#29 Olcan Adın

Aslında daha da iyi oynar ama kendini ispat edememiş olmanın baskısı altında oynuyor, ha kendini ispatlayanlar'dan(!) eksik yanı yok lakin prandelli'nin gözüne girmek mesele.

hırsı yeter

sürekli pres yaptı,on numara oynadı

şesu,melo,musler ve sneidjer ile takımın bankosu

gerisi değişebilir

Harika oynadi. Penaltiyi da sayarsak 2 de asisti var, daha ne olsun? :) Kocum benim, hep boyle oynar umarim. Prandelli de kesmez insallah!!!

ByfUtUCIIAAkENt.jpg:large

Gollere katkisinin disinda cok iyi mucadele edip hirsli oynadi sahanin en iyisiydi heralde bugun. Aynen devam.

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

maç sonu röportajındaki ruh hali hiç hoşuma gitmedi. mutluyum dedi, ama yüzü aksini ispat ediyordu resmen. gol sevincinde resmen ayrı durdu, santra gol vs muhabeti olduğunu düşünmüyorum, kıvırmış gibi göründü. olcan böyle oynarsa kaybedilmemesi gereken bir oyuncu olur. umarım bu ruh halinden çıkar.. maç genelinde oldukça hırslıydı. :k19::hat:

cok sert bakıyor yav

mac sonunda pınarı dövecek sandım

terazi burcu ama tarzı bu demek ki.olcan zor gülümseyen adamlardan.

Kornerleri çok etkili kullanıyor. Türkiye liginde her zaman sahada olması gereken bir oyuncu bence.

Adam dribbling yeteneğini kaybetmiş,top niye sürmüyon?

Olcan zaten sorunlu bir tip.Geçen sene o kadar golünü gördüm ama sevindiğini hiç görmedim.

Soyadi 4 harfli bir adamdan baska turlu bir performans beklenemezdi zaten. Candir Adin:hat:

Ligde her maçta olmalı.Olcan-Pandev-Sneijder şöyle bir hücum gücü var takimin gel görki hala o gereksiz 3 tane orta sahanın bulunduğu kör sistemden vazgeçmiyor.Dzemaili gibi ortalama bir adam için şöyle kaliteli bir hücum hattından vazgeçilir mi be.

Geri
Üst Alt