#29 Olcan Adın

Geçen maç sonrasında eleştirilmiştim Olcan dan daha bir performans görmedim dedim diye. Dur daha bismillah denmişti. Bugün bakıyorum halen etkileyici bir oyun performans göremiyorum. Umarım biran önce beklenen performansı verir yoksa çok pis patlarız.

iyidir kötüdür ama hangi akılla 30 yaşına dayanmış adama bunca para verilir, aynı paraya töreyi alırım çok daha fazla iş yapar hemde çok daha genç, resmen paralar çöpe atılıyor yıllarca..

Olcan dan alacağımız verim zaten ilk sene Engin Baytar performansıdır.Başka ne bekliyorsunuz Olcan dan bu adam geldiğinde çok büyütüldü. Şimdi de beğenilmiyor.Yabancı sınırı olmasa kesinlikle bu yaşta alınmazdı zaten sınır olduğu için alındı .

Olcan dan alacağımız verim zaten ilk sene Engin Baytar performansıdır.Başka ne bekliyorsunuz Olcan dan bu adam geldiğinde çok büyütüldü. Şimdi de beğenilmiyor.Yabancı sınırı olmasa kesinlikle bu yaşta alınmazdı zaten sınır olduğu için alındı .

Biz engin.baytar dan ne verimi aldik ya adam 9 mac ceza aldi nedense o zamandan sonra geri dondugu zaman kahramanimiz kurtaricimiz gozuyle bakildi

Tapatalk

Biz engin.baytar dan ne verimi aldik ya adam 9 mac ceza aldi nedense o zamandan sonra geri dondugu zaman kahramanimiz kurtaricimiz gozuyle bakildi

Tapatalk

İlk sene demişim zaten dikkat edersen senin dediğin olay 2. senesinin başında oldu.Bende engin çok şey kattı manasında felan yazmadım zaten ilk sene iyi katkı vermişti Olcan da en fazla o kadar dedim ama Olcan çok büyütüldü öyle tek başına takımı taşıyacak adam felan değil olcan..

iyidir kötüdür ama hangi akılla 30 yaşına dayanmış adama bunca para verilir, aynı paraya töreyi alırım çok daha fazla iş yapar hemde çok daha genç, resmen paralar çöpe atılıyor yıllarca..

Sakal. Birçok oyuncuda olduğu gibi ''sakal'' bana göre bitmişliğin,sıkıntının,disiplinsizliğin sembolüdür.Helede kabasakal.Bi Sneijder'e bakın bi Olcan'a bakın.Bi Muslera'ya bakın bi Selçuk'a bakın.Herkes Pirlo değil.Teoride saç uzatıp sakal bırakıyosun ama uygulamada gram benzerlik varsa yakın beni.

Edit: Ha bide Alman milli takımı vardı hepsi yumurta gibi çocuklardı disiplin hat safhada gram Trip yok.Bi de bizim takıma bakın kıl yumağı yakışan da bırakmış yakışmayanda.

drogbada sakalli halinden sonra kötü oynadi. sakal... herkesi bir berbere götürsek iyi olacak

drogbada sakalli halinden sonra kötü oynadi. sakal... herkesi bir berbere götürsek iyi olacak

Ronaldo,Messi,Bale,Neymar,Agüero,James rodriguez, iyi bişey olsa bunlar bırakırlar zaten adamlar maç günü özel olarak traş oluyorlar.Kendilerine bakıyorlar.Ya en azından yazın kes be kardeşim ağustosun göbeğinde yüzünü battaniyeyle çevirmiş gibi görünüyosun aldığın tomarla para en azından taraftara saygın olsun.Berduş gibi gezmenin kime ne faydası var.Hamit :D Hamit'i görünce futbol oynamasını beklemiyorum adamın suratını ve sakallarını görünce direk ağlıyorum futbol oynamasını geçtim.Kim Hamit'in Galatasaray forması altında yılda 9 trilyon kazandığına inanır ki o suratla.

Sakal. Birçok oyuncuda olduğu gibi ''sakal'' bana göre bitmişliğin,sıkıntının,disiplinsizliğin sembolüdür.Helede kabasakal.Bi Sneijder'e bakın bi Olcan'a bakın.Bi Muslera'ya bakın bi Selçuk'a bakın.Herkes Pirlo değil.Teoride saç uzatıp sakal bırakıyosun ama uygulamada gram benzerlik varsa yakın beni.

Edit: Ha bide Alman milli takımı vardı hepsi yumurta gibi çocuklardı disiplin hat safhada gram Trip yok.Bi de bizim takıma bakın kıl yumağı yakışan da bırakmış yakışmayanda.

Ağzına sağlık.

Bundan fazla beklentim yoktu transfer edilirken

hani kiz arkadasiniz olmaz firsat bulamazsiniz. ama cirkin olmayan fakat guzelde olmayan bi kiz teklif ettiginde bos kalmayim diye kabul etmek gibi bisey olcan transferi

Geçen yıl da aynı durum söz konusu idi ama Olcan takımına daha çok katkı verdi.

öyle deme sakal bırakınca bunlar erkek oluyor. semih bile geçen sene sakal bıraktıktan sonra abi rolüne soyundu takımda.o sakalı uzatacağına git iki kelime İngilizce öğren de muslera yla sneijder le kafasına vurup how are u good good demekten başka bi muhabbetin olsun.

Birkaç sakallı örneği verecek olursak (Xabi gibi kirli sakalı saymiyorum)

De Rossi, Barzagli, Marchisio, Tim Howard, Pirlo, Arda, Meireles, Lavezzi...

Arda ve Meireles'i saymazsak hepsine yakışıyor, uzatmış olmak için uzatmiyorlar. Güzel tespit.

N5

Adam Bismillah demeden asıp kesmeye başlanmış bile haberimiz yok

Olcan'a bu kadar sallanması yersiz bence. Bir mac etkisiz olması ile kötü oyuncu olması nasıl bir mantıktır ?

Dünkü macta iyi olan kimdi ? Hazırlık maclarında kötü futbolcuların basında Melo geliyor, neden bir taraftar cıkıpta Melo kötü oynuyor diyemiyor ?

Takım net olarak bitik ve tempolu futbol oynayamıyor. Direncli her takım karsısında sahada kalacaz, tıpkı gecen sene gibi..

İkinci yarı sağa geçince hareketlendi ama sonradan alındı oyundan. Forvet arkası olmaz bu adamdan. Sağa bırakacaksın yardıracak.

Geri
Üst Alt