#29 Olcan Adın

ben bu adamı hiç ama hiç sevmiyorum ama şu carole denen adam bunun tırnağı etmez bunun adı olcane olsaydı tapardı millet ha bende de yabancı hayranlığı var inkar etmiyorum ama carole gibi 8. sınıf adamları övemiyoruz zorlasam da bu olcanın 1. sınıf olduğu anlamına gelmez ama caroleden daha fazla olduğu kesin ileride carole evrim geçirir ona bir şey diyemem ki zor bir ihtimal ama o zamana kadar olcan sol bek oynamalı

Olcanın böyle iyi olmasının sebebi carole zaten forma rekabeti her zaman işe yarar.

Trabzondaki olcan olma yolunda hizla ilerliyor bir gol atti herif cilgin atiyor. Senden bekledigimiz hep bu arkadas becerini farketmen cok guzel.
Umarim bozmadan bu cizgide ilerlersin.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ulan o göbek ne hamilemisin

gs3_4LAHN.jpg

Olcanın böyle iyi olmasının sebebi carole zaten forma rekabeti her zaman işe yarar.
valla telles zamanında da olcan vardı o da rekabetti sonuçta şimdi telles carole kıyaslaması mevzusuna girmeyeceğim çünkü siyasi olay gibi tellesciler caroleciler var ama ben ikisini de beğenmiyorum ama caroleyi hiç beğenmedim umarım iyi olur ne diyeyim 2. ligden gelen adam da anca bu kadar oynardı bekliyordum da bu performansı zaten umarım olcan sürekli böyle oynar sağda da denayer oldu mu hücumcu iyi beklerimiz oluyor bu arada ilginç şekilde 2 maçtır olcan her kafa topunu neredeyse aldı gizli topuk mu var acaba adamda :D

Kötü performansıyla son yıllarda beni net yanıltan tek futbolcudur...Geçen yıl hiç hesapta olmayan Hamit'in en kritik dönemde kısa süreliğine yarattığı ''Yeni transfer'' efektini çok daha uzun süreli olarak vermesini temenni ediyorum. Hem solbekte ihiyaç duyulacaktır, hemde kanatta Yasin' e mahkum olmamak adına önemli, göstereceği performans...

Savunma anlaminda Carole´a göre cok fazla eksisi var. Ancak hücum oyununda zaten daha iyi, ve orta saha özelliklerinden dolayi, orada top yapabilme kabiliyetimiz artiyor...
Bugün pek zorlanmadi, ancak gecen senede bu sekilde ofansif olarak iyi cikardigi maclar vardi sol bek olarak. Arkasina cok fazla adam kacirabilme potansiyali var.

Geçen sene bu arkadaşa kıl olmamın sebebi çok mutsuz ve isteksiz falan gözükmesi idi. Göbek möbek böyle istekli olsun yeter.

Sent from my iPad using Tapatalk

Göbegine meydan okuyor resmen. Prim olarak 2 kilo kuzu küşleme versinler. En değerli et.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gecen sezon iyi oynadigimiz dönemde sol bek oynuyordu zaten,kasimpasa macinda sag acik basladi ve kötü oynayinca tekrar yedek kulubesine döndü.

Sol bekte daha iyi oynuyor ayni Riera gibi,onun da sol acik performansi iyi degildi.

Son düzenleme:
Birader o gobek ne yahu ?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bi ara Eskişehir'li iki futbolcu beraber yerden kaldırdılar acayip korktum kaldıramazlarsa kepaze oluruz millete diye. Tüm bu olumsuz kilo problemlerine rağmen iyi gidiyor şef lan 4 kilo verecen fazla değil be 4 kilo versen zımba gibi olursun da neyse bekleyelim bakalım.

Geçen sene bu arkadaşa kıl olmamın sebebi çok mutsuz ve isteksiz falan gözükmesi idi. Göbek möbek böyle istekli olsun yeter.

Sent from my iPad using Tapatalk
Olcan'ı ben bildim bileli isteksiz ve mutsuz zaten. Adam Trabzon'da çılgın atarken de hep isteksiz ve mutsuzdu pesimist bir havası var.

yarin cik ve göbeginle bizi zafere tasi

Sneijder ve Muslera ile birlikte iyilerdendi.Kanadını iyi kapattı.

Bu sefer hakkını yemicem

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt