#29 Juan Emmanuel Culio

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio

iyi o zaman

topu korner ceyrek dairesine surup sonra rakibe carptirmasini keyifle izleriz

Tamam rotasyona girsin de bu gidişle transfer falan yapılmayacak.Riera,Culio,Aydın,Engin,E.Çolak yeterli diyip bunlarla yola devam etme kararı verilirse o zaman sıkıntı işte :o

Assaidi ye felan gerek yok elimizde culıo varken (bizim yönetimin 2 ay sonraki görüşü)

Hepitopu adam nereden baksanız sezondaki 40 maçın 5 ya da bilemediniz 6'sında ilk 11 başlar, o da Türkiye Kupası maçlarında. Çok fazla dert ediyorsunuz. 11 için düşünülen isim değil bir şey değil, öyle olsa tamam.

:ka21:

İlk 11 için düşünen adam futbol özürlüsüdür.

Rotasyonda bile böyle kötü futbolcular görmek istemiyorum bomboş bi adam.

Culio'ya gelene kadar takımdan 10 tane adam gitmesi gerekir onlar gitsin yerinde adam gibi oyuncular alalım Culio'da gider.

Benim bildiğim Fatih Hoca yönetim istediği transferleri yapayacağını bildiği için Culio'yu göndermez.

Culio, Stancu başa bela ah Hagi ah :sad007:

insallah kalir

bilmedigimiz birine 3-4 mio bayilacagima

asagi yukari belirli seviyesi olan

cok yönlü culio yu tercih ederim

en önemlisi cürükler temizlensin takimdan

stancu-baros-riera-kazim-pino

aykut-servet-ayhan gittiler

caglar-serkan-battal-yigit-sercan-sabri-ceyhun güle güle

sercan,sabri,yiğit ve özellikle ceyhun un gitmesine karşıyım

ne diyon renkdaş ya ohhoo bütün futbolculara sallamalar felan arkadaşlar kendinize çeki düzen verin tamam mı bu ne ya süper ligte hangi takımda emre kadar yetenekli adam var da konuşuyorsun bu şekilde

Yetenekten kastınız nedir ?

Culio'yu beğenmeyenlere Riera müstahak. Bırakın da yedek kulübesinde bir adam var diyebilelim.

Culio şu anda elimizdeki yabancılar arasında CL tecrübesi olan adamlardan. Ki fena da oynamamıştı.

Dany ve Culio +2 için -ligi bilen- çok iyi alternatifler. Çok sevindim kalmasına.

Selçuk İnana olabilcek en iyi alternatif. Olası sakatlık ve ceza durumu dışında yoğun maç trafiğinde Selçuğun yerine kullanılabilir. Kötü diyemeyiz iyi demekte çok iyimser olur ama potansiyeli olan bir oyuncu. Sadece kendisi büyük bir takımda oynadıgının farkında olmalı ve işin ciddiyetine varmalı.

Geri
Üst Alt