#29 Juan Emmanuel Culio

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio

Culio iyi adam kesinlikle.Ön libero alınmazsa 11'i zorlar.

Selçuk----Culio

-----Yekta------

en mantıklısı şuan.

bizdeki sag bacaklılardan sol ayagını iyi kullanan futbolcu var mı? bizimkilerde sol bacagını yürümek icin kullanıyor.

İyi kullanamamak ayrı bir tanımlama. Ama sağ ayağını sadece adım atmak için kullanan futbolcu olmaz. En fazla böyle bir oyuncu olur işte.

Ben pek beğenmiyorum cluio yu yeteneği var ama yeterli bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum.İzlediğim kadarı ile güçsüzlük var çoğu zaman mücadelelerde yıkılıyor kolayca,ortaları loto gibi birebirde kanat ortaları çoğu zaman rakip oyuncuya çarpıyor(buda bir başarıdır) sabrinin sol ayaklı versiyonu gibi birebirde çalım yetisi iyi değil.Galiba eleştiriken öldürdüm ama ben bunları görüyorum culio da daha iyisi gelirse ki rahat bulunur yol verilse aranacak bir adam değil gibi.

Culio iyidir, hazırlık maçında da bir iki ara top denemesi vardı.

En azından insiyatif almaya çalışıyor.

İyi kullanamamak ayrı bir tanımlama. Ama sağ ayağını sadece adım atmak için kullanan futbolcu olmaz. En fazla böyle bir oyuncu olur işte.

Adamı eleştirecem diye saçma sapan yerlere gitmeye çok güzel bir örnek.Arda sol bacağıyla top sektirip gol atıyor her maç zaten.En fazla Böyle bir oyuncu olur dediğin adam geçen sezonun en iyi oyuncusuydu, bizim adımıza.Birini eleştirirken mantıkla sebeblere dayandırırsak çok daha iyi olur.

kanatta,göbekte hatta sıkıntı olduğu zaman önlibero'da bile oynuyabilecek kapasitededir..Tekniği az cok var,boş değil yani,Mücadele desen cok koşan hırslı bir yapısı var.Yani tam bir takım oyuncusu,galatasaraya katkısı büyük olucak bana göre..

Bence çok iyi bir oyuncu. Sol kanat oynar, orta saha oynar, ön libero oynar. Hepsinde de iyi oynar. Mutlaka kadroda tutulmalı. İyi pas almak için hareket eden bir takımda çok iyi olacağına eminim.

[video=youtube;glpn5i1038U]https://www.youtube.com/watch?v=glpn5i1038U[/video]

♥ ♥ ♥ EMMANUEL CULİO ♥ ♥ ♥

Girip farkını koydu yine. Gönderilsin diyenleri anlamak zor.

Adamı eleştirecem diye saçma sapan yerlere gitmeye çok güzel bir örnek.Arda sol bacağıyla top sektirip gol atıyor her maç zaten.En fazla Böyle bir oyuncu olur dediğin adam geçen sezonun en iyi oyuncusuydu, bizim adımıza.Birini eleştirirken mantıkla sebeblere dayandırırsak çok daha iyi olur.

Senin gibi vizyonu düşük taraftara çok iyi gelebilir çünkü daha ne yazdığımı idrak edemeden atarlanmaya çalışmışsın. Tecrübeislizğine veriyorum. Sezon ortasında herkes burada Culio'ya sövdüğü zaman görüşürüz.

Bursaspor'a satalım.

Takımda kalsın jokerim benim yaa.Seviyorum bu adamı..Kal sen takımda gitme bir yere...

Geri
Üst Alt