#29 Juan Emmanuel Culio

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio

Geçen sezon başı kampa katılmadı mı Culio katıldı ,hazırlık maçlarında da iyi bir performans gösteremedi gönderildi.

Bu sezonda şansı kendi elinde ispatlarsa kendini kalır ispatlayamazsa sepetlenir bu sefer.

Terim önyargılı filan değil sanmıyrum geçen sene ki hazırlık maçlarında felaket isteksiz idi ve geçmiş sezonda ki Culio'dan eser yoktu.

Geçen sezon başı kampa katılmadı mı Culio katıldı ,hazırlık maçlarında da iyi bir performans gösteremedi gönderildi.

Bu sezonda şansı kendi elinde ispatlarsa kendini kalır ispatlayamazsa sepetlenir bu sefer.

Terim önyargılı filan değil sanmıyrum geçen sene ki hazırlık maçlarında felaket isteksiz idi ve geçmiş sezonda ki Culio'dan eser yoktu.

Iyide Culio hazirlik maclarinda hic as takimla oynatilmadi ki. Secanin, Caglarin oynadigi takimda son 10-15 dklari oynuyordu. Dene bakalim Selcukla yanyana ne oluyor.

Gectigimiz sezon bizi ligde en fazla zorlamis iki oyuncudan biridir Culio. Digeride 7.5 milyon teklif etme cehaletini gosterdigimiz Amrabat.

Iyide Culio hazirlik maclarinda hic as takimla oynatilmadi ki. Secanin, Caglarin oynadigi takimda son 10-15 dklari oynuyordu. Dene bakalim Selcukla yanyana ne oluyor.

Gectigimiz sezon bizi ligde en fazla zorlamis iki oyuncudan biridir Culio. Digeride 7.5 milyon teklif etme cehaletini gosterdigimiz Amrabat.

Yok yanlışın var geçen sezon ilk kamp etabında melo yok iken hoca Culio'yu denedi o bölgede hatta 4-3-3 denendi ama gerçekten kötüydü ve yollandı.

Yine şans onun elinde ispatlarsa kendini kalır ispatlayamazsa takasa verilir ya da toptan gider..

Yok yanlışın var geçen sezon ilk kamp etabında melo yok iken hoca Culio'yu denedi o bölgede hatta 4-3-3 denendi ama gerçekten kötüydü ve yollandı.

Yine şans onun elinde ispatlarsa kendini kalır ispatlayamazsa takasa verilir ya da toptan gider..

Cok net hatirliyorum. Hoca Selcukla oynatmadi Culio'yu. Max 5 dk oynamislardir. Hatta as kadroyla hic oynatmadi. Kamp esnasinda bu konuda hocayi elestirdigimi dun gibi hatirliyorum.

Cok net hatirliyorum. Hoca Selcukla oynatmadi Culio'yu. Max 5 dk oynamislardir. Hatta as kadroyla hic oynatmadi. Kamp esnasinda bu konuda hocayi elestirdigimi dun gibi hatirliyorum.

Ben de Melo gelene kadar oynadığını hatırlıyorum neyse yine fırsat elinde Culio'unun.

Umarım iyi bir performans gösterirde kalır takımda.

Şampiyonlar ligi diyoruz, basarı diyoruz. Culio gibi oyuncularla işimiz olmamalı bizim.

Ceyhun Gulselam CL'ye daha uygun olur dimi?

Ceyhun potansiyelli ve gelişime açık bir oyuncu. Simdi olmasa bile ileride o duzeye gelir. Culio'nun ise gelişmiş hali bu. Savunması yok denecek kadar kötü ve hücumda fark yaratan bir oyuncu degil. Neyini beğeniyor bu taraftar çözemiyorum.

Ceyhun potansiyelli ve gelişime açık bir oyuncu. Simdi olmasa bile ileride o duzeye gelir. Culio'nun ise gelişmiş hali bu. Savunması yok denecek kadar kötü ve hücumda fark yaratan bir oyuncu degil. Neyini beğeniyor bu taraftar çözemiyorum.

Ceyhun'un ne potansiyelini gordun Allah askina

bırak şu çoluk çocuğu renktaş saçma sapan konuşuyorlar işte:)

Estafurullahta, Galatasaray camiasindaki bu Culio takintisini anlayamadim gitti. Hem taraftar duzeyinde, hem yonetici duzeyinde, hem de teknik heyet duzeyinde. Ilic ve Culio gibi oyuncular son senelerde hep tukaka edildi bu kulupte. Eskiden Prekaziler, Simovicler, Hosicler, Seyidicler gibi cok isimli olmayan ama mutavazi ve herseyini vermeye calisan oyuncular bas taci edilirdi bu kulupte. Ozumuzu git gide yitiriyoruz.

Estafurullahta, Galatasaray camiasindaki bu Culio takintisini anlayamadim gitti. Hem taraftar duzeyinde, hem yonetici duzeyinde, hem de teknik heyet duzeyinde. Ilic ve Culio gibi oyuncular son senelerde hep tukaka edildi bu kulupte. Eskiden Prekaziler, Simovicler, Hosicler, Seyidicler gibi cok isimli olmayan ama mutavazi ve herseyini vermeye calisan oyuncular bas taci edilirdi bu kulupte. Ozumuzu git gide yitiriyoruz.

Culio, Ilic'in yaptıklarının 1000'de birini yapmadı, yapamaz.

Hocam niye sadece gecen seneye bakiyorsunki. Mevkisinde DUnyanin en formda ön liberolarindan biri vardi. Ayrıca 0 potansiyel, kabiliyetsiz biri olsa takımda istemezdi hoca

Bonservisi olsaydi yine istemezdi hoca buna emin ol. Selcuk yada Melo'nun yoklugunda, Engin'i hucumdan geriye cekip takimin oyun anlayisini degistirme pahasina Ceyhun'a sans vermiyorsa hoca orada bir sorun vardir.

Culio, Ilic'in yaptıklarının 1000'de birini yapmadı, yapamaz.

Yahu adam nasil bir donemde ve kac mac oynadi ki Ilic etkisi yaratsin? Adamin icine dustugu takim kume dusuyordu az kalsin. Zaten kiyas gormemeli o iki oyuncu, zira farkli pozisyonlarda oynuyorlar. Sirf geri birseyler yazmak icin boyle cahil yorumlar yazarak zamanimi harcama.

Yahu adam nasil bir donemde ve kac mac oynadi ki Ilic etkisi yaratsin? Adamin icine dustugu takim kume dusuyordu az kalsin. Zaten kiyas gormemeli o iki oyuncu, zira farkli pozisyonlarda oynuyorlar. Sirf geri birseyler yazmak icin boyle cahil yorumlar yazarak zamanimi harcama.

Senin gibi kolpacılar yüzünden Culio'yu beğenenler var işte. Sen değil miydin Culio daha geride iş yapamayınca "adamın gerçek mevkisi ofansif ortasaha" -Ilic'in mevkisi- "orda iş yapmaması doğal" diyordun?! Şimdi tekrar gerçek mevkisi değişti mi Culio'nun.

Senin gibi kolpacılar yüzünden Culio'yu beğenenler var işte. Sen değil miydin Culio daha geride iş yapamayınca "adamın gerçek mevkisi ofansif ortasaha" -Ilic'in mevkisi- "orda iş yapmaması doğal" diyordun?! Şimdi tekrar gerçek mevkisi değişti mi Culio'nun.

Bunu yazdigim tek bir cumleyi linkle birlikte alintilayip buraya koy hemen bugun forumu terk ediyorum. Koyamazsan ama ozur diliyorsun.

Handanovic'i alsaydin o zaman kardesim, Romero'yu alsaydin, Bradley'i alsaydin, Alou Diarra'yi alsaydin, Mutu'yu alsaydin, Biglia'yi alsaydin ve Hagi'yi Zapatalara mahkum birakmasaydin.

1) Zapata geldiginde Steaua ile CAS'taki davasindan baska hic bir iliskisi kalmamisti ve 6 aydir futbol oynamiyordu. Yani Steaua'yi kurtarma gibi sacma, bilincsiz, cehalet kokan ve igneleme amacli bir yorum direk curuyor. Ayrica kendisi kulube Bulent Tulun onerisidir. Lakin Hagi'nin istedikleri alinamayinca mecbur olarak kabullenilmis bir transferdir. Zira eldekilerle zaten zerre kadar sansi yoktu takimin ve kumar oynamak donemin sartlarinda mecburiydi. En ucuz yollusunu secip bi kumara girdiler.

2) Hagi, Bulent Akin icin iyi oyuncu demistir, ama gidin 8 milyon bayilin dememistir.

Hagi'yi yerin dibine sokma cabalarini birakin. Adam birseyler becermek icin olabilecek herseyi denemistir. Pino'dan bir kac antremanda bir forvet yaratmistir. Top yapma ozurlu orta sahaya pas trafigi getirecek Neill'i koymustur. Bunlarin hepsini yokluktan yapmistir. Hagi'ye dogru durust calisma ortami hazirlasaydik ve basarisiz olsaydi iste o zaman ilk elestirecekler ben ve benim gibi Hagi sevdalilari olurdu. Bundan emin olabilirsin. Cunku kimse Galatasaray'dan buyuk degil.

Kimselerin cesaret edip takimin basina gecemedigi bir donemde Hagi'nin Galatasaray sevgisi ve cesareti, bazi yeni yetmelerin agzinda sakiz olmasina sebep olmustur. Fatih hoca cok akilli biri. Devre arasinda neden gelmedigini simdi daha iyi anliyorum.

Doğru düzgün tartışmayı öğren önce tamam mı! Yemişim Culio'yu bu takımda değil oynacak, Florya'nın önünden geçecek adam değil. Özrün kabahatinden beter 6 aydır top oynamamamış! Bahaneye bak ya! O dönemde askerdim o kadar net hatırlayamıyorum ama bildiğim şey lanet Rumen liginden son oynadığı takım Steau olduğu. Bazı yeni yetmeler şunu öğrensin Hagi çok iyi bir futbolcu olabilir ama hocalığı vasattır hatta kötüdür.

Bazı yeni yetmeler şunu öğrensin Hagi çok iyi bir futbolcu olabilir ama hocalığı vasattır hatta kötüdür.

Hagi iyi oyuncuydu ama ... vol.38728

Madem askerdeydin, madem takip edemedin, o halde bilmedigin mevzular hakkinda yerine oturup yorum yapmamayi ogren.

Madem askerdeydin yorum yapma bak Mete Zapata'yı izlemek için askere bile gitmedi:ka21:

Geri
Üst Alt