#29 Olcan Adın

prandelli zamanında adam akıllı oynatılmadıkı iyi/kötü yorumu yapalım :)

Kendine gel lan, bu yerli yokluğunda senin gibi yetenekli topçulara ihtiyacımız var. Yasin Hamit falan oynayacağına sen oyna ama biraz kilo ver aga ne bu halin haftalardır aynı.

I am the one who knocks!

Kendine gel lan, bu yerli yokluğunda senin gibi yetenekli topçulara ihtiyacımız var. Yasin Hamit falan oynayacağına sen oyna ama biraz kilo ver aga ne bu halin haftalardır aynı.

I am the one who knocks!
Bence Yasin e haksızlık ediliyor, dün gayet iyiydi

Sony Xperia

Ben Olcan Adinin pres oyununda takima cok katki vericegini dusunuyorum... Prandelli zamaninda bazi maclarda dikkatimi cekmisti iyi pres yapiyodu. isimize yariya bilir. Engin potansiyeli bariniyor bunda. Sadece ozguveni yerine gelmesi lahzim.

son maçlarda özgüvensizdi bu maç ona iyi geldi.

Geçen seneki olcan hem etkili şutlar çeken hem de kanat olmasına rağmen çok fazla ceza sahasına giren biriydi bu gol yollarında bize ciddi katkı sağlar.

hep dediğim gibi olcan son derece kötü bir transfer,oynasa oynasa ancaak üçüncü lig takımına karşı oynar, Trabzon bu geri alsa çok iyi olacak ...

Besiktasa gitmemekle pisman olmus keske gideymis bu forumda o kadar bagirdik almayalim diye yok Arda etkisi yaparmista yok kanatlari otoban yaparmista peh onumuzde kocaman sifir Yasin bundan daha iyi lan verdik bunada 4 milyon.

Besiktasa gitmemekle pisman olmus keske gideymis bu forumda o kadar bagirdik almayalim diye yok Arda etkisi yaparmista yok kanatlari otoban yaparmista peh onumuzde kocaman sifir Yasin bundan daha iyi lan verdik bunada 4 milyon.

bjk kalecisi tolgaya söylemiş tolgada gazeteciye
sende okudun o gazeteyi inandın adama sallıyosun :D :D

fat-mats-magnusson.jpg

Yeteneklerine böyle ihanet eden baska bir oyuncu olabilir mi?

Bu takimda anca sol bek oynar .Yeter li olur mu, soru isareti.Ben de hep Prandelliye bosu bosuna laf atiyormusum.Olcan bitmis.

Geri
Üst Alt