#29 Juan Emmanuel Culio

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio | Orduspor'da Kiralık

Dün gece telegolde Terim'in açıklamalarına bakarak Culio kalmayacak diyorum. Fatih hoca Ermana takip et bakalım Culio nereden almış o garantiyi dedi açıkça. Bence Fatih hoca Culioyu asla istemez.

Fatih hocanın 3-5 çapulcunun sözüne göre adam gönderip adam aldığını nerede gördünüz. Culio orduyla olan süresi bittiğinde Galatasaraya gelecektir. Fatih hoca deneyecektir uyuşursa kalmasına izin verir uyuşmazsa gönderir.

Bu adam Haziran sonuna kadar gönderilmezse, vah halimize ki vah.

En azından sezon sonuna kadar bizimle olmalı Culio! Yedeklerde Culio gibi bir oyuncuya hayır demem.Ama sezon sonu daha kaliteli CL'ye yakışır isimler almalıyız.Sezon sonuna kadar Culio'dan faydalanmalıyız!

Culio iyidir adam gibi adamdir..

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio

clulio kesinlikle seneye gs de olmalı orduspora artık su yok

Culioyu istemeyenlere Mustafa Sarp bile cok.

Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk

AdnanS ne kadar alıştırmışki sizi sarpinho boyzlara. Culio ya razı bırakmışlar.

Hazırlık kampında görürüz neyin ne olacağını..

Fatih hoca takima aldiktan sonra kimsenin haddine degil bunu tartismak.

Bknz : Aydin , Batdal.

Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk

Culio içinden geleni söylemiş. Orduspor a saygısından da bahsetmiş. Oynayacağını da belirtmiş. Asmaya kalktılar adamı. Yazık.

Seneye Riera nın yerine muhakkak biri alınır. Culio çok iyi bir yedek olur. Bunu sorun etmez, ihtiyaç olduğunda çıkar oynar....Ben isterim.

İnşallah defolur gider. Kulübü zor durumda bırakmış, şerefsiz basının diline düşürmüş bi adamı nasıl istersiniz anlamıyorum. İyi futbolcu olsa neyse.

renkdas..Yanlisin Var

Culio ben Galatasaraya karsi oynamak istemiyorum DEMEMIS

Ben Galatasaraya karsi oynamak istemezdim ama Profesyonellik böyle demis O yüzden cikip oynuyacagim DEMIS

ORTADA BIR SUC DAHIL BILE YOK AMRABAT LA KIYASLASAN AMRABAT RESMEN BEN ARTIK KAYSERIDE OYNAMAK ISTEMIYORUM DEMISTI..Onu Bütün bizim Taraftarlar istemisti ,simdi ise Culio Amrabatin söylediklerinin Yüzde 5ini söyledi ,Culioyuyu sirf bu yüzden Istememek ayip olur,Bence

Fatih hoca'nin sözlerine göre seneye kesinlikle bizde. Kadro derinligi acisindan cok faydali olur. Gelsin!

Gönderdigimizde cok büyük hata yaptik demistim Fatih Terim'de bunun farkina varmis. Riera yerine kendisi olsaydi simdi hersey daha farkli olurdu bence

bizdemi şimdi culio

arkdaş gerçekten anlamıyorum bizim bazı taraftarlardaki nedir bu culio düşmanlığı,adam kalbim gs de anlamını taşıyan cumle kuruyor gsye karşı oynamak zor olucak ama orduspora taraftarına saygımvar oynucam guzel maç olucak diyor,adamın ne şerefsizliği kaldı nede adamlığı asıl adam olmayanlar bu culionun söylediklerini çarpıtıp adama iftira atanlar umarım culio seneye takımda olur oynacağı oyunla herkesi iyi bir ders verir.

[video=youtube;glpn5i1038U]https://www.youtube.com/watch?v=glpn5i1038U[/video]

1.20'deki topun dibine girişini en son Hagi'den hatırlıyoruz beyler :asd:

romayla aynı gruba düşersek kalsın

Seneye kiradan dönecek tek oyuncumuz olacak. Bundan eminim.

Culio yararli olacaktir.

Culio'ya yeni sezonda gerek yok. Fernandes tarzında çok teknik iki yönlü bir oyuncu almamız lazım.

Geri
Üst Alt