#29 Juan Emmanuel Culio

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio

3 kisi arasina girince kiçini dönüp faul beklemesi yok mu, tipik Anadolu topçusunu imajini veriyor bana. Bu yasinda Yusuf Simsek'i getirsek adam yürüyerek bile Culio'dan daha etkili olur.

Becali kendisine bir kulüp bulur umarim. Bulamazsa zaten 6+2+2'de bulunacagi için tüm sezonu tribünde geçirir.

Daha iyi bir takimda is yapmaz. Zaten mevkisi itibariyle fark yaratmasi gereken isim ama hiçbir marifetini göremedik. Benim sahsen beklentim Colman kadar etkili olmasiydi. Kisaca daha iyi bir takimda daha fazla siritir.

Culio'yu bu kadar gözünüzde büyütmeyin bence, yetenekleri kısıtlı bu adamın. Kallström gelirse forma yüzü bile göremez Culio.

bu takımın rotasyonu, yedeği olmayacak mı?

Culio bu iş için gayet uygun bence, hem maliyet hem kalite olarak

teknik idare eder, mücadele üst düzey, ileri-geri çalışır, ayağındaki topu kolayca kaptırmaz, rakibi seyretmez

yanındaki kaliteli adamlarla, oyununu bir kademe daha arttırır, iyi bir takımın içinde daha faydalı olacaktır. Arda sakat olduğu için beraber fazla oynamadılar ama oynadığı zaman onunla yaptığı paslaşmalar bile farklıydı. Bi Barışla paslaşmak var, bi de Selçuk İnan la.

yedekte Diarra lar falan mı bekleyecek anlamış değilim

yahu adamın Şampiyonlar Ligi tecrübesi bile var

Bu yedek olsun konusu da adamin canini sikmaya basladi. Illa yedek oyuncu lazim, getir Bank Asya'dan, getir A2'den iki çocuk onlar otursun kulübede. Culio gibi gereksiz futbolcuya yedek bile olsa verilen paralar israftir.

Bu yedek olsun konusu da adamin canini sikmaya basladi. Illa yedek oyuncu lazim, getir Bank Asya'dan, getir A2'den iki çocuk onlar otursun kulübede. Culio gibi gereksiz futbolcuya yedek bile olsa verilen paralar israftir.
bu yoruma neremle gülcemi sasirdim bank asyadan oyuncu otursaymis onlar bedavami oturcakti koca bir sezon hic cezali sakat olmucakmi senin isin gücün provake etmek bu forumu yoksa futbolun f sinden anladigin yok

Culio ve Baros kesin kalmali.

Beyler bu adam kalmali. Orta sahada cok iyi bir alternatif olur. Caglar'in seneye 5 mac oynayip oynamayacagi mechul. balta desen bitik. En kotusu sol bekte oynar.

Sol bek olarak kalirsa seneye yine 8. oldugumuz takdirde kimse sasirmasin.

durun! siz kardessiniz

Culio? Sol Bek? Diyorum, herkesin kafası karışık GSde :D

Şu adamlarla uğraşıyoruz.

asla gitmemeli süper oyuncu zaten cana gitsin

Geri
Üst Alt