#29 Juan Emmanuel Culio

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio

Hagi iyi oyuncuydu ama ... vol.38728

Madem askerdeydin, madem takip edemedin, o halde bilmedigin mevzular hakkinda yerine oturup yorum yapmamayi ogren.

Maçları izledim tüm maçları askerde sıkıntı içindeyken birde Galatasaray'ın o hali kahrederdi beni. Televizyona izmarit, terlik atanlar oldu o kadar kötü futbol vardı.

Maçları izledim tüm maçları askerde sıkıntı içindeyken birde Galatasaray'ın o hali kahrederdi beni. Televizyona izmarit, terlik atanlar oldu o kadar kötü futbol vardı.

Kimse farkli bir sey demiyor ki zaten. Servetli, Sarpli, Ayhanli, Sabrili, Canali, herseyin uzerine bide gercek bir forvetten yoksun takimdan baska ne olabilirdi ki? Ama Hagi'nin gelisiyle takim en azindan topa basmaya, mucadele etmeye baslamisti. Hagi'ye basarili olmasi icin hic bir olanak ve ortam saglanmadi. Ustelik Arda ve Baros'u hic kullanamadi, ki en cok guvendigi iki oyuncuydu bunlar. Belkide butun planlarini bu iki oyuncuya groe yapmisti. Aksi olupta Hagi basarisiz olsaydi cikip ilk elestirecekler basta Galatasaray menfaatleri icin, sonra Hagi'nin kendine daha fazla yazik etmemesi icin biz olurduk.

Yinede kumeye giden bir takimi diriltmistir Culio+Kazim hamleleri. Ben bunu gordum o yarim sezonluk donemde ve bunu soylerim.

Yahu bu Culio değil miydi geçen yılın en iyi transferi denilen?? Ne yaptı bu culio bu taraftara anlamadım...

Yahu bu Culio değil miydi geçen yılın en iyi transferi denilen??
nedense burda bir kısmın culio takıntısı var 2 sene önceki leş sezona takıma messiyi koysan ne yapabilirdi! çoğu kişi takmış culio ya cluio bu takımın şuan sol tarafta banko oyuncusudur reirayıda emre çolağıda cebinden çıkarır!

Kalsada olur kalmasada ama kalacak gibi. Formanın hakkını sonuna kadar verenlerden.

bu sezon 29 numarayı giyecek

Arda ile aynı mevkinin oyuncususun Arda'dan kötü bile olsan 1000 tane Arda'yı sana değişmem çünkü önce kişilik sahibi olacaksın Arda gibi kişiliksiz olmayacaksın.

Arda ile aynı mevkinin oyuncususun Arda'dan kötü bile olsan 1000 tane Arda'yı sana değişmem çünkü önce kişilik sahibi olacaksın Arda gibi kişiliksiz olmayacaksın.

Reyiz; karakterle o iş olmuyor. Yetenek olacak adamda. Cassano'dan, İbra'dan, Robinho'dan velhasıl birçok Brezilyalıdan daha karaktersiz kim var? Yetenek varsa gerisi çok da önemli dğeil. Ben Galatasaray'a vereceklerine bakarım. ''Maçı kaybettik ama Culio gibi bir karakterli oyuncumuz var.Federasyon en aızndan 1 puan verir.'' gibi mi düşünülüyor anlamıyorum ki.Culio vasatın da altında bir topçudur Galatasaray'da oynayacak kapasiteye de sahip değildir, asla olmayacaktır. Mete sende ikide bir şu Hagi'yi savunmak için saçma sapan işlere kalkışma be adam.:) Olmuyor işte yahu.:)

Amrabat alınmasaydı kalabilirdi sanki ama amrabar 11'de oynayacak.Aynı mevkiide oynayan Engin ve Emre'de var zaten.

culio hala kalir diyorum

baros ve riera giderse kesin kalirda

riera gitmezsede kalir gibi

culio kalırsa galatasarayda artık bazı seylerin göstergesidir..

Bence hoca culioyu sol acık olarak degerlendirmeye almıyor o yuzden takımda kalıcaktır..

Dursun kadroda.

Hamit'in, Arjantin versiyonu.

Dursun kadroda.

Hamit'in, Arjantin versiyonu.

Kalmali zatende ama zor görünüyor bence ..Fatih Hoca en fazla 9 Yabanci kadrosunda istiyecektir bence bunlar su isimler olur

1.Muslera

2.Eboue

3.Dany

4.Ujfa

5.Melo

6.Amrabat

7.Elmander

8.Cilek

9.Culio ?

geriye kalan isimler : Culio,Baros,Riera ;Baros gönderilir..Rieraya takim bulunabilirse Culio rahat takimda kalir..Kalmalida

Kalmali zatende ama zor görünüyor bence ..Fatih Hoca en fazla 9 Yabanci kadrosunda istiyecektir bence bunlar su isimler olur

1.Muslera

2.Eboue

3.Dany

4.Ujfa

5.Melo

6.Amrabat

7.Elmander

8.Cilek

9.Culio ?

geriye kalan isimler : Culio,Baros,Riera ;Baros gönderilir..Rieraya takim bulunabilirse Culio rahat takimda kalir..Kalmalida

6+2+sınırsız şuan culioyu filan göndermeye gerek yok sakatlığı bilmem nesi var lazım olur..

6+2+sınırsız şuan culioyu filan göndermeye gerek yok sakatlığı bilmem nesi var lazım olur..

hertürlü kalmali zaten ,Maasi 600 Bin Euro felan ..Bizde 5-10 mac oynuyan Ceyhun 1 Milyon Euro aliyor..Culio her türlü kalmali bu takimda..Fatih Hocaya güveniyorum bu konuda

Geri
Üst Alt