#29 Juan Emmanuel Culio

Cevap: #29 Juan Emmanuel Culio | Mersin İdman Yurdu'nda Kiralık

Gol atmis yine

Boffin'in hatası çok büyüktü golde :D

Golden önce bir vuruşu daha vardı.O pozisyon gol olsaydı iyi prim yapardı...Yine gol attığı için tebrikler şelale:happynew:

alex gibi kucuk takimlarin futbolcusu ..

Bence iyi bi yedekti kalmasını geçen senede bu senede istedim ... 11 oyuncusu değildi tabi ama 3 kulvarda yarışcakken neden böyle bi adamdan yararlanmayı düşünmedik rotasyonda bilmiyorum ...

Mersin'de 3 macta 2 gol ve 1 asist ile oynamis.

sercan-sabri-caglar-riera-baros gitmesi gerekken culio ve necati gitti

yanlis yapildi

Aynen eğer denenecekse bir Riera yerine Culio denenmeliydi diye düşünüyorum. Ayrıca bugün ;

Necati yerine Baros

Culio yerine Riera gitseydi harika olurdu , Sercan'ı da kiralardık , Sabri ve Çağlar en azından bir sezon daha kalabilir diye düşünüyorum çünkü Türkiye'de yedek yerli sağ veya sol bek oyuncusu yok. Özellikle yerli kullanmamız gereken sol bek için as oyuncu dahi zor , en azından Malik Fathi'yi kaçırmamalıydık bence.

Riera vs. Culio dersek bence Culio kalmaliydi, hem maliyet hem performans olarak katlar zaten Riera'yi. Necati'nin gönderilip Sercan'a güvenilmesi de kötü oldu. Riera ve Baros, bosa giden 5,5 milyon euro demek.

Efendi ve gayretli bir oyuncuydu neden gitti anlamadim. Cluj'la ilgili ipuclari verebilirdi.

Bir adam bir hatayı iki kere yapar mı ? Fatih Terim'i bazen anlamak çok zor.

Mersin maçında yanında yeterince kaliteli kafa dengi futbolcu yoktu. Ama bildiğimiz Culio atom karınca gibi bir orada bir burada çabalıyor, çalım atıyor, pes yapıyor. Belki önümüzdeki sezon tekrar kadroya girer. En azından kenarda Aydın, Amrabat olacağına Culio olsun daha iyi.

Oyun içinde durmadan faul almaya uğraşan bir oyuncu tipi.

Kakalayamadık dediğimiz adamı da gördük Culio'yu da Mersin maçında..
Doğaya karşı gelinmez, adam ağır futbolcu! Şu anda iyi görünüyor ama her an elimizde patlayabilir (adam kaçırabilir), belkide bir ölüm kalım maçında. Culio ise daha hızlı ve sahanın bir ucundan diğer ucuna sürekli harekette, bitmez tükenmez enerjisi var.

Kakalayamadık dediğimiz adamı da gördük Culio'yu da Mersin maçında..

Tek maca gore ahkam kesmek huyum degil. Ama Riera kac gol kac asist yapmis diye sorgulamak gerek. Riera'ya sol bek yoklugundan katlandigimizi da insanlarin anlamasi gerekir. Bu adami biz sol acikta goller asistler yapmasi icin almistik guya.

pis herif,tamam oyna oynama demiyoruzda ayıp be,cirekfin tekiymisin hıyar

pis herif,tamam oyna oynama demiyoruzda ayıp be,cirekfin tekiymisin hıyar

Ne yapti dikkat etmedim, ama kendisine yapilanda hic hos degil acikcasi. Gecen sezon sonu koparilan yaygara, sonra kicina tekme vurulmasi cidden hos seyler degildi.

Bomboş bi futbolcu, buna Yekta'dan iyi diyenler falan vardı özelliksiz sıradan bi 2. lig topçusu.

Geri
Üst Alt