#29 Olcan Adın

Madem daha ikinci haftada kadro dışı kalacaktı niye onca para döküldü buna? Kadroya aldığı diğer oyuncular bundan daha mı iyi yani? Selçukla Burak niye her maç banko ilk 11 çıkıyor? Prandelli'nin forma adaleti nerede?

Uefada Olcan dokturuyordu.Sampiyonlar Liginde olsaydi belki skora etki yapardi.Prandelli hoca yine yapiyor hatalari.

Selçuk çok mu iyide kadroya alınıyor eminim Olcan çok daha fit şu anda.

Salih Dursun vs. saçma sapan transferdi ve bu yüzden oynamamaları normaldi ama Olcan gayet iyi adam, ne yapmaya çalışıyor bu Prandelli?

Hiçbir şey yapmasa bile şu anki kadroda yer bulması gerekir. Prandelli neden Olcan'a taktı hiç anlamıyorum. Savaşır, yaratıcıdır, topu ileri taşır vb. birçok şey yapabilir Olcan. Takımda hiç yer bulamıyorsan koy sol beke bindirme yapsın dursun belki de Caner gibi bir sol bek kazanırız. Ortaları ve bindirmeleri ile fark yaratabilir.

Oglum bu Olcanın konu başlığında niye southpark resimleri var tapatalk da :D

I am the one who knocks!

alındığında beklentim yok fos çıkar diyordum yanıltmadı beni.. 8jk, ts kalibresinde.

takimdaki en iyi kanat oyuncusu
ama com degerli tdmiz kafayi takmis durumda

Böyle bir teknik direktörü getirdi diye yönetimi suçladığımızda forumdaki arkadaşlar kızıyor. Böyle bir saçmalık yok. Bu adamın beş para etmediğini dünya alem biliyor ama bizim yönetimmi bilmiyor. İşleri sırf Galatasaray a zarar vermek bu kadar net.

Prandelli'nin vardır bir bildiği. Sonuçta onları en yakından takip eden kişi. Hayırlısı.

Böyle bir teknik direktörü getirdi diye yönetimi suçladığımızda forumdaki arkadaşlar kızıyor. Böyle bir saçmalık yok. Bu adamın beş para etmediğini dünya alem biliyor ama bizim yönetimmi bilmiyor. İşleri sırf Galatasaray a zarar vermek bu kadar net.

Yaş cidden 32 mi dostum? Orda 2xYaş yazmıyor profil bilgilerini doldururken. Dikkat et lütfen tekrar.

Böyle bi hücum oyuncumuz var, bu yoklukta onu da oynatmıyoruz. Vay arkadaş ya vay.

prandelli anderlecht maçında oyuna bile dahil etmedin bu adam 11de olmalı bitiriyosun bu çocugu farkında olmadan mancinin başka şubesi gibi hareketler yapıyo oysa ki ben adaletli olduğunu sanırdım ve çok umutluydum senden.sana direk etiket basmıyorum ama şu zamana kadar çok yanlış işler yaptın futbolcuyu küstürmek kimseye fayda sağlamaz kötü oynasa yedeğe çekersin ama kadroya almamak nedir

Gereğinden çok daha fazla para verildiğini düşünüyorum bu arkadaşa, ama ne olursa olsun yedek kulübesinde 1 yabancı tutabildiğin ve tek yabancı kanadının da 11de başladığı bir konjonktürde 18e nasıl alınmaz anlayamıyorum.
Alternatifi de Yasin Öztekin denen kazmanın önde gideni.

hala gökhan töre beyinsizini isteyenler var hayret doğrusu
hiç mi bişey okumuyosunuz

Geri
Üst Alt