#29 Olcan Adın

Telles gibi kaliteli adamı yollayıp şu göbekli beceriksiz,hantal,obez adama sol bekte şans vermekte nedir,takımın 1 tane sağlam alternatifli bölgesi vardı onunda içine zıçtı çapsız,beceriksiz,ırkçı sünepeler.

Yedek kulübülesinde oyunu degistirecek bir tane üst düzey isim yok.

Ben bu adamin bu kadar haysiyetsiz bu kadar vurdumduymaz olacagini hayatta düsünmezdim. 1 senedir bizimle ve hala fazla kilosu var. Kimse de buna birsey demiyor herhalde kulüpte.

Ama bos ver niye konusuyoruz ki, adam bugün mac basi parasini kapti. Solugu Nusr-ET de almistir mactan sonra. Bugün acaba ne yemistir. Biftek mi, Adana mi yoksa ortaya karisik et tabagi mi almistir.

Yedek kulübülesinde oyunu degistirecek bir tane üst düzey isim yok.

Sinanı harcamazsa bence bir tek ondan verim alırız yedeklerden,ama tabi Hamza gibi göbekli yerli tayfasının fedaisi olan bir adam kesinlikle Olcan-Umut gibi kazmaları bu çocuğa tercih eder malesef.Yabancı sınırının kalktığı ortamda şöyle sığ görüşlü,yerli yalakası,ırkçı adamların takımın başında olması çok üzücü.

Ben bu adamin bu kadar haysiyetsiz bu kadar vurdumduymaz olacagini hayatta düsünmezdim. 1 senedir bizimle ve hala fazla kilosu var. Kimse de buna birsey demiyor herhalde kulüpte.

Ama bos ver niye konusuyoruz ki, adam bugün mac basi parasini kapti. Solugu Nusr-ET de almistir mactan sonra. Bugün acaba ne yemistir. Biftek mi, Adana mi yoksa ortaya karisik et tabagi mi almistir.

Bu yüzsüz herif bir programda dengesiz besleniyorum kiloma pek bakmıyorum gibisinden laflar etmişti GsTV'de yanlış hatırlamıyorsam,şu anda şu fizik yapısı ve hantallığı ile PTTde zor top oynar ya bu,ama yerli yalakası Hamza şu kazmayı Telles gibi gelişmekte olan pırlanta gibi adama tercih etti.Bu adam tam bir ırkçı.

ulan bu hala şişko memeler bıngıldıyor şaka gibi...

Sneijder neredeyse 2 ayda fazla kilolarını verdi bu adam hala 1 gram zayıflamadı iki sezondur. Futbol zihniyetine tüküreyim.

Kendisi Göbekli Evlatlarımızdan biridir.. durmadan Kebabları yiyip Göbek yapar.. ve Milyonları yürütür

Amatör futbolcu. Kapıp koymuş rezil utanmaz. İnsanın yaptığı işe gram saygısı olmaz mı lan. Maç içerisinde 10 topun 9u rakibe verir mi bir futbolcu. Mesleğini bıraksın bu fıçı, zihniyetine tüküreyim birde Milli formayı giymişsin

Montofon.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Amatör futbolcu. Kapıp koymuş rezil utanmaz. İnsanın yaptığı işe gram saygısı olmaz mı lan. Maç içerisinde 10 topun 9u rakibe verir mi bir futbolcu. Mesleğini bıraksın bu fıçı, zihniyetine tüküreyim birde Milli formayı giymişsin
Hıyar ağası taç atışlarını bile hep rakibe yuvarladı. Geldiği günden beri 10 kilo fazlası var adamın kimse de noluyor birader demiyor.

...ikseler o göbek çıkmaz güya profesyonel futbolcu ve galatasaray'da oynuyor ...bu şu demektir ben hamzayı da yönetimi de taraftarı da umursamıyorum . gömerim lahmacunumu bakarım keyfime .

Doğum günüymüş bugün,kutlarız.

Pastaları da götürüp göbeğine göbek katmış arkadaş Astana maçı öncesi :D

Artık maç sonrası doğum günü adına bir kuzu çevirirsin. Tabi sırf kendine.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

heriflere bak pasta yiyolar yaw

ulan boyle bi profluk olurmu

Geri
Üst Alt