#29 Olcan Adın

Geçenelerde bir röportaj vermişti değişim göreceksiniz vs... diye.Burda kimse keyfi olarak hiçbir futbolcuyu eleştirmiyor.Çabalayan iyiye giden herşey görülüyor ve taraftar tarafındanda hakkı verilir.O değilde Chedjou'dan gibi baya kafa golü atmaya başladı maşallah.:)

Armayı öpmesi çok itici kırk yıllık cimbomluda bizmi bilmiyoruz bi daha bu kadar samimi olma camiamızla oljancım sen topunu oyna geç

Hamzayı biraz tanıdıysam son 1 senede, Carole döndüğünde Olcanı öne çeker.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bende ondan korkuyorum zaten. Olcan hafiften form tutmaya başladığı anda sağ öne koydu hep. Her seferinde de performansı çok düştü. Bizdeki iyi performansları hep bekte çıkardı Olcan.

göbegin sagolsun

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Bir sabri doğuyor sanki

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Iyi oldugundan degil kotu olmadigindan bir sey demiyordur kimse.

-Futbol cahillerden temizlenmelidir.

Bana göre müthiş mücadele ediyor Yasin'in geriye gelmediği düşünülürse

yigidi öldür ama hakkini yeme (Ünal Aysal)

Bence derbiden beri fena oynamiyor

Benfica maçinda'da fena degildi

Ben de onu diyorum sadece "fena oynamiyor", olaganustu bi performans gosterdigi yok. Takimda herkes onun gibi oynasa zaten Sino-Poldi ipini cekecek rakiplerin ama iste, nerdeeee....

-Futbol cahillerden temizlenmelidir.

Olcan formayı hak eden tek yerli futbolcumuz. Selçuk da belki son zamanlarda saya bilirim ne kadarda inişli çıkışlı bir performans sergilese maç içinde.
Olcan istikrar sağladı baya. Yasinin yerine denilmesi gerekir bence carole geri dönünce

Geri
Üst Alt