#29 Juan Emmanuel Culio

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio | Orduspor'da Kiralık

Culio seneye kesinlikle takımda olmalı bir kere bu takımın en önemli özelliği savunma ve hücumu birlikte yapabilen oyuncu sayısının çok fazla olması. Culio'da bu tanıma uyuyor koşan, basan, savaşçı aynı zamanda teknik kapasitesi iyi. Orta saha, sol kanat oynayabiliyor hatta sol bekte bile denenebilir. Yedek beklemeyi sorun etmez.

Mustafa Sarp-Barış yerine Selçuk-Melo'dan oluşan bir ortasaha da iş yapar.

[video=youtube;FnjVZ3V6X5U]https://www.youtube.com/watch?v=FnjVZ3V6X5U[/video]

İlk 11 olmasa bile kenarda dursun.

İdeal bir rotasyon oyuncusu, Ordu'yu tek başına kümede tuttu,her zaman 18'de yeri var.

Artık Orduspor'da Kiralık yazısını silebilirsiniz

Play Off'da kullanabilirmiyiz ?

clio keşke devre arasında rest çekseydi mehmet battal gibi geri gelirdi,clio sırf galatasarayda oynamak istiyorum diye kadro dışı bırakılıp sözleşmesi fesediliyor butun herkesin bu oyuncuya sahip çıkmasılazım

gerçekten gelmesini istemeyenlerin gerekçesi nedir bilmiyorum şuan sol kanadımızda oynayan tüm adamlardan daha yararlı olacağı aşikar ...

renktaş bende anlamıyorum orduspor gibi bir takımı adam tek başına sırtlıyordu geçen sene ayakta kalan 2-3 oyuncudan biriydi çok iyi mucadele ediyordu şuanki reiradan en az 2-3 gömlek ustun ustelik 4 te 1 para alıyor, benmi yalnış düşünüyorum yoksa futbolumu bilmiyorum anlamıyorum

Play Off'lar, yepyeni bir lig değil mi ? Kullanmamız gerek aslında.[/QUOT 3 sarı kartı olan oyuncular son maçta kart görse bile cezası siliniyor play-0ffta oynaya biliyor ama emin ol oynaya bilse bile tff hayatta izinvermez kural çıkarıp

culio ve stancu bu sene takımda olsalarda puan farkımız en kötü 15 puan olurdu.

oynarsa bizi çok rahatlatır. Koca takımda oyuna sonradan sokacak adam yok anasını satayım. İlk 11 dekiler zaten yarım yamalak.

Ne biçim şartlardayız anlamıyorum ki arkadaş.

Culio gibi bir yedeğimiz olsun, her oyuna giren futbolcudan memnun olalım. Aydınlara, Rieralara kalmayalım. Aslar iyi olacak yedekler kötü olacak diye bir kural yok, hepsi iyi olsun!

İnşallah defolur gider. Kulübü zor durumda bırakmış, şerefsiz basının diline düşürmüş bi adamı nasıl istersiniz anlamıyorum. İyi futbolcu olsa neyse.

Orduspor Başkanının ayak oyunlarıyla yırtmaya çalıştığı madde:"Orduspor’un Süper Lig’de kalması halinde Galatasaray A.Ş’ye 1.550.000 Euro ödemek suretiyle futbolcuyu kesin transfer etmek yükümlülüğü altındadır"

Timur Kuban

culio bence iyi futbolcu.

Orduspor Başkanının ayak oyunlarıyla yırtmaya çalıştığı madde:"Orduspor’un Süper Lig’de kalması halinde Galatasaray A.Ş’ye 1.550.000 Euro ödemek suretiyle futbolcuyu kesin transfer etmek yükümlülüğü altındadır"

Timur Kuban

Olayın özü bu aslında ama kimse görmek istemiyor yada işlerine gelmiyor. Sırf o parayı ve kalan maaşını vermemek adına bu tarz haberleri çıkarıyor ordu başkanı. Medya zaten fırsat kolluyor saldırmak adına.

İnşallah defolur gider. Kulübü zor durumda bırakmış, şerefsiz basının diline düşürmüş bi adamı nasıl istersiniz anlamıyorum. İyi futbolcu olsa neyse.
Dün gece telegolde Terim'in açıklamalarına bakarak Culio kalmayacak diyorum. Fatih hoca Ermana takip et bakalım Culio nereden almış o garantiyi dedi açıkça. Bence Fatih hoca Culioyu asla istemez.

Geri
Üst Alt