Gündem 29 ocak 2023 fenerbahçe-kasımpaşa maçı kural hatası #KadıköydeSkandalVAR

Bizde olup tekrarlanirsa götüm diye inletirim mahalleyi. Bizde nah tekrarlanirdi
Tamamen ayrı konu evet bence de tekrar edilmeyebilirdi, hakemine takımına göre değişiyor bizde işler ama ben kuralı okuduğumda tekrarın doğru olduğunu anlıyorum.

Lan o deil pasa puan alirsa ne yapicaz kural hatasi yok deriz hahah

Ne oldu tam olarak açıklayacak biri var mı ?

bu pozisyondaki en büyük skandalı mal kalecinin tekrarlanan penaltıda bile ayaklarını ayarlayamaması olarak yorumladım. onu da tekrarlatacak zorlasa

Ekli dosyayı görüntüle 190014

Tam vuruş anında kalecinin atlayacağı köşe belli, oyuncu olarak o an görsen daha köşeye vurmak istersin. Bu da ikinci maddedeki clearly impact kısmı.
Adam 1 adım önde clearly impact derken bunu kastettiklerini sanmıyorum:d Kural gri yine de doğru söylüyorsun ama penaltı tekrarı kesinlikle art niyetli bir hareket, bu penaltıyı hiç kimse tekrar ettirmezdi.

İşte bunun kararı kimde olm sana göre 1 metre ben de diyorum ki iyi o zaman en azından kale sahasına kadar çıkması lazımdı :D Adamlar herhangi bir rakam vermemiş, yoruma bırakmışlar.

ewt nasılsa olmaz diye ya da medeni ülkeleri düşünüp infial olmaz diye muallak bırakmışlar,

Adam 1 adım önde clearly impact derken bunu kastettiklerini sanmıyorum:d Kural gri yine de doğru söylüyorsun ama penaltı tekrarı kesinlikle art niyetli bir hareket, bu penaltıyı hiç kimse tekrar ettirmezdi.
İşte yorum yav sabahtan beri onu anlatmaya çalışıyorum, asla kural hatası vs çıkmaz bundan. Adam benim yorumum kaleci etkilemiş derse (sence öyle değil, bence öyle) kapanır gider.

Ahmet hirbi da kural hatasi diyo

Bu tekrarı Kasımpaşa olsa vermezlerdi, asıl problem o bence.

Ahmet Çakar: "Fenerbahçe maçında penaltı tekrarı kural hatasıdır. Çizgiden yarım metre ileride olan kaleci, topu kurtarsaydı penaltı tekrarı normaldi. Direkten dönen ya da auta giden topta kalecinin abartılı terki gerekir. (2-3 metre)"

Geri
Üst Alt