyorum bu yüzden yedek olur.İlk 11 de başladıgı maçlarda neden Culio oynuyor demem.

Culio gibi adamı beğenmeyenlere ciddi ciddi soruyorum, kimi görmek istiyorsunuz bu takımda ?

adam her maç oynuyor yapiyor birseyler mucadelesini veriyor, galatasaraya çok kotu bir donemde geldi, ve herseye ragmen olumlu bir futbol oynadi, iyi bir galatasaray olsaydi belkide takimin yildizi olurdu, culio kalmalidir,

tam Fatih Terimin oyuncusu.

- Yasi tam futbolcu yasi 27

- Yillik 500.000 €'ya oynuyor

- Orta Sahanin her yerinde oynayabiliyor

- Oynadigi zaman formanin hakkini veriyor. Adam sahanin her yerinde

- Cok mücadeleci

- Cok kosan birisi

- Böyle bir sezonda geldi , iyi oynadi.

- oynamamazlik gibi bir huyu yok. Her macta oynuyor. Bukadar istikrarli bir oyuncuyu arasan bulamazsin

Kesinlikle kalmali..Göndermek gibi bir hata yapmayiz insallah.Böyle yedege can kurban. 2000li yillarda biz böyle adamlarla basarili olmustuk

Yedekte olsa kalmali..

Yeri gelir 11'de oynar, yeri gelir yedek bekler. Böyle bir adamı nasıl istemezsiniz anlamıyorum. Gereğinden fazla top tutuyor diyoruz ama yanında doğru dürüst bir adamla kaç kere oynadı bu adam ? Şu kötü sezonda bile ön planda olabildiyse bence müthiş bir oyuncudur Culio.

Seneye maclarin ikinci yarisinda onde goturdugumuz maclarda yorulan orta sahaya direnc getirmesi icin kalabilir.

Yedek olarak kalsa gayet iyi olur hem daha genç.Daha da geliştirir kendisini ne bu önyargı .

Geri
Üst Alt